keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Extatic.

Naisellisin tuoksu jota olen koskaan tuoksuttanut on tämä:

Balmain Extatic on kolmas kevään uutuustuoksuista jonka tällä viikolla teille esittelen. Balmain on ollut minulle tuttu vain nimeltä ja silläkin tapaa vain etäisesti. Olin kuullut tosin moneltakin taholta, että Balmainin tuotteet ovat vertaansa vailla ja siksi myös tämä uutuustuoksu kiinnosti minua kovin.

Extatic Eau de Toilette on voimakas, hypernaisellinen, moniulotteinen kukkaistuoksu. Minä, joka en yleensä kukkaistuoksuista piittaa, olen aivan myyty tälle ihanuudelle. Tämä ei olekaan perinteinen kukkaistuoksu vaan tässä on salaperäinen twist, joka tekee tästä todella mielenkiintoisen tuoksuisen.

Alkutuoksussa tuntuu omenapäärynä, ruusu ja oliivipuunlehdet. Sydäntuoksussa tuntuvat iiris, orkidea ja jasmiini. Viimeisimpänä tuoksussa ovat kashmir, amyris, nahka ja suklaa antaa oman hauskan twistinsä.

Pullo on supertyylikäs ja painava! Kuin pieni sisustuselementti. En ole koskaan omistanut näin hienostunutta tuoksua, tässä kiteytyy naiseuden ydin ja arvokkuus. Upea, upea tuoksu joka sopii naiselle joka kantaa itsensä arvokkaasti, iästä riippumatta.

Tuoksuja on ehkä aina hieman vaikea kuvailla niin, että lukija saisi siitä kunnollisen käsityksen, siksi mielelläni käytän vertailuja muihin tuoksuihin. Balmainin Extatic tuoksuu sille jos Yves Saint Laurentin Babydoll ja Escadan Especially Escada olisivat risteytyneet. Tämän tuoksu menee hyvin lähelle näiden kahden hybridiä, mutta siltikin on oma itsensä ja hyvin uniikki sellainen.

Tuoksu tuli myyntiin helmikuussa 2014 ja siitä on saatavilla seuraavat koot ja tuotteet alla olevin suositushinnoin:

EdP 60 ml 60 €
EdP 40 ml 42 €
EdT 60 ml 55 €
EdT 40 ml 40 €
Bodylotion 150 ml 24 €
Showergel 150 ml 22 €

Tuoksu saatu blogin kautta testattavaksi.

2 kommenttia:

  1. Upea tuo neliskanttinen korkki! Tykkäsin aikoinaan kovasti Babydollista, joten tämäkin saattaisi kolahtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullo on kyllä upea! Ja varmasti jos pidit Babydollista, pidät tästäkin :) sukulaistuoksut selkeästi keskenään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)