tiistai 8. huhtikuuta 2014

Brit Rhythm for Her.

Tänään vuorossa tämän kevään uutuustuoksuista tämä:

Pitää tähän alkuun heti pohjustaa, että olen erittäin suuri Burberryn tuoksujen ystävä. Siksi olinkin hyvin iloinen kun sain tämän uutukaisen kokeiluun. Mielestäni Burberrylla ei ole yhtään huonoa tuoksua ja niiden tuoksumaailma on sellainen, että voisin nuuhkia niitä vaikka päivätöikseni.

Tämä uutuus ei tee todellakaan poikkeusta siinä kaavassa. Voisin väittää, että tämä tuoksu on parhain Burberryn tähän astisista tuoksuista. Tämä vetää vertoja Red Britille jota sai Limited Editionina muutama vuosi sitten, mutta on nyttemmin valitettavasti poistunut markkinoilta.

Pullo on tyylikäs, rock-henkinen, mutta tuttu ruutukuosi näkyy kauniisti lasipullon kyljessä. Brit Rhythm on saanut inspiraationsa brittirockista ja sitä käyttää nainen joka on itsevarma, tyylikäs ja naisellinen, pienellä (tai vaikka isollakin) rock-asenteella.

Alkutuoksu muodostuu viehkeän laventelin, sähäkän pippurin ja naisellisen nerolin hurmaavasta yhdistelmästä. Sydäntuoksun appelsiinin kukka, orris ja mustaherukan lehdet antavat tuoksulle herkullisen kukkaishedelmäisen sävyn. Raikas vetiver, pehmeä myski ja elinvoimainen puuntuoksu muodostavat naisellisen lopputuoksun.

Kun ensimmäisen kerran nuuhkaisin tätä tuoksua, olin aivan myyty. Tuoksu oli niin hienostunut, herkullinen, makea, pehmeä ja naisellinen, että siitä tuli konkreettisesti hyvä mieli. Isäntäkin sanoi, että "mitäs hyvää mamsellia rouva on laittanut tänään?" :)Olen täysin rakastunut tähän tuoksuun. Toivon, ettei tämä poistu markkinoilta ikinä. Tämä on täysin minunlaiseni tuoksu. Mielestäni tämä sopii aivan kaikenikäisille naisille, 60-vuotias äitini ihastui myös tähän tuoksuun ja se oli minulle hieman yllätys, koska yleensä minun ja äidin tuoksumaut poikkeavat hieman toisistaan. Eli mielestäni se kertoi ainoastaan siitä miten loistava tuoksu tämä on. Valloittaa monet naiset :)

Suosittelen todella lämmöllä tähän tuoksuun tutustumista. Mutta varoituksen sana, se saattaa olla rakkautta ensinuuhkaisulta.

Tuoksusta on saatavilla seuraavat pullokoot ja tuotteet oheisilla suositushinnoilla. Tuoksu on ollut saatavilla helmikuusta 2014 lähtien.

EdT 90 ml 90€
EdT 30 ml 52€
EdT 50 ml 67€
Deo spray 150ml 36€
Shower Gel 150 ml 33€
Body Lotion 150 ml 40€
Hair Mist 50 ml 36€


Tuoksu saatu blogin kautta testattavaksi.4 kommenttia:

 1. Tämä on aivan ihana tuoksu! Myös minulla ollut kokeilussa jo muutaman viikon, ja olen niin ihastunut! :) Tämän kevään tuoksu-uutuuksista tulossa juttua blogiini lähiaikoina.

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
 2. Burberry! <3 Mulla odottaa tää tuoksu vielä kassissa, mutta nuuhkin tätä lehdistötilaisuudessa, ihana! Oma eka Burberry-rakkaus oli Weekend, käytin sitä varmaan kolme pullollista, sen jälkeen löysin Touchin ja jatkoin Britilla. Monien suosimasta Beatista tykkäsin, mutta siitä ei tullut ikinä samanlaista suosikkia kuin Weekendista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkäsin joskus siitä Weekendistä :) Ihania nää Burberryt!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)