keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Pisteitä taas Isännälle.

Minä kuulun niihin onnekkaisiin naisiin jonka mies osaa ostaa kosmetiikka lahjaksi. Aika useasti Isäntä hemmottelee minua synttärinä ja/tai jouluna erilaisilla kosmetiikkatuotteilla. Ja useasti jopa niin, että en ole toivonut mitään erityistä vaan hän on osannut ostaa aivan itse minulle jotain ihanaa kosmetiikkaa :)

Vaikka eletään jo maaliskuun loppua, kirjoittelen teille vielä joululahjaksi tulleista jutuista :)

Isäntä oli tilannut jostain nettikaupasta mulle joululahjaksi Kleancolourin kaksi kynsilakkaa. Jo merkki itsessään oli mulle aivan tuntematon. Kun kysyin häneltä miten hän päätyi näihin väreihin, hän vastasi, että hänen mielestään nämä olivat hienot värit :) Vasemmalla oleva Metallic Black ja oikealla oleva Dark Cherry.

Yllätyin todella paljon näiden lakkojen laadusta! Ensinnäkin nämä kuivuvat kynsissä nopsaan ja ovat niin peittäviä, että yhtä kerrosta enempää ei tarvitse sutia kynsiin. Nämä pysyvät myös ihan tajuttoman hyvin. Taas kotiäiti suosittelee joka pesee käsiään monta kertaa päivässä ja kynsilakan pysyvyys on kovilla. Eli ääriolosuhteissa testatut ja hyväksi havaitut.


Yleensä vierastan hieman mustaa kynsilakkaa, koska sen poistaminen kynsistä on niin kamalan sotkuista puuhaa. Noh, ei tämäkään musta siinä poikkeusta tee, mutta on niin kaunis metallinen musta, että uskaltaudun lakkaamaan tällä hieman useammin mustaksi kynsiäni.

Sain kuin sainkin puristettua Isännästä mistä hän nämä ihanat lakat tilasi ja nettikauppa jeans.fi myy näitä :) Tässä linkki ostoksille jos tuotteet alkoivat kiinnostaa :)

Onko Kleancolour tuttu merkki?

8 kommenttia:

 1. Ne miehet ovat harvassa, jotka osaavat ostaa kosmetiikkaa lahjaksi (siis juuri sitä, mistä oma nainen pitää). Joten onneksi olkoon! ;) Kleancolour ei ole tuttu merkki, mutta kävin jo linkistäsi vähän seikkailemassa verkkokaupassa ja aika kivan värisi lakkoja merkiltä löytyy! :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Joo, ei näitä miehiä varmaan ihan joka puussa kasva :)

   Poista
 2. On tuttu merkki, ja kyseisen merkin glitter-lakat haisevat aivan järkyttäville :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? Noh, mä en muutenkaan diggaa glitterlakoista sen takia, kun niitä on ihan helveteä poistaa kynsistä joten tuskin ostan niitä tältäkään merkiltä :D

   Poista
 3. Ei ole tuttu merkki. Ihana isäntä sulla! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)