keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Hehkutusta.

Wet n' Wildin meikit ovat tosi kivoja ja edullisia. Jossain kohtaa viime vuotta Wettis lanseerasi Fergie-tuotteet sarjaan. Ihastelin monesti Seppälässä sarjan kynsilakkoja ja muitakin meikkejä. Yhdellä ihastelukerralla lähti mukaan aurinkopuuteri.

Kunnes sitten ihana Martina kirjoitteli omassa blogissaan tästä:

Hehkupuuteri Rose Champagne Glow. Nimikin kertoo kaiken tarvittavan. Ruusuista hehkua. Kun luin Martinan arvion, mulle tuli pakonomainen tarve saada tämä. Mutta asiassa oli yksi mutta. Näitä ei oikein enää meinannut saada mistään. Kappas kun tuotteelle oli käynyt niin, että se oli alkanut nauttia jonkinmoista kulttimainetta ja sitä myöden kuollut sukupuuttoon Seppälöiden hyllyiltä.

Onneksi mulla on huomaavaisia lukijoita. Kun taisin huokailla tämän perään, eräs lukijani vinkkasi minulle, että Pretty.fistä näitä saa ja silloin taisi olla jopa ilmaiset postaritkin! Ja ei muuta kuin ostoksille ja äkkiä. Joten sain kuin sainkin tämän ihanuuden! Kiitos vielä vinkkauksesta!


Kuultopuuteria on hankala kuvata, koska mitään suoranaista väriähän nämä tämän kaltaiset tuotteet eivät anna. Ainoastaan sitä hehkua ja kuultoa. Kuvissa on nyt pieni häivähdys sitä mitä tällä saa aikaan, mutta livenä tämä näyttää vielä ihanammalta iholla. En osaa enää tehdä meikkiä ilman tätä! Ihan must tuote!

Kuka omistaa tämän myös? Onko noussut suosikiksi?

13 kommenttia:

 1. Olen vähän mieluillut, mutta lähinnä siksi, että tuote on tosi nätti!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin ihan ehdoton suosikki! Omistan myös toisen tummemmankin, ehkä pitää hankkia se kolmaskin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans se Rose Golden Goddess tämän lisäksi :)

   Poista
 3. Seinäjoen Seppälässä tuon kyllä vielä viime viikolla näin! :D Oon siitä aika varma. Mutta enpä silti taida hakea sitä, vaikka niin ihana olisikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Kaikki ketkä siellä päin tämän haluaa niin eikun Seppälään :) Turun alueen Seppälöistä en löytänyt tätä mistään! :(

   Poista
 4. Näyttää watchattuna tosi kauniilta. Oliskohan näitä vielä prettyssä? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.pretty.fi/wet-n-wild-fergie-collection-to-reflect-shimmering-palette-rose-champagne-glow-hohtopuuteri.html

   On ja alennettuun hintaankin vielä :)

   Poista
 5. Mielenkiintoinen tuote, mutta jäin miettimään mitä hohde poskilla tekee... Muutenkin minulla hieman hohtokysymyksiä ollut viime aikoina, kun tuntuu että hohdetta lisätty vaikka mihin esim seerumiin joka on tarkoitettu vaikkapa yövoiteen alle. Hyvät neuvot tarpeen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sen tarkoitus on vaan saada kasvot näyttämään sädehtiviltä ja kuulailta, en usko että hoitotuotteissakaan se on mitään muuta kuin valoa ja sitä myöten eloa kasvoille tuova juttu? Mulla ei ihan täyttä varmuutta ole hoitotuotteiden shimmer-ominaisuuksista kun itsellä ei taida yhtään sellaista olla...kait :D

   Poista
  2. Esim Lumpun BB seerumi bright now vitamin c.

   Poista
 6. Voi miten nätti. :o Oon hypistellyt noita aurinkopuutereita aiemmin, mutten ole (vielä) raaskinut ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pretty.fissä nää on nyt 7,95 € kpl :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)