maanantai 7. huhtikuuta 2014

Play.

Tällä viikolla keskitytään tuoksuihin. Monet lukijoistani varmasti tietävät, että olen todellinen tuoksujen ystävä. Näin karkeasti sanottuna voisin melkein luopua kaikista meikeistänikin ennemminkin kuin tuoksuista. Rakastan laadukkaita hajuvesiä ja vaikka en poistuisi koko päivänä kotoa, suihkautan joka aamu hajuvettä.

Aloitamme tämän teemaviikon Givenchyn uutuudella:

Givenchyn Play-sarja on saanut täydynnystä Play for her EdT-tuoksusta joka on nuorekas ja silti elegantti. Kirpeän alkutuoksun muodostavat raikas valkoherukka ja pehmeä persikka. Sydäntuoksussa kukkivat herkkä iiris ja makea lakritsin kukka. Amyrispuu ja myski sitovat tuoksun laadukkaat ainesosat pehmeästi yhteen.

Play-tuoksujen pullot ovat saaneet inspiraationsa nykyteknologian laitteista, kuten MP3-soittimista ja matkapuhelimista. Uutuustuoksun naisellisen valkoinen väri henkii Givenchyn ylellisyyttä nuorekkaan leikkisällä asenteella.
 


Pullo on todella tyylikäs ja mukavan "lituska". Valkoinen liukuvärjäys on hauskan näköinen. Itse tuoksu on erittäin hyvä arkituoksu. Se on kevyt, mutta kuitenkin mieleenpainuva ja herkullinen. Tämän tyyppinen tuoksu sopii erinomaisesti nuorelle tytölle vaikka ensimmäiseksi laadukkaaksi hajuvedeksi, mutta toisaalta tälläinen melkein neljäkymppinen nainenkin voi tätä käyttää täysin uskottavasti.


Koska tuoksu on EdT, se ei ihan iltaan asti kestä iholla jos aamulla tätä on suihkauttanut ranteisiin ja kaulalle. Se on mielestäni tämän tuoksun ainoa miinus. Mutta tuoksu itsessään on todella hyvä. Se on erilainen, mutta kuitenkin helposti lähestyttävä. Jos pidit Calvin Kleinin One Shock for Her-tuoksusta, pidät todennäköisesti myös tästä. Mielestäni tämä on CK:n sukulainen tuoksumaailmaltaan.

Tuoksua on saatavilla 30 ml ja 50 ml kokoisissa pulloissa. Suositushinta 30 ml:n pullossa on 52 € ja 50 ml:n 71,50 €. Tuoksu on tullut myyntiin maaliskuussa 2014.


Tuoksu on saatu blogin kautta testattavaksi.

6 kommenttia:

 1. Mun eka tehtävä aamulla on mennä vessaan ja valita, mitä hajuvettä laitan tänään. Mulla on kotonakin aina hajuvettä, vaikka muuten olisin meikittä ja flanellihousut jalassa. Tuoksut on vaan sellainen asia, joista tulee tosi hyvä fiilis!

  Tämä play on ihana, sellainen pirteän makeahko. :) Pullo on kivan mallinen ottaa mukaan, kun se on litteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kiva tuoksu :) sellainen hieman erilainen, mutta silti helposti lähestyttävä :)

   Poista
 2. Kuulostaapas herkulliselta :-) Tuoksut ovat kiva ja elämää sulostuttava asia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)