maanantai 21. huhtikuuta 2014

The One Power Shine Lipsticks.

Sain blogini kautta kokeiluun Oriflamen uutuuksia, The One-meikkisarjan huulipunia jotka ovat tulleet myyntiin tänä keväänä. OF kertoo näiden Power Shine Lipstickien hohtavan 50 % enemmän kuin tavallinen huulipuna. Punat sisältävät myös Lip Kiss Complexin joka kosteuttaa ja suojaa huulia. Punat sisältävät SPF 12.

Valitsin sävyiksi Lustrous Nude, Clover Haze ja Glistening Rose -sävyt. Sävyjä on kokoelmassa yhteensä 15. Kuvaston perusteella sain sen kuvan, että huulipunahylsyt olisivat metallisia, mutta todellisuudessa ne ovat heppoisen oloista muovia, joissa on tuollainen metallisen värinen muovikuori. Hylsystä tulee heti mielikuva, että kyseessä on hyvin halpa tuote, vaikka todellisuudessa punan ovh on kuitenkin jopa 13 €. Ei siis mikään huippuhalpis.

Kuvaston mainostekstien ja kuvien perusteella odotin näiltä punilta ehkä hieman enemmän kuin mitä nämä todellisuudessa sitten olivatkaan. Pigmenttiä on todella huonosti, mutta toisaalta kyseessä onkin kiiltopuna jonka pääasiallinen tehtävä on antaa kiiltoa. Punissa on voimakas shimmer joka tuleekin päällimäisenä esiin kun punaa laittaa huuliin. Jos väriä haluaa mukaan, on punaa sudittava huuliin vähän ronskimmalla otteella.

En tiedä ovatko sarjan tummemmissa sävyissä enemmän väripigmenttiä, mutta näissä valitsemissani sävyissä se oli kovin heikko. Kiiltoa ja shimmeriä kuitenkin löytyy hyvinkin runsaasti eli ne kaikki ketkä arvostavat näitä ominaisuuksia saattavat ihastua näihin puniin.

Tässä huulillani sävy Lustrous Nude joka on ainakin minun huulissani heleä pinkki eikä niinkään rusehtava. Puna pysyi kohtuu hyvin, mutta syömistä tai juomista se ei kestänyt. Tämä puna sopii kevyeen kauppareissumeikkiin sekä kestävyydeltään että sävyltään. Hyvä käsilaukussa pidettävä varapuna.

 Tässä huulillani Clover Haze. Tämäkin aika pinkki.

Ja tässä Glistening Rose.

Kun näitä kolmea sävyä vertaa huulilla, ne ovat melkein identtiset! Aika jännä, koska hylsyissä väreissä on selkeästi eroa kuten voitte kuvasta todeta. Mutta huulilla sävyt eivät paljon toisistaan eroa. Clover Haze on tummin, mutta Glistening Rose ja Lustrous Nude ovat keskenään lähes identtiset.Onko joku muu tutustunut The One-sarjan puniin?

Huulipunat saatu blogin kautta testattavaksi.

7 kommenttia:

 1. Jännästi sitä ihmisen mieli muuttuu. Ennen pehmeäsävyiset shimmerit miellyttivät kovin, nyt viimeaikaisten värikkäämpien jälkeen näyttävät turhan loivilta.

  Kiitos suorasanaisesta arvostelusta ja terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan samaa mieltä! Just kauppareissulle tai sitten oikein tumman silmämeikin kaveriksi käyvät tälläiset vaaleat shimmerit. Mutta kyllä kalpea naama näyttää entistä kalpeammalta kun huulille sutii tälläisiä haaleita sävyjä :D

   Oleppa hyvä ja terkkuja myös sinne päin! :)

   Poista
 2. Olivatko kosteuttavia vai tuntuivatko kuivilta huulilla? Kun monesti nuo kimallukset eivät tunnu kovin miellyttäviltä... Tuo nude olis kiva sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko kuivia olivat, tai jotenkin tuo shimmer "rahisi" huulilla :( ei maailman miellyttävin tunne.

   Poista
 3. No joo, nii vähä arvelinki. Höh, olis ollu siävä tosiaan tuo Nude- jutska :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana, kaunis tuo kokokuva sinusta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)