perjantai 14. maaliskuuta 2014

Rusuposket.

Blogiystäväni Päivi on saanut tartutettua minuun hieman pienimuotoista poskipunakuumetta. Kun tilasin Pretty.fistä Sleekin paletteja nappasin mukaani alekorista myös nämä ihanuudet:

Halpismerkki Beauty UK:n poskipunat Royal Rose (vas.) ja Candy Shop (oik.) Hintaa näillä oli 2,99 € kpl eli käytännössä katsoen ei juuri mitään. Olen ostanut joskus joitain tämän merkin meikkejä ja todella edullisesta hinnasta huolimatta, laatu on ihan mukiinmenevää.

Royal Rose on huikean herkullisen punainen. Näin punaista poskipunaa en ole tainnut omistaa vielä ikinä? Laatu on yllättävän hyvä, pigmenttiä ei ole liikaa, mikä on mielestäni hyvä asia poskipunan kohdalla. Tuppaan sutimaan poskipunaa yleensä vähän reippaalla kädellä ja jos pigmenttiä on hurjasti, lopputulos on kauhea. Tälläinen "vähäpigmenttisempi" vaihtoehto sopii meikäläisen kaltaiselle hölvääjälle.


(Hah, näissä kuvissa kummittelee myös surullisen kuuluisa vihermeikki josta kirjoittelin viime viikolla..) Mielestäni tämä Royal Rose on ihana puna. Todella kaunis lopputulos joka antaa sellaisen terveen hehkun kasvoille. Tykästyin tähän hurjan paljon.

Toinen punista on ihana pinkki Candy Shop. Laadullisesti tämä on samanlainen kuin Royal Rose, pigmenttiä ei ole liikaa, tosin tämän kohdalla sitä olisin suonut olevan hieman enemmän, koska väri on tälläinen hailukka.Candy Shop pääsi testiajoon päivänä jolloin tein tälläisen pikameikin. Vähän vaan ripsaria, kulmat ja huulipunaa. Ja poskille tätä ihanaa pinkkiä. Näistä kahdesta tykästyin huomattavasti enemmän Royal Roseen, mutta Candy Shop toimii tämän kaltaisessa pikameikissä oikein oivasti.

Ovatko Beauty UK:n meikit tuttuja sinulle?

8 kommenttia:

 1. söpöjä punia :3

  mulla on ollut beauty uk:n luomiväripaletti ja pitkän aikaa tykkäsinkin siitä ja käytin usein, mutta sitten löysin koko ajan uusia luomivärejä ja nuo vähän jäi.. muuten paletin napit olivat kivoja, mutta tosiaan ei kovin pigmenttisiä tai pitkäkestoisia vaikka luomivärinpohjustusvoidettakin oli :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin :)

   Joo, se näissä halpiksissa on, että pigmentti on monesti unohtunut matkasta, tosin poikkeuksia löytyy, esim. Le Femmen luomareissa piisaa pigmenttiä vaikka ovatkin ihan sairaan halpoja.

   Poista
 2. Tosi kaunis pinkki, tekee just sellainen pirteän olemuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee :) tulee niin kesäinen olo! :)

   Poista
 3. Poskipunat esittelyssä, mutta jälleen kerran minä ihastelen silmämeikkiäsi. Ylimmäinen silmäkuva- wau! Taidokkaasti olet taas meikin laitellut.

  VastaaPoista
 4. Poskipunakuume on kavala tauti! ;D Kaunis meikki :) Beauty UK ei ole itselleni tuttu merkki aiemmin. Royal Rose näyttää ihanalta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)