keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Te kysysitte, minä vastasin.

No niin arvonta on päättynyt ja on aika vastailla teidän esittämiin kysymyksiin! Näitä on todella paljon, toivottavasti jaksatte lukea kaiken :D  Joitain kysymyksiä tulikin pariinkin kertaan, joten olen plokannut tuplakyssärit pois. Kysymysten ja vastausten välissä vanhoja ja vähän uusiakin kuvia elämästä Nonnulassa :) (arvonta on vielä suorittamatta, teen sen tämän viikon aikana, mutta nyt näitä kysymyksiä ja vastauksia)Kysyisin että jos saisit valita vain yhden luomivärin mukaan autiolle saarelle, niin mikä väri olisi se onnekas jonka ottaisit matkaan, ja nyt mukaan ei lasketa paletteja, vaan yksi nappi :)
-Jos saisin VAIN yhden, ottaisin Wet n' Wildin Creme Brulee solonapin :) ihana vaalea ja peittävä sävy.
Haluaisitteko lisää lapsia? Entä oletteko aikoneet hankkia koiran? :)
-Halusta ei varmaankaan ole kiinni, olemme sanoneet kaikille, että jos tietäisimme, että seuraava lapsi olisi yhtä helppo ja kiltti kuin Mimu on, niin samanlaisia hankkisi vaikka kuinka monta. Mutta realiteetti on se, että sairastin raskausaikana harvinaiseksi luokiteltavan hepagestoosin ja se todennäköisesti uusisi seuraavassa raskaudessa. Joten olemme päättäneet, että Mimu jää meidän ainoaksi lapseksi. Annamme hänelle kaikkemme! 
Mutta koiran aiomme hankkia, mutta sitten vasta kun Mimpe on sen verran iso, että vaipat ovat jääneet pois ja neiti ymmärtää jotain eläinten päälle. Haluamme ilman muuta, että hän saa kasvaa kodissa jossa on lemmikkieläin.Haluaisin tietää, mikä alunperin sai sinut aloittamaan bloginpidon.
-Olen aina rakastanut kirjoittamista, esim. lukiossa ainekirjoitus oli mielestäni todella kivaa. Ajatus omasta blogista syntyi kun halusin purkaa kirjoitusvimmaani johonkin. Alkuperäinen ajatukseni oli pitää lifestyle-blogia, mutta koska kosmetikka on rakas harrastukseni myös, Nonnulasta kehittyi kosmetiikkapainotteinen lifestyle-blogi :)

Kysymykseni olisi, että jos voisit valita mikä tuoksu tuo tyttärellesi lapsuusmuistoja (tältä äiti tuoksui kun olin pieni) mikä se olisi?
-Luulenpa, että Snow Fairy on se tuoksu josta hänelle tulee lapsuus mieleen :)

 

Kysyisin, että mikä luomivärikoostumus on eniten mieleesi; matta, shimmer, jne? :) entäs huulipunissa?
-Luomiväreissä pidän sekä matasta että shimmeristä. Ja niin myös huulipunissakin. Kestävimmät silmämeikit mielestäni syntyvät mattaväreillä ja huulipunissa käytän useammin shimmeriä :)

Mistä olet tällä hetkellä kiitollinen ja mitä toivot vuodelle 2014?
-Olen kiitollinen terveestä ja ihanasta tyttärestäni. Olen kiitollinen, että minulla on hyvä ja toimiva avioliitto, kaunis koti, ystäviä jotka ovat aina läsnä. Toivon vuodesta 2014 uusien kokemusten vuotta. Tämä on tyttäreni ensimmäinen vuosi ja on ilo seurata hänen kehitystään ja oppimistaan.


 
Olisinkin halunnut tietää mistä saitte voimaa jatkaa yrittämistä lapsettomuuden keskellä, mikä sai pysymään positiivisena?
-Ei se aina helppoa ollut. Jokin toivo kuitenkin takaraivossa oli koko ajan, vaikka tilanne näytti toivottomalta. Lopulta me luovutimme, puhuimme asian halki poikki pinoon, että jäämme kahdestaan ja se on ihan okei. Ei elämä olisi hullumpaa niinkään ollut. Hyväksyimme sen, että olemme lapsettomia ja näimme ne muut valopilkut elämässä. Lopetimme ns. yrittämisen. Sitten tulin yhtäkkiä raskaaksi. Se oli jotenkin ihan käsittämätöntä. Kyllä päänupilla on niin iso vaikutus näissä asioissa. Sen huomasi vasta jälkikäteen. 


Kolme kosmetiikka tuotetta joita ilman et voisi olla?
-Ripsiväri, kasvovoide, hajuvesi 
 
Aiotteko vielä joskus ottaa koiran?
-Aiomme, sitten kun tytär on hieman vanhempi :)


 
Kysymykseni olisi hieman kliseinen, mutta mikä on parasta äitiydessä?
-Kuinka pitkän vastauksen saa antaa? :D No siis ihan kaikki! Parasta on nähdä miten oma lapsi oppii ja kehittyy. Miten häneltä saa vastakaikua hymyin, nauruin, ilmein. Nähdä miten on omalle lapselle se maailman tärkein ja turvallisin ihminen. Oma lapsi on paras saavutukseni, äitiyden tunnetta ei ylitä mikään :)
 
Koitko raskausaikana neuvoloissa tms ihmettelyä, minkä takia olet "vasta" 36 vuotiaana hankkimassa ensimmäistä lasta ( olettaen etteivät he olleet tietoisia, ettei se ole ollut niin yksinkertaista) ?
-Kyllä vaan! Kirjoitinkin tästä asiasta tänne blogiinikin. Siis laitoin ensimmäisen neuvolatätini vaihtoon, koska hän läksytti minua iästäni oikein kunnolla. Syyllisti minua ja miestäni, että olemme edesvastuuttomia kun hankimme lapsen näin vanhoina ja että siksi tulemme saamaan vaikeasti kehitysvammaisen lapsen.  Kerroin tädille, että kas kun olemme olleet lapsettomia ja yrittämistä on takana 4 vuotta. Hän vaan totesi, että olisi pitänyt jättää yrittäminen ajat sitten ja lopettaa lapsesta haaveilu, koska olen aivan liian vanha äidiksi. Hän yritti painostaa mua lapsivesitutkimukseen ja vaikka mihin. Tein siitä ihmisestä valituksen ja sain loppuraskausajaksi aivan ihanan kätilön neuvolatädikseni joka oli mun tukena koko ajan.

Kysyisin että jos saisit valita vain yhden blogin niin mitä lukisit :D
-No hui! Toivottavasti tällaista ei joudu koskaan valitsemaan, mutta jos olisi ihan pakko, niin Kissaämmää lukisin :) Moi vaan Kissis!
 
Mikä on lempi tuoksusi? Ei tarvitse olla hajuvesi, vaan esimerkiksi puhdas pyykki, pullantuoksu.. ;)
-Kesällä sateen jälkeen ilma tuoksuu todella hyvältä, puhdas pyykki tuoksuu hyvältä, sitruuna tuoksuu hyvältä ja tuore pulla :)


 
Mikä on parasta juuri nyt?
-Oma perhe :) 
 
Jos ottaisit koiran, ottaisitko vielä mopsin vai jonkun ns. terveemmän rodun edustajan?
-Olemme päättäneet, että otamme Mopsin sitten kun Mimu on vähän vanhempi :) Mopsi on meidän rotumme 


 
Mitä tykkäät leipoa mieluiten?
-Piirakoita, cupcakeseja, kääretorttuja :)


 
Mä kysyn, että oletko miettinyt / kuinka paljon olet miettinyt sitä, mikä lapsesta tulee isona? Onko se ihan se ja sama, niin kauan kunhan tulee onnellinen? Olisiko silti toiveita vaikka siitä, että menestyy kouluissansa tai vaikkapa pääsee toteuttamaan mahdollisesti jotain liikunta-/taidelajia/luovuuttaan? Olipas hassusti muotoiltu kysymys. Totta kai tiedän, että ensisijaisesti kaikki toivovat onnellisuutta, mutta oisko jotain erityistä tullut mieleen?
-En kauheasti ole miettinyt, mutta toivon, että hän perisi minulta taiteellisia lahjoja. Itse olen ollut ikäni kova piirtämään, tekemään käsilläni kaikkea, askartelemaan, valokuvaamaan. Toivon, että hänellä olisi lahjakkuutta näissä asioissa ja jos näin on, hän pystyisi tekemään ammatin jonkun taiteen parissa. Me olemme niitä vanhempia jotka EIVÄT pakota lastansa harrastamaan mitään tiettyä, olemme itsekin lapsena saaneet harrastaa mitä olemme itse halunneet ja näin aiomme toimia myös nyt oman lapsemme kanssa. Että meillä ei väkisin soiteta viulua tai viedä balettiin jos toinen ei ole pätkääkään kiinnostunut moisista jutuista :)
 

Minunkin kysymykseni menee henkilökohtaista -osastolle. Todettiinko teillä / sinulla ihan jotain syytä lapsettomuuteenne? Lisäksi haluan kertoa, että teidän ansiosta olen vielä itsekin toiveikas lapsen saannin suhteen, vaikkakin tällä hetkellä näyttää heikolta.
-Ei meillä todettu. Ainoa mikä todettiin mahdollikseksi kompastuskiveksi oli, että mulla oli synnytyselimissä arpikudosta joka vaikeutti raskaaksi tuloa. Arpikudos oli lääkärin mukaan todnäk syntynyt kun olin sairastanut hurjan sappirakon tulehduksen jolloin koko kropassani oli ns. yleistulehdustila. Kohtuni oli myös taaksepäin kallistunut joka vaikeutti kiinnittymistä ja lisäsi keskenmenon vaaraa. 
Oi, lämmittää mieltä kuulla, että minun ja Isännän tarina toimii jollekulle muulle toivona lapsettomuudessa! Lapsensaaminen on niin henkimaailman hommia, ettei sitä oikein ymmärrä miten se tapahtuu. Ja miksi se tapahtuu joillekin niin helposti ja toisille taas vaikeimman kautta. Mutta koittakaa jaksaa, älkää miettikö liikaa, rentoutukaa ja nauttikaa elämästä. Näillä eväillä meillä se lopulta onnistui :)


Minä kysyn kysymyksen suoraan ala-asteen ystäväkirjasta; mikä on lempiruokasi? :)
-Kyllä se on Isännän tekemä spagettivuoka :)
 
Mitä toiveita/tavoitteita sulla on vuodelle 2014?
-Toivon, että lapseni pysyy terveenä ja että vaikka mieheni työskentelee erittäin tuulisella alalla, hänellä jatkuisi työt eikä lomautuksia tulisi. 

Mikä on lemppari meikkimerkkisi?

-Yhdenkö saa vain sanoa? Hmmm. Tämä on VAIKEA! No mä sanon, että Too Faced, koska sillä on paras irtopuuteri :)

Entä lemppari meikkivoide?
-Estee Lauderin Double Wear Light :)
 
Mikä on suosikkisi kosmetiikkamerkeistä?
-Nyt kyllä vastaa useamman! :D Too Faced, Urban Decay, Wettis, No7, Lancome, Avon, Estee Lauder, MIYO ja Grimas.
 
Montako vartalovoidetta omistat tällähetkellä? Ja voisitko joskus tehdä postauksen jossa kokoat kaiken kosmetiikkasi yhteen ja kuvaat ne?
-Vartalovoiteita mulla on tällä hetkellä 32 :D Tätä KAIKKI KOSMETIIKKANI-postausta multa on toivottu paljon ja aion sen jossain kohtaa toteuttaa, mutta todennäköisesti sarjan muodossa eli Kaikki suihkugeelini, Kaikki vartalovoiteeni, Kaikki huulipunani jne.

 Mitkä luomiväreistä ovat suosikkejasi markettimerkeistä?
-No 7, Lorkku ja Wettis :)
 
Mitkä ovat sinun lempimeikkejä, hajuvesiä ja yleensä ottaen kosmetiikka suosikkeja? :)
-Tykkään Too Facedin irtopuuterista, Estee Lauderin meikkivoiteesta, MIYOn ripsiväristä, Avonin ja Lancomen huulipunista, Make Up Factoryn ja Wettiksen poskipunista, Wettiksen, Grimasin, No7:n, Urban Decayn luomiväreistä, Burberryn, Escadan, Hilfigerin ja Calvin Kleinin hajuvesistä. Vartalohoitopuolelta Victoria's Secret ja Bath&Body Works sekä Lush ovat suosikkeja.


 
Mikä on parasta bloggaamisessa?
-Vuorovaikutus lukijoiden kanssa, blogikollegat, miitit, uusien tuotteiden testaus. Kirjoittaminen :)

Teitkö uudenvuoden lupauksia?
-Yhden! Aion jatkaa savutonta elämääni :) lopetin tupakanpolton lokakuussa 2012 kun sain tietää olevani raskaana.
 
Mikä on lempihajuvetesi?
-Burberryn Brit, menossa jo toinen pullo :)
 
Jos saisit valita vain yhden menun kolmesta ruokalajista (yksi alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka) mitä söisit loppuikäsi, mitkä olisivat ruokavalintasi?
- Alkuruoaksi söisin ilmakuivattua kinkkua, melonia ja briejuustoa, pääruoaksi söisin kanapastaa ja jälkuruoaksi jäätelöä (kaikkein mieluiten Häagen-Daszia :))
 
Mikä on lempi meikkituotteesi?
-Hmmm...pitää sanoa, että UDPP koska sen kanssa silmämeikki pysyy loistavasti paikoillaan ja näyttää hyvältä.
 


Koska haaveilen jo kesästä... Mitä odotat ensi kesältä?
-No ainakin tyttären 1-vuotissynttäreitä :) Tuurin reissua, yhdessäoloa perheen kanssa, lämpöä, grillaamista, ystävien kanssa illanviettoa, kesäsateita ukkosineen :)
 
Onko äitiys jollain lailla muuttanut suhdettasi kosmetiikkaan? Esim. oletko ruvennut käyttämään enemmän luonnonkosmetiikkaa tms.
-Ei oikeastaan ole muuttanut, käytän kosmetiikkaa ihan yhtä paljon kuin ennenkin. Ja luonnonkosmetiikkaa olen suosinut jo pari vuotta etenkin kasvojenhoidossa.
 
Kuinka äitiys on muuttanut suhtautumistasi ulkonäköösi ja kauneudenhoitoosi?
-Ehkä mä olen laiskempi :D eikai. Emmä tiedä, tottakai kroppa on vähän erinnäköinen kuin ennen, mutta olen kuullut muutamalta ihmiseltä, että äitiys pukee mua. Olen ottanut tämän kohteliaisuutena ja ymmärtänyt, että äitiys on ehkä kaunistanut minua? :) Aikaa on ehkä vähän vähemmän nykyään, joten olen laiskistunut kuorintojen ja naamioiden kanssa. Sääretkin jäävät vähän herkemmin ajamatta iltaisin suihkussa jos olen ihan poikki. Tälläistä jotain pientä muutosta entiseen :)
 
Onko tuotemerkkejä joita vältät, joko tuotelaadun tai tuotemerkin tähden..
-Mä olen suhteellisen avoin kaikelle kosmetiikalle, mutta Oriflame on vähän sellainen jota vierastan. Mulla ei ole kauheasti ollut hyviä kokemuksia sen sarjan tuotteista ja mielestäni ne ovat ylihintaisia laatuunsa nähden. Yves Rocher oli pitkään myös sellaisessa huonossa maineessa, mutta nyt olen taas innostunut heidän tuotteistaan, koska merkki on parantanut laatua ihan tajuttoman paljon. 
 
Tilaatko Avonilta jokaisesta kuvastosta vai silloin tällöin?
-Maaliskuussa tulee 6 vuotta Avonin parissa ja kuuden vuoden aikana en ole jättänyt yhtään kampanjaa välistä eli kyllä, tilaan joka kuvastosta :) (tai siis asiakkaani tilaavat, en joka kerta tilaa itselleni mitään)
 
Mikä on kosmetiikkatuote jonka ostaisit, jos sinulla olisi rajaton määrä rahaa?
-Varmaankin Sisleyn kasvojen hoitotuotteita. Ne maksavat niin hullun paljon, että ennen lottovoittoa en taida raaskia ostaa mitään niistä :D
 
Saavatko toiset kauneusblogit usein sinut ostamaan kosmetiikkatuotteita, vai onko niillä paljon vaikutusta kuluttamiseesi?
-Kyllä valitettavasti saavat :D ja kukkaro kiittää! Seuraan todella montaa eri kosmeblogia ja kyllähän sieltä jatkuvasti tulee houkutuksia jotka olisi ihan pakko saada.


 
Miten miehesi suhtautuu meikkaamiseesi, pitääkö hän sitä tarpeellisena vai huuhaana? :)
-Mieheni suhtautuu meikkaamiseeni hyvin positiivisesti. Hän ei koskaan valita jos olemme lähdössä johonkin ja meikkaamiseni ottaa vähän pidemmän ajan. Hän myös huomaa hyvin herkästi jos olen meikannut esim. uusilla sävyillä ja kehuu aina meikkiäni. Tai no, sanoo, että onpas rouva nättinä/hyvännäköinen :) Isäntä tukee minua muutenkin kaikissa blogiin liittyvissä jutuissa ja eikä koskaan dissaa mitään mikä liittyy blogiini vaikka ei tietenkään omaa ihan samanlaista intohimoa kosmetiikkaan kuin minä :D

Onko vauva-arki vastannut odotuksiasi? Onko ollut jotain mikä on ollut erityisen rankkaa/yllättävän helppoa?
-Aika pitkälle on. Mimu on ollut verrattain todella helppo lapsi. Tottakai olen koko ajan väsynyt, koska olen herännyt joka yö vähintään kerran viimeisimmät 8 kk ja enkä osaa nukkua ihan niin sikeästi koska kuuntelen koko ajan alkaako tyttö ährätä jotain omassa sängyssään. Mutta se on ehkä ollut rankinta. Yllättävän helppoa on kuitenkin ollut ylipäätään. Toki meillä on ollut onnea matkassa esim. sen puolesta, että tyttö ei ole paljoa sairastellut eikä hänellä ole toistaiseksi mitään allergioita. Toki nämä asiat voivat muuttua ykskaks, mutta niin kauan kun asiat ovat näin hyvin, pitää olla tyytyväinen.
 
Jos saisit valita vain pelkästään YHDEN suihkugeelin, jota käyttäisit kokonaisen vuoden, mikä se olisi? ;)
-Snow Fairy :D
 
Minua kiinnostaa myös haluaisitteko Mimulle sisaruksen?
-Vastailinkin tuolla ylempänä vähän tähän samaan kysymykseen jo, mutta vastaan vielä lisää. Tosiaan halusta ei ole kiinni. Toki toinen lapsi olisi ihana, mutta emme uskalla ottaa riskiä että sairastun uudelleen hepagestoosiin. Okei, se ei ole mikään syy olla hankkimatta toista lasta, mutta itse koin sen todella rankaksi ajaksi Mimua odottaessani, koska huoli vauvan hyvinvoinnista oli niin valtava. Meillä oli onnea matkassa ja kaikki meni loppupeleissä hyvin, mutta käykö yhtä hyvä tuuri toisella kerralla? Siitä emme halua ottaa selvää.
 
Jos joutuisit luopumaan keikesta muusta kuin yhdestä vaatteesta, yhdestä kosmetiikkatuotteesta ja yhdestä muusta vapaavalintaisesta tavarasta niin mitä nämä olisivat?
-Jättäisin vaatteeksi one piece-haalarini (koska en voi valita vain paitaa tai housuja, sitten kulkisin ilman paitaa tai ilman housuja...:D), jättäisin käyttööni ripsivärin ja tavaroista kameran :)
 
Kysyisin, että mieltä mieltä olet Avonista? Tuotteista, laadusta..Koko merkistä ylipäätään.
-No 6 vuotta sarjaa myyneenä pidän kyllä Avonista. Avonilla on todella laaja tuotevalikoima joten joukkoon mahtuu niin hittejä kuin hutejakin. Laatu vähän vaihtelee eri tuotteiden kohdalla, esim. huulipunat ja kynsilakat ovat ihan ykkösluokkaa, mutta esim. deodorantit ja jotkut hiustenhoitotuotteet eivät ole niin kaksisia. Suihkugeelit ovat todella hyviä ja itse pidän Naturals- ja Planet Spa-tuotelinjojen tuotteista.
 
Mistä sait alunperin innostuksesi kosmetiikkaan?
-Kai se on tullut ihan äidinmaidossa joskus aikoinaan :) Oma äitini on ollut aina kova käyttämään kosmetiikkaa samoin isoäitini, joten olen kasvanut ns. kosmetiikan parissa. On ollut ihan luonnollista, että meidän perheessä naiset ovat ehostaneet itseään. Eli ihan kotoa opittua :) Kun itse kasvoin aikuiseksi, kosmetiikka on vaan ollut aina sellainen kiinnostuksen kohde, siitä on aina tullut hyvä mieli :)
 
Onko sulle tullut blogiin koskaan vihapostia tai jotain ikäviä kommentteja, joista olet pahoittanut mielesi? Mitä haluisit sanoa tällaisille henkilöille, jotka harrastavat paskapostin lähettämistä bloggaajille?
-Yllättävän vähän, mutta on jotain kuitenkin. Minulla on kommenttien hyväksyntä käytössä ja jos kommentti on selkeästi kirjoitettu vaan provosointitarkoituksessa, niin jätän sen julkaisematta ja en siitä syystä, että siinä esim. arvosteltaisiin ulkonäköäni, vaan ihan siksi, että mä en halua antaa yhtään palstatilaa sellaisille idiooteille jotka käyvät provoamassa blogeissa. Paskapostia jota olen saanut on sisältänyt mm. arvostelua siitä miten huono merkki Avon on ja että voinko lopettaa siitä kirjoittamisen. Parissa kommentissa haukuttiin Mimua pojan näköiseksi ja rumaksi lapseksi. Tälläiset lapseeni kohdistuvat älyttömät haukkumiskommentit ovat ilmeisesti henkisesti kypsymättömän ja ehkä vähän sairaankin ihmisen kirjoituksia. Niille tyypeille jotka harrastavat paskapostin lähettämistä ja provosointia, haluaisin sanoa kliseisesti, että hankkikaa elämä, ei teitä kukaan ota kuitenkaan vakavasti eikä välitä loppupeleissä teidän typeristä kirjoitteluista.
 
Unelmiesi parfyymi?
-Rochasin Alchimie, koska sitä ei enää saa mistään. Ja haluaisin sitä joskus vielä pullollisen :)
 
Tuntuuko sinusta lapsen saamisen jälkeen siltä, että olet enemmän huolissasi asioista, kuin ennen Mimua?
-Voi kyllä! Siitä lähtien kun raskaustesti näytti plussaa, sana HUOLI on saanut ihan uuden merkityksen. Enhän mä edes oikeasti tiennyt mitä huoli on ennen Mimua! Kyllä sitä tulee ajateltua niin erillä lailla kaikesta kun on lapsi.


 
Mikä on sun all time favorite kosmetiikka tuote? :))
-Sellainen kestosuosikki on Dermosilin kasvopesu :)
 
Mikä on suosikki huulipunasi?
-Joku varmastikin Avonin punista. Käytän melkeinpä aina eri huulipunaa kun meikkaan, mutta aika usein merkiksi valikoituu Avon :)

Mikä on lempparisuihkarisi tällä hetkellä?
-Hirveetä itsensä toistamista, mutta Snow Fairy :D
 
Mikä Avonin tuotteista on lempparisi?
-Saanko sanoa usemman? Huulipunat, kynsilakat, suihkugeelit :)
 
Kuinka lapsen saanti on vaikuttanut parisuhteeseen?
-No yhteistä aikaa on tietenkin vähemmän, mutta ollaan Isännän kanssa järjestetty niin, että pidämme tosi tiukkaan kiinni Mimun rutiineista jolloin meille itsellekin jää yhteistä, kahdenkeskistä aikaa. Esim. Mimu menee joka ilta nukkumaan samaan aikaan, jonka jälkeen alkaa meidän oma aika. Muuten lapsen saaminen on vaan entisestään lujittanut meidän keskinäistä suhdetta. Tuntuu, että rakastuin Isäntään ihan erillä tavalla uudelleen kun Mimu syntyi. Olemme puhuneet tästä keskenämme ja hän kokee ihan samoin minusta.
 
Millainen olisi täydellinen valokuva, jonka haluaisit ottaa?
-Olen haaveillut vuosikaudet, että onnistuisin ottamaan täydellisen kuvan ukkosilmalla salamasta, mutta toistaiseksi en ole oikein kunnolla onnistunut.


 
Mikä on ollut bloggari-"urasi"-tähtihetki?
-Pitää sanoa, että miitteihin pääsy :) ja kollegoiden tapaaminen. Olen saanut monta hyvää uutta kaveria blogipiireistä ja vaikka me kaikki olemme naisia, meillä on yllättävän hyvä yhteishenki aina kun tapaamme. Tätä ei ole tapahtunut, mutta jos saisin ehdokkuuden johonkin blogigaalaan, niin se olisi ihan huippua, mutta sellaista tuskin on tulossa koska blogini on kuitenkin aika pieni ja suht tuntematon tuolla suuressa Internetin maailmassa :)  Aika ajoin saan aivan mielettömän kauniita ja ihania kommentteja lukijoilta, siis sellaisia pysäyttävän ihania. Ne hetket kun niitä saa, ovat ihan korvaamattomia.
 
Mikä yksi sana kuvaisi elämääsi parhaiten?
-Onnellisenseesteinen :)

Saat suunnitella oman 4. kohteen matkan. Jokaisessa kohteessa/maassa saat viettää viikon. Millainen on matkasi?
-Oijoi! Se olisi New York, Los Angeles, Sydney, Barcelona :) Se olisi täydellinen shoppailuloma hyvinen ruokineen ja nähtävyyksineen :) en ole mikään rannalla makoilija.
 
Mikä on suosikki kosmetiikanostopaikkasi? Siis joku tietty kauppa, nettisivu tms...
-Tilaan aika usein Nettioutletista ja Pretty.fistä. Jos ihan fyysisesti menen kauppaan niin Kicksistä tykkään :) 

Mikä on mielestäsi paras tuoksulinja Victoria's Secretiltä? Mikä vaan suihkugeeli, vartalovoide, body mist edt jne...

-Apua niitä on niin monta, mutta Pure Seduction on kyllä huippuhyvä :) 

Oletko koskaan laskenut kosmetiikkaan kuluttamaasi rahaa kuukausi- tai vuositasolla?
-Olen varmaan varovasti jotain lukuja joskus laskenut ja todennut sen hirvittäväksi hommaksi, että olen lopettanut moisen hulluuden siihen paikkaan!
 
Mikä oli parasta ja pahinta synnytyksessä?
-Parasta oli tietenkin se kun Mimpe tulla tupsahti ulos :) mutta muuta hyvää oli se, että synnytys meni nopsaan ensisynnyttäjäksi (kalvojen puhkaisusta 9 h 1 min), ihana kätilö joka jaksoi tsempata minua aivan uskomattoman hyvin ja oli muutenkin aivan ihana. Pahinta oli kipu, sain oksitosiinia jonka avulla synnytys käynnistyi ja supistukset olivat sitä luokkaa, että pois alta. Pahinta oli myös synnytyssalin kuumuus, koska siellä ei ollut ilmastointia eikä mitään muutakaan vilvoitetta, lämpöä oli sellaiset vähän reilut +30....huh hellettä sanon minä :D
 
mikä on _tällä hetkellä_ sun turvapaletti jolla silmämeikki onnistuu aina?
-No taisin löytää uuden turvapalettini juuri viime viikonloppuna, pakko vastata, että No7:n Blue Wave :)
 
Mikä on sun meikkikokoelmien ehdoton helmi? Rakkaista rakkain?
-Sisleyn meikkivoidepuuteri
 
Millaista arkiruokaa teillä syödään? Onko jotain sellaista lempparia/hätäpelastusta?
-Meillä syödään tosi monipuolisesti, vältetään eineksiä ihan viimeiseen asti :) ehdoton lemppari on Isännän spagettivuoka jonka reseptin voisi joskus torpata tänne. Hätäpelastus on Sukkela Jauhelihakeitto jonka ohje täältä blogista taitaa löytyäkin :)
 
Oletko tuoksu friikki?
-Jo vain olenkin!
 
Paljonko menee aikaa blogissa kirjoittamiseen ja valmisteluihin? Miten valikoit tuotteet?
-Kirjoittelen blogia päivittäin, ajastan postauksia aina kun tyttö nukkuu, eli mitä sanoisin ehkä maks. 2h per päivä? Tuotteet valikoituu ihan sen mukaan mitä olen itse ostanut ja mistä tulee sellainen olo, että tästä haluan kertoa lukijoille. Blogin kautta saadut tuotteet ovat sellaisia jotka minua todella kiinnostavat, en ota testiin mitään sellaista joka ei minua itseäni kiinnosta.

Minkälaisen kameran omistat?
-Nikon D3100 järkkärin.


Kysyisin kuinka paljon viikossa vietät blogimaailmassa? Oman ja muiden blogien seurassa?
-Kyllä joka päivä kirjoittelen omaa blogia ja jos en kirjoita, niin ainakin luen seuraamani blogien postaukset :) En ole koskaan kellottanut aikaa miten kauan menee, mutta sanotaan, että päivittäin täällä blogimaailmassa tulee oltua jossain kohtaa ainakin :)
 

mulla kans tuo kamera homma kiinostaa tietää vai onko vain hyvä kännykkä
-Tuossa ylempänä vastasinkin jo :) elikkä Nikon D3100 ja kännykkäkuvat ovat otettu Lumia 720-älypuhelimella.


Isot kiitokset kaikille mahtavista kysymyksistä! :) Näihin oli ilo vastailla!

22 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus, kiitos! Olen ihan järkyttynyt tuosta sun ekasta kätilöstä. Ei voi muuta sanoa kuin että kylläpäs edustaa ammattikuntaansa erittäin epäsuotuisasti. Kuulunee niihin ihmisiin, jonka oma elämä on mennyt jonkun etukäteen suunnitteleman muotin mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mekin oltiin :( ja hän ei ollut mikään kätilö vaan terkkari. Ja se ihminen lateli mulle muutenkin aika mielenkiintoisia juttuja ihan kaiken suhteen, jos haluat lukea koko stoorin, niin täältä löytyy:
   http://nonnula.blogspot.fi/2013/02/600postauksen-kunniaksi-jotain-hyvin.html

   Tuosta sen paatoksesta olisi voinut päätellä, että hän olisi voinut olla joku eläkeikää lähestyvä vanhapiika, mutta ei...hän oli mua pari vuotta ehkä vanhempi (noin 40 vuotias about) tai ehkä jopa samanikäinen kuin minä.

   Poista
  2. W00t, juurikin noin eli ajattelin heti, että kyseessä oli joku eläkeikää hipova vanhapiika. No huhhei. Kiitos linkistä, luen postauksen heti!

   Poista
 2. Tömäsin blogiisi pari viikkoa sitten ja mietin, olenkohan ollut isosesi Heinänokan rippileirillä? Papin nimi oli Matti. Kovin samalta näytät kuin siellä ollut tyttö. Etunimenkin muistan, mutten viitsi tähän sitä laittaa, kun taidat pitää blogia vain Nonnuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain olet ollut, Piipa :) Hauskaa, että löysit mun blogini! :) Ja ihanaa kuulla, että en ole muuttunut paljoakaan (eli vanhentunut...) 23 vuodessa :D laitahan mulle meiliä tuohon blogin s-postiin niin vaihdetaan lisää kuulumisia, jooko? :)

   Poista
 3. Heh mulla nousi taas aggret pintaan tosta sun aiemmasta neuvolatädistä, ihan älytöntä, hyvä että teit valituksen. Tottakai lapset pitäis aina tehdä 18-vuotiaana, sehän olis kaikkein ihanteellisinta, mutta hei, hohhotihoijaa.

  Ja sit seuraava vastaus, kiitos vaan! :D :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsellekin tulee edelleen raivo kun ajattelee sitä möyhöä :( Hänhän sanoi mulle moneen kertaan, että "kun sinä et ole enää mikään kaksikymppinen..." No en oo en. Kyllä oli niin takaperoinen akka!

   :) <3

   Poista
 4. Olipa kiva postaus, tätä oli hitokseen mukava lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Odotan sun vastaavaa postausta myös! :)

   Poista
 5. "Aaaaivan, aaaaivan. Kuule kun mä en kyllä voi sulle parikymppiseksi ensisynnyttäjäksi muuttua...Mitäs siitä tulis jos kaikki odottavat äidit olis 20-vuotiaita? Ei yhteiskunta toimi niin..."

  Mut hei vähän hienoa jos tämä joskus vielä muuttuu taas mopoblogiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mie romahan!

   Joo, mutta siihen menee vielä aikaa :) Siihen asti tämä on kosme/lifestyleblogi :)

   Poista
 6. Tosi kiva postaus! :) Oli kiva lukea. <3

  ...Samaa ärsytystä/vihaastusta aiheutti tuo ensimmäinen neuvolatäti, kuin muillakin kommentoijilla! Ei nykyään ihmiset synnytä enää niin nuorina kaikki. Luultavasti täälläkin menee ihan elämäntilanteisista johtuvista syistä sinne kolmenkympin paremmalle puolelle. Täytyy vaan toivoa, että sillon on valistuneempaa henkilökuntaa töissä, jos sinne asti päästään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos <3

   No aivan! En tiedä miksi sen muijan ajatusmaailma oli kuin 60-luvulla! Ja vaikka tosiaan alottaisikin lapsen hankkimisen ns. ajoissa (mäkin olin 34 kun aloitimme) niin, se ei aina ole kaikille yksinkertaista ja helppoa. Mutta siihen asiaan ei tuntunut hänellä olevan mitään ymmärrystä.

   Poista
 7. Mun aiemmin kirjoittama kommentti ei tainnut lähteä mihinkään, joten oli pakko tulla uudestaan..
  Tää postaus oli aivan ihanaa luettavaa, susta oikein hehkuu positiivinen äitienergia! :) Hyvin todennäkösesti mullekaan ei lastensaanti tule olemaan helppoa, joten olet vähän niinkuin "esikuva" mulle ;) Tuo kohtelu mitä saitte ensimmäiseltä kätilöltä - törkeetä! Tuttu on töissä neuvolalla ja on kuulema pari kertaa saanut hävetä vanhemman kollegansa puheita.. Ei sillä, että tuollaisia kommentteja laukovat olisivat aina niitä vanhempia mammoja, mutta kuulema usein näin vaan on. Ja hei, mun äiti oli 39 kun sai mut, ja helposti periytyviä atooppisia sairauksia lukuunottamatta musta tuli aika normaali ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiitos Helena! <3 Olipa kauniisti kirjoitettu!

   Joo ja se ei tosiaan ollut edes kätilö vaan terkkari. Juu, toki yli 35-vuotiaana riskit alkavat kasvaa, mutta ei se nyt ihan yksi yhteen ole, että kaikille yli 35-vuotiaille syntyy vammaisia lapsia. Ihan hullua edes puhua sellaisia :( Mutta meitä on moneen junaan ja osa etsii sitä asemaakin vielä.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)