perjantai 18. huhtikuuta 2014

Matte Grissom.

Lähdin iloittelemaan tässä eräänä päivänä TODELLA erikoisella huulipunasävyllä. Siis sävy ei varmaan monenkaan mielestä ole mitenkään kummoinen, mutta mun maailmassa mulle se on hyvinkin poikkeava sävy. En yleensä käytä tälläisiä huulipunia:

Avonin Colour Rich -huulipuna sävyssä Matte Grissom. Semmoinen syntipuna, että huh huh. Ostin tämän varmaan jo vuosi sitten, mutta nyt jo uskaltauduin kokeilemaan tätä. Ei ihan normikamaa mulle. Tämän kaltaiset hurjat sävyt vaativat vähän kunnioitusta ja tälle sävylle on aikansa ja paikkansa. Ei mikään sellainen puna jota sipaiset nopeasti huuliin kauppareissulle. Tämä puna pitää levittää ajan kanssa siveltimellä ja siinä samalla virittäytyä tämän punan maailmaan.


Tämän paatoksellisen intron jälkeen on aika näyttää miltä tämä näytti in action. Kas tältä. On vaan niin huomiota herättävä, puhutteleva, räikeä ja sensuelli puna, että ihan melkein menee tälläinen kovakin höpöttäjä hiljaiseksi. Tämä puna vaatii sen verran tilaa itselleen, että silmämeikki on parasta jättää tällä tavalla minimiin.

En voi muuta sanoa, kuin että rakastuin tähän väriin ja tähän punaan. Vaikka omani on hankittu alekorista, on Avon nyttemmin palauttanut tämän saman sävyn takaisin myyntiin, joten jos puna herätti ostohimon, niin ei muuta kuin tilaamaan.

Kesyttämätön, upea, naisellinen, hehkuva sävy. Love it! Ja mikä pysyvyys! Tämä kesti syömisen, juomisen ja puhumisen. Pussaamista en kokeillut, mutta olis varmaan kestänyt senkin :)


10 kommenttia:

 1. Ihan mieletön puna, näyttää huulilla tosi pehmoiselta, eikä yhtään kuivalta, vaikka onkin noin tumma sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämä on todella kosteuttava puna! Ei yhtään kuiva, mutta silti pysyy huulilla kuin tauti! :)

   Poista
 2. Upea! :) Sopii todella hyvin sulle ^__^

  VastaaPoista
 3. No mullehan levitettiin kirkkaan tummanpunaista huulipunaa öbaut ekan kerran puolisen vuotta sitten koulun ehostuskurssilla. Voi jee, menin ihan sanattomaksi, se puna näytti aivan järjettömän hyvältä!!! En ollu ikinä tienny että semmonen sopis mulle. :D Sen jälkeen ostin pari juuri tuollaista syntipunaa (ihana sana!), ja sillä saa niin näyttävän efektin että huh! Tosin totta, että levitys vaatii aikaa ja hermoja, ja siveltimen ja hyvän rajauksen. Mutta naiseus nousee ihan uusiin sfääreihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä saattaa yllättyä kun laitetaan jotain mukavuusalueen ulkopuolelta :D

   Poista
 4. No mutta, sehän näyttää ihan häikäilemättömän hyvältä! Kohtalokas lady! :)

  VastaaPoista
 5. Wow, oot kyllä rohkea, mä arastelen liian räikeitä sävyjä vaikka kyllä ne mulle sopii. Hyvältä näyttää tämä sun iloittelu! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku rohkeasti vaan kokeilemaan! :) <3 Kiitos muru! <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)