maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tomaatteja tomaatteja.Sain blogin kautta testattavaksi muutamia Ella Bachén tuotteita, mm. tämän Fruit D'Eclat ála Tomate BIO Actimixin. Kyseessä on legendaariseen tomaattisarjaan kuuluva hoitotiiviste jonka tarkoitus on parantaa ihon peruskuntoa ja kaunistaa sitä. Se kosteuttaa ja helpottaa mikroverenkiertoa. Iho näyttää nopeasti raikkaalta ja hyvinvoivalta.

Tuote on kaksiosainen ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta käytetään kahden viikon ajan aamuisin ikään kuin "herättämään" iho. Avattua tuotetta suositellaan säilyttämään jääkaapissa.

Tuotteessa on käytetty ainesosina luomuaktiiviaineita mm. tomaattia, aprikoosipuun kukkien nuppuja, appelsiinia, porkkanaa, rypäleitä, mustaherukoita, persikan lehtiä ja vadelmia. Aktivaattorina toimii kirsikkajauhe joka silottaa ja aktivoi ihon pintaa.

Miten tämä sitten sopi minulle?

Tykästyin tähän kovin. En tosin tiedä pihistelinkö pahastikin tuotteen käytössä, mutta sain tämän kahdeksi viikoksi tarkoitetun kuurin kestämään melkein 4 viikkoa! Levitin tuotetta aamuisin (mielestäni ihan hyvän määrän) kasvoille ja melkein kuukaudeksi tästä piisasi iloa. Ihoni voi valtavan hyvin tämän kanssa. Ei ollut mitään näppyjä (ei edes kuukautisten aikaan) ja iho tuntui ja näytti hyvin tasaiselta.

Tämä imeytyi ihoon hyvin ja eikä jättänyt jälkeensä nihkeää tai muuten tahmeaa tunnetta. Tuoksu oli kohtuu voimakas, hyvin tyypillinen hoitolatuotteen tuoksu, hieman yrttinen ja aavistuksen ehkä lääkemäinen.

Voin suositella tätä tuotetta kaikille jotka haluavat hieman "boostia" väsyneelle tai samealle iholle. Näin kevään kynnyksellä iho voi talven jäljiltä olla hieman tunkkaisen oloinen ja tämä kuuri on kyllä hyvä raikastaja.

Kuluttajahinta tuotteelle on noin 47 €.

Käyn tällä viikolla läpi myös kaksi muuta Ella Bachén tuotetta jotka sain testiin. Lisää Ellasta voit lukea täältä.

Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

6 kommenttia:

 1. Actimix on yksi lempituotteitani, en voisi elää ilman sitä! Pitää vaan säännöstellä nuo kuurit pariin-kolmeen kertaan vuodessa, että tehot todella näkyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämän kanssa kyllä iho voi tosi hyvin :) mainio tuote!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei pelkästään kuulosta vaan tämä myös on sitä :) suosittelen!

   Poista
 3. Mulla on just kuuri meneillään, ja tykkään kyllä ihan valtavasti. Iho on kirkas ja heleä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)