maanantai 3. helmikuuta 2014

CC.

Kun hypetys BB-voiteista laantui alkoi uusi kuhina CC-voiteista. CC = Colour Corrector eroaa BB-voiteesta sillä, että se korjaa ja tasoittaa ihon sävyä ja on astetta peittävämpi.

Sain ensimmäisen CC-voiteeni kokeiluun blogin kautta.

Olay Total Effects 7 in one CC Cream. Olay on minulle tuttu merkki jo lapsuudesta kun mammani käytti vaaleanpunaista kasvovoidetta joka oli lasipullossa ja pullon kyljessä luki Oil of Olay. Nyttemmin Olay on palannut isolla volyymilla markkinoille ja olen itsekin testannut sarjan päivävoidetta ja todennut sen melko lailla kelpo kamaksi.

Nyt kuitenkin sain tämän uutukaisen testattavaksi ja tässä vähän kokemuksiani tästä.

Sain kaikkein vaaleimman sävyn testiin, mutta kuten näkyy sävy on aika lailla tumma. Ilmeisesti myös CC-voiteissa on vaaleatkin sävyt melko tummia kuten BB-voiteissakin. (Pahoittelut muuten kädessäni olevasta ihottumasta, mutta kun talvi, you know. Iho ei tykkää kylmästä.)

Levitin CC-voidetta toiselle puolen kasvoja jotta näkisitte miten voide vaikuttaa. Sävy on tosi tumma, ainakin mun vitivalkoiselle iholle. Koostumus on tosin oikein hyvä, pehmeä, hyvin levittyvä, voide tuntuu silkkiseltä iholla. Kaikkein rasvaisimmalle iholle en tätä suosittele, itselläni on sekaiho ja mullakin alkoi tämä hieman kiillellä, mutta kuivalle iholle tämä on mitä mainioin.

Peittävyys voisi olla hieman parempikin. Tätä voi varovasti kerrostella, mutta huomasin, että jos alkaa tahkoamaan liikaa, voide alkaa rullaantumaan iholla. Pumppupullo on kätevä, joskin yhdellä pumppauksella tulee voidetta isohko määrä, tosin se riittää melkein koko kasvoille.

Olayn CC-voide on suunnattu ehkä enemmän aikuisemmalle iholle kuin ihan nuorelle. Siinä on seitsemän lupausta ihon hyvinvoitiin: kosteuttaa, kiinteyttää, kuorii, kirkastaa, pienetää huokosia, vähentää ryppyjä ja parantaa ihon sävyä. Hyvänä plussana on SPF 15.

Minulla ei ole täyttä varmuutta, onko tämä jo kenties ehtinyt kauppojen hyllyille, jos ei, niin tämän kevään aikana tämä on tulossa. Suositushinta on 16,90 € ja Olayn tuotteita saa hyvin varustetuista marketeista ja tavarataloista.

Lue myös Glitz&Glamin Minnan arvio tuotteesta.

Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

4 kommenttia:

 1. On kyllä hämmentävää, että tuo vaaleinkin väri näyttää noin tummalta. Itsellä testissä tuo vaalein, en ole ehtinyt vielä kuin kerran kokeilemaan, hetken mietin, että onko sävy mullekin liian tumma, mutta se sulautui melko hyvin kasvoille, pitää jatkaa testejä ennen lopullista tuomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä on näköjään ihan samat väriongelmat kuin marketti-BB-voiteissakin. Mutta pitää muistaa, että mä olen todella valkoinen iholtani. Tämä sama sävy saattaa jollain muulla näyttää ihan normaalilta :)

   Poista
 2. Eli täysin turha tuote mulle. Eikö kosmetiikkafirmat tajua, että kuluttajien joukosta löytyy aika monen eri sävyistä ihoa? Vaadin laajempaa sävyvalikoimaa!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)