keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Hyvin hyvin mattaa.

Tänään jatketaan Ella Bachéen tuotearviointeja. Sain kokeiluun myös Detox-sarjan mattapintaistavan tehovoiteen. Detox-sarja on tarkoitettu iholle joka voi huonosti ja huononvointisuus ilmenee laajentuneina huokosina, se rasvoittuu, tulee näppyjä jne. Normaali iho voi alkaa voimaan huonosti esim. stressin, tupakoinnin, väärien ihonhoitotuotteiden tai liiallisen valvomisen vuoksi. Detox-sarja on kehitetty juuri näitä ongelmia varten.

Detox-sarjan tuotteet puhdistavat, normalisoivat ja raikastavat ihoa. Ne tasapainottavat bakteeritasoa sekä pH-arvoa ja hillitsevät ihon öljyisyyttä ja kiiltoa. Lisäksi ne supistavat huokosia ja vähentävät näppylöitä.

Detox Créme Extra-matifiante -voide on tarkoitettu rasvaiselle/sekaiholle sekä aamu- että iltakäyttöön. Vaikuttavina aineina on greipinsiemenuute, vihreä sinkki ja 16 aromaattista kasviuutetta. Tehoa lisäävät linssiuute, salisyylihappo ja Microperfect-helmet.

Voide vähentää talineritystä ja epäpuhtauksia, huolehtii ihon kosteustasapainosta ja nuorekkuudesta, sillä on 3 kauneusvaikutusta:
-iho on mattapintainen (meikki pysyy paremmin)
-huokoset pienenevät (iho näyttää paremmalta)
-iho on pehmeämpi

Miten tämä sopi minun iholle?

Voide on todella mattapintaistava, en ole koskaan aiemmin kokeillut mitään näin mattapintaistavaa tuotetta. Iho ei kertakaikkiaan yrittänyt edes kiiltää! Voiteen tuoksu on melko voimakas joka on tyypillistä monille hoitolasarjoille. Itseäni tuoksu alkoi hieman jopa häiritä, mutta mun nenä onkin nyt tunnetusti hieman sellainen omalaatuinen.

Vaikka tuotteella saa todella hyvän mattapinnan, koin tämän omalle iholleni hieman liian stydiksi kamaksi. Oma ihoni ei ole ongelmaiho pahimmasta päästä. Minulla on sekaiho joka alkaa toki kiiltää, mutta kiilto on kuitenkin hallittavissa hieman pienimmilläkin aseilla.

Tämä ei ollut ihan täsmätuote minun iholleni, mutta suosittelen tätä lämpimästi niille kenellä oikeasti on vaikeuksia epäpuhtauksien, kiillon ja ongelmaihon kanssa. Tämä soveltuu erinomaisesti hyvin rasvaiselle ihotyypille, voisin sanoa, että tämä on sen ihotyypin HG-tuote.

Kuluttajahinta tuotteelle on noin 50 €.

Tuote on saatu testattavaksi blogin kautta.

8 kommenttia:

 1. Uuuu, täysin matta iho olisi ihana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällä tuli kyllä niin matta, että pois alta! Ihan hullun kiilloton iho! Suosittelen tätä kaikille kenellä kiilto ärsyttää ihossa, hinta on vähän korkeahko, mutta tämä voide on tosiaan toimiva.

   Poista
 2. Tämä kuulostaa ihan minun iholleni tarkoitetulta tuotteelta. :) Tosin itse en ehkä käyttäisi öisin, koska rasvainen ihoni kaipaa hyvää kosteutusta välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yöllä ei ehkä haittaa jos iho kiiltää :D mielestäni tämä on enemmän päiväkäyttöön sopiva tuote,mutta toki voi siis käyttää yövoiteenakin.

   Poista
 3. Otapas vähän vertailukuvaa, tahtoo nähä! Sillei että ilman mitään sen kummempia ja sitten vaan tolla ilman muuta meikkii tms ni näkee ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tiedätkö enää ei tämän toiveen toteuttaminen onnistu :( koska tämä ei ihan ollut mun täsmävoiteeni, annoin voiteen ystävälleni jolle tämä oli passelimpi. Pahoittelut!

   Poista
 4. Kiitos paljon tiedosta!! :) Laitoin tän heti linkkinä kaverille, jolle tämä kuulostaa aivan tasan nappituotteelta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)