torstai 17. huhtikuuta 2014

Mattanaama.

Saan taas kiittää pariakin bloggaajakolleegaa tämän postauksen aiheesta. Päivi, Tiahaar ja Hellin postailivat tästä tuotteesta ja pakkohan tämä oli sitten meikäläisenkin hankkia:

Rimmelin Stay Matte Liquid Mousse Foundation sävyssä 091 Light Ivory. Tytöt kehuivat tätä niin paljon, että pakkohan tämä oli hankkia! Ja koska Rimpula on aika edullinen merkki, ajattelin että kotiäidin kukkarokin kestää tämän.

Voide on todellakin moussemaista ja aika taffia tavaraa. Voisin sanoa, että tämä on Dermablendin edullisempi versio. Tämä vetää kyllä peittoon isommat ja pienimmätkin virheet.

Tämä on niin hurjaa kamaa, että ihan yks kerros riitti, ainakin meikän nassuun. Enkä oikein tiedä pystyykö tätä kunnolla edes kerrostamaan, koska koostumus on tuota moussea? Mousse levittyy tosi hyvin ja jättää jälkeensä melko mattamaisen pinnan. Itse koin muutaman tunnin päästä, että naama alkoi hieman kiiltää ja ikäväkseni huomasin, että mousse meinaa pakkaantua juonteisiin hieman liikaa. Voi olla, että laitoin tätä HIEMAN runsaalla kädellä ja vähempikin ehkä riittäisi. Mutta ihan mattana tämä ei minun kasvoilla pysynyt koko päivää.Huippukauniin meikin tällä sai tehtyä ja oma neljäkymppinen nassu näyttää jopa ihan siedettävältä tämän kanssa :) Suosittelen tätä kaikille ketkä himoitsevat Dermablendin tyyppistä meikkipohjaa, mutta kukkaron nyörit ovat vähän tiukemmalla. Hyvä markettimeikkivoide. Ajaa asiansa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)