tiistai 25. maaliskuuta 2014

Vastaus haasteeseen!

Ihanainen Keyword:Love-blogin Jonna haastoi minut viiteen kysymykseen! Tässä vastaukseni:
(kuvituksena rakkaan tyttöni kuvia)


1. Mitä taitoja haluaisit omata, mitä et osaa?
-Haluaisin osata tehdä käsitöitä kunnolla. Tykkään tosi paljon kutomisesta ja virkkaamisesta, mutta olen jotenkin ihan auttamattoman tumpelo niissä kummassakin. Haluaisin myös osata puhua paremmin ruotsia. Osaan sitä jotenkuten, mutta olen kauhean arka puhumaan sitä ääneen! Perisuomalainen mentaliteetti jos sanon jotain vahingossa väärin ja kaikki nauraa  kummittelee takaraivossa pahasti. Ymmärrän ruotsia ihan täysin ja jos katson esim. Solsidania tai muita ruotsalaisia sarjoja, en lue koskaan tekstiä. Mutta joo olis kivata osata praatata vielä paremmin.

2. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi?
-Äitinä olo, se on oikeasti parasta elämässä. Kamalan kliseistä varmaan sanoa näin, mutta se on ihan totta. Mieheni tekee myös minut hyvin onnelliseksi. Meillä on hyvä elämä, vaikka joskus on taloushuolia  ja vastoinkäymisiä esim. terveyden kanssa. Hullua, mutta totta, kosmetiikka tekee myös minut onnelliseksi. Tai ainakin tosi iloiseksi :) Ja bloggaaminen. Kodin sisustaminen on onnellisuutta. Ystävien kanssa vietetty aika on onnea. Onhan näitä. :)
 
 3. Kosmetiikkatuote jota ilman et voi "elää"?
-Ripsiväri. Jos meikkipuolelta kysytään. Jos ihonhoidosta niin vartalovoide.
 
 
  4. Viisi asiaa jotka toteuttaisit, jos raha ei olisi esteenä?
-Oijoi. Vaan viisikö saa sanoa? Noh, rakennuttaisin talon. Juuri sellaisen unelmatalon meille unelmatontille, johonkin aurinkoiseen rinteeseen, lähelle vettä. Ei välttämättä merta, järvikin käy :) Sitten matkusteltaisiin, ainakin ekaksi nyt Nykiin ja Barcelonaan. Ehkä myös Losiin ja Australiaan. Kyllä me varmaan keksittäisiin hyviä matkakohteita muutama. Maksaisin kaikki omat ja vanhempien lainat pois. Ostaisin Mimulle asunnon johon hän saisi muuttaa sitten kun tulee se aika, että hän muuttaa meidän luota pois. Ja viidentenä, laittaisin pahan päivän varalle jemmaan rahulia :) 
 
5. Mitkä asiat saavat ärsytyskynnyksesi nousemaan?
-Toisissa ihmisissä mua ärsyttää myöhästely, itsekkyys ja empatian puute. Se ettei oteta toisia huomioon. Mua ärsyttää myös jos asiat eivät hoidu vaan roikkuvat tekemättöminä. Ja huono asiakaspalvelu! Argh! Mua ärsyttää myös ihmiset jotka tietävät kaikesta kaiken, paremmin kuin muut. sellaiset Jokaisen Alan Erikoisasiantuntijat. Ja ihmiset jotka tulevat neuvomaan ilman, että pyydät neuvoja. En voi kestää sellaista holhoavaa ja alentuvaa asennetta. Nousee pelkästä ajatuksestakin karvat pystyyn. Sotku ja siivoamaton koti saa myös ärsyyntymään.

Tämän haasteen ideana on tietenkin lähettää tätä eteenpäin, niin että haastaja keksii haastetuille uudet kyssärit. Olen nyt laiska ja laitan jakoon nämä samat kysymykset jotka Jonna minulle esitti. Oli niin hyviä kyssäreitä! :)

Haastan mukaan:
-Neiti Kameleontti
-Eyeshadow and flame
-Mustaa Kajalia
-Charming Nails
-Juille's
-Funky and Fifty

4 kommenttia:

  1. Olipa hauska lukea! Kiitos haasteesta! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Yritän tehdä sen mahdollisimman pian, mikä tietenkin mun hidastakin hitaammalla aikataululla ei välttämättä ole kauhean nopeasti. :'D

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta ja sorry viive, talvilomalta juuri palailen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)