tiistai 29. huhtikuuta 2014

Meikki The One-tuotteilla.

Kerroin viime viikolla, että sain blogin kautta kokeiluun Oriflamen uutuusmeikkisarjan The Onen tuotteita. Tänään kirjoittelen vähän lisää niistä.

Tykkään testailla aina uusia meikkivoiteita, koska milloinkaan ei voi tietää milloin kohdalle osuu taas uusi HG-tuote :) Oriflamen The One-sarjan Illuskin Foundation SPF 20 on puolipeittävä meikkivoide. Se antaa iholle hyvin luonnollisen, läpikuultavan meikkipohjan. Tuotteessa on käytetty HaloLight Technology-menetelmää joka antaa iholle hohdetta. Meikkivoidetta on mahdollista kerrostaa jos haluaa peittävämmän lopputuloksen. Tuote on öljytön joten se sopii myös sekaiholle. Pumppupullon koko 30 ml ja ovh 18 €.

Saman sarjan peitevoide Illuskin Concealer on tarkoitettu tummille silmänalusille kirkastamaan ilmettä sekä optisesti vähentämään turvotusta. Tuubin koko on 10 ml ja ovh 13 €.


Yllätyin miten peittävää jälkeä meikkivoiteella sai aikaan. Meikkipohjasta tuli tasainen ja heleä. Itselläni on käytössä sävy Fair Nude ja peitevoiteesta sävy Fair Light.

Olin tämän kokeilun perusteella ihan tyytyväinen meikkivoiteeseen. Yhdellä kerroksella saa aikaan kevyen arkimeikin, kahdella kerroksella peittävämmän iltameikin. Itselläni ei ihossa ole suurempia virheitä jotka pitäisi saada peittoon, joten tämän tyyppinen puolipeittävä meikkipohja toimi itselleni todella hyvin.

Ihan HG-leimaa tämä ei minulta saanut, mutta suosittelen tätä kaikille niille ketkä haluavat perushyvän meikkipohjan, joka kestää pientä hikoiluakin ja jota voi kerrostaa. Iso plussa pumppupullosta ja korkeasta suojakertoimesta.

Meikkivoiteen ovh. on 18 €, mutta kampanjasta riippuen hinta voi olla huokeampikin.
Peitevoiteen ovh. on 13 €.

Tuote saatu blogin kautta testiin.

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniin tasaisen pohjan tekee. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan ok meikkivoide, samaa tasoa kuin mikä tahansa marketin Lorkku tai Maybeline :)

   Poista
 2. Moii. Olen käyttänyt talven lumenen natural coden meikkivoidetta sävyä 10 vanilla, joka alkaa olemaan nyt liian vaalea iholleni kun kesää kohti mennään kovaa vauhtia.. Osaisitko sanoa voisikohan tuo sävy Fair Nude olla minulle sopiva? Entä onko sulla tietoa että onko seuraava sävy Nude Pink tuota vielä tummempi vai vaaleampi? Meikkivoiteen vaalein sävyhän on Porcelain, mutta mietin että jos se on yhtä vaalea kuin tuo 10 vanilla niin en sitä sitten ottaisi. En pääse mistään käytännössä testaamaan näitä. Yritin oriflamelta kysellä, mutta siellä on niin kiire että vastausta saa odottaa toista viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää tunnustaa, että tiedän kovin vähän näistä Oriflamen tuotteista. Tiedän vain sen mitä näitä nyt testasin, mutta kun valitsin itselleni tuon Fair Nuden, jotenkin kuvaston perusteella katsoin, että se Nude Pink on aika vaaleanpunainen? Eli varmaan aika lailla yhtä tumma/tai vaalea, sävy on vaan pinkimpi.

   Onpa tympeää, että sieltä ei vastata :( Ja nyt mäkään en kauheasti voinut auttaa :( Voin suositella sulle Avonia, jos se yhtään jeesaa? Avonin Nude sävy on todella hyvä perussävy suomalaiselle kesään ja talveen.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)