torstai 13. maaliskuuta 2014

Mitä meille kuuluu.

Kirjoittelen taas välillä kuulumis-postauksen, koska näitä aina välillä lukijani toivovat.

Viime kuulumisten jälkeen mulle on tullut kaksi hammasta! Kummatkin alas ja molemmat tulivat viikon sisään. Sen jälkeen onkin ollut taas hiljaista sillä rintamalla, vaikka luultavasti niitä on tulossa lisääkin, koska kuolaan niin kamalan paljon. Samoin nyrkin syöminen on kivointa ikinä.

Konttaamaan en ihan vielä ole oppinut, mutta ryömimään kylläkin. Konttaustakin opettelen kovin, mutta peppu tuppaa vielä painamaan vähän liikaa ja sitä myöden konttausharjoituksissa meinaa mennä hermot. Jos äiti ja isi vähän jeesaa siten, että auttaa konttausasennon ottamisessa, se alkaa aina naurattaa minua kovin ja kun oikein ääneen kikattaa, unohdan sen mitä olin harjoittelemassa alunperin :D


Kun äiti ottaa kameran esiin, se alkaa aina naurattaa. Äiti sanoo, että olen linssilude! Mikä se sellainen ötökkä mahtaa olla? Osaakohan se ottaa tälläisiä ilmeitä?

Jos eteenpäin ei jaksa ryömiä tai kieriä, niin silloin on onneksi tämä yksipaikkainen avoauto jolla pääsee lujaa. Niin lujaa, että pois alta. Tämä on muutenkin kätevä kulkuväline, tämän avulla pääsee mm. käsiksi sohvapöydällä oleviin tavaroihin, kukkapurkkeihin, laatikoiden avaaminen on niin paljon helpompaa. Tämän kanssa on ihana harrastaa romurallia eli ajaa päin huonekaluja. Matot ovat hieman tämän harrastuksen tiellä joten ne voisi poistaa lattioilta kokonaan.Tässä on myös ihan mahtava laite jonka sain lainaksi ystävältäni Tatulta (joka on jo niin iso poika ettei tarvitse tätä enää). Tässä voi juosta, keinua, seistä, pomppia! Etenkin tuo pomppiminen on ihan loistavaa! Äiti ja isi ei anna olla mun tässä kuin 15 minuuttia päivässä ja se on mielestäni liian vähän, mutta luotan että äiti ja isi tietävät mikä on mulle parhaaksi.


Isillä oli viime viikolla talviloma ja me nukuttiin tosi monena aamuna koko porukka jopa kasiin asti! Mäkään en herännyt parina yönä syömään ollenkaan, nukutti niin hyvin iltakasista aamukasiin asti. Äiti ja isi tykkäsi kun nukuin niin hyvin. Ja parasta oli se, että aamulla pääsin äidin ja isin väliin pötköttämään kun oltiin herätty :)
Tälläisiä kuulumisia mulle :) Nähdään taas! Moikka!

10 kommenttia:

 1. Jotenkin ihan huippuhauska kuva tuo teidän "selfie" (:D), jossa Mimu on keskimmäisenä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos! :) <3 otettiin tuollainen vähän samassa hengessä kuin ne Oscar-gaalassakin tekivät :D

   Poista
 2. awws :3 kaunis tyttö :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. <3<3 :) hän on <3<3 (äidin puolueeton mielipide!)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)