maanantai 24. helmikuuta 2014

Isännän testissä Isäntä.

Yleensä se on olen minä kuka saa blogin kautta testiin erilaisia tuotteita, mutta nyt kävi kerrankin  niin, että rakas aviomieheni sai tuotteita testattavaksi! :) Marketeista löytyvä Isännän-sarja tuli vime syksynä kauppojen hyllyille ja meidän Isäntä sai parit tuotteet koekäyttöön.

Kuvassa näkyvät Isännän Parranajovoide ja Isännän Tehokosteuttaja. Parranajovoide on hellävarainen, vaahtoamaton voide joka on kehitetty tarkempaan parranajoon ja -muotoiluun. Voide auttaa terää liukumaan iholla kevyesti ja vähentää haavojen mahdollista syntyä. Voiteessa on mukana  aloe veraa joka rauhoittaa, kosteuttaa ja pitää ihon pehmeänä. Lisäksi allatoiini ja pantenoli vähentävät ihoärsytystä ja ehkäisevät ihotulehduksia. Eukalyptus ja mentoli jättävät mukavan raikkaan jälkitunteen iholle parranajon päätteeksi.


Isäntä levitti voiteen partasudin avulla. Terä kuulemma liukui hyvin ja parranajo oli miellyttävää. Hieman hän oudoksui tuotteen vaahtoamattomuutta, mutta sanoi, että siihenkin varmasti tottuu kun tuotetta käyttää pidempään.

Tässä elettiin Movember-aikaa :) Voiteen avulla oli helppo tehdä tarkempi rajaisempi parranajo ja Isäntä kiitteli voiteen tuomaa jälkifiilistä. Seuraavana päivänä ei ollut kaula täynnä punaisia pilkkuja ja iho tuntui hyvin pehmeältä. Tämän kokeilun perusteella Isäntä sanoi, että tätä tuotetta voisi ostaa uudelleen. Hyvä hintalaatu-suhde.

Tuubi on kooltaan 100 ml ja suositushinta tälle on 4,90 €.


Olen siitä onnellisessa asemassa, että mun ei koskaan tarvitse patistaa Isäntää hoitamaan ihoaan. Hän rasvaa ihan oma-aloitteisesti kasvonsa aamuin illoin, käyttää silm.ymp.voidetta, kuorintaa, naamioita...you name it. Kun aloimme seurustelemaan, ostin hänelle ihonhoitotuotteet ja siitä asti hän on mukisematta hoitanut hipiäänsä. Ja ilmoittaa aina mulle kun jotain pitää hankkia lisää :)

Hän otti siis mielellään testattavakseen tämän Isännän Tehokosteuttajan. Voide on tarkoitettu kasvoille ja silm.ympäryksille. Se sisältää runsaasti c-vitamiinia joka kirkastaa ja uudistaa ihoa. Koivunkuoriuute ehkäisee ihoärsytyksiä ja aloe vera kosteuttaa. Tuotetta voi käyttää voiteen tapaan tai ikään kuin seerumina voiteen alla. Isäntä on käyttänyt tätä päivävoiteena ja on kyllä tykännyt. Voide levittyy hänen mukaansa hyvin ja imeytyy loistavasti ihoon. Isäntä inhoaa huonosti imeytyviä voiteita joten tästä erikoisplussa tälle tuotteelle. Myös tähän hän ihastui sen verran tulisesti, että kuulemma voin jatkossa ostaa hänelle tätä lisää :)

Tuote on pakattu pumppupulloon jonka koko on 50 ml ja suositushinta on 7,50 €.

Onko sinun miehellesi Isännän tuotteet tuttuja?

Tuotteet saatu blogin kautta testiin.

4 kommenttia:

 1. Ei ole tuttuja, mutta täälläkin kyllä mies rasvaa ihan omatoimisesti kasvojaan. Atoopikolla ei ole muita vaihtoehtoja. ;)

  Ps. Blogissa on sulle haaste. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, atoopin arkeen kuuluu kyllä ollennaisesti nuo voiteet!

   Hei, kiva kiitos :) <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pitäähän tuo mun sidekick päästää välillä estradille ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)