torstai 30. tammikuuta 2014

Niin se aika vierähtää.

Kosmetiikkapostausten väliin hieman meidän perheen kuulumisia :)

Meidän pikkuinen auringonpaiste täytti 26.1. jo 7 kk! Iso tyttö jo! Meillä yritetään jo kovasti konttauasentoa, mutta ihan vielä ei olla onnistuttu! Ja sekös syö neidin hermoja...(keltä lie perinyt huonon kärsivällisyyden...gröhöm)


Hampaita ei ole vielä(kään) tullut. Hyvä kun olemme Isännän kanssa olleet syyskuusta asti, että ihan kohta Mimulle tulee hammas...mutta ei vieläkään. Syyskuusta asti siis on kuolan määrä lisääntynyt ja nyrkkiä on syöty niin ahkerasti, että välillä on pitänyt jo rasvata rohtunutta ihoa :( Olen monesti nähnyt unta, että Mimulle tulee yhdessä yössä viisi hammasta! Tätä menoa se varmaan toteutuukin. Ja siitä yöstä tulee varmasti oikein leppoisa.


Liikkeelle meillä on kyllä lähdetty. Ei ryömimällä, mutta kierimällä. Siten pääsee oikein näppärästi eteenpäin ja etenkin äidin ja isin tv-tasolle jossa on kaikkea kivaa, kuten dvd-soitin ja kotiteatteri! Voi sitä namiskojen ja vipstaakien määrää! Ja niitä on sitten hitokseen kiva räplätä! Kumma juttu vaan, että äiti ja isi heristää sormeaa aina kun pieni neiti eksyy näiden laitteiden äärelle? Ja äiti sanoo, että nyt mie romahan.


Kaikesta on kiva tarttua kiinni, etenkin äidin silmälasit ja hiukset ovat ihan ykkösjuttuja. Samoin isin iPhone. Ja isin parta. Ja isin korvikset.  Äiti on jostain syystä lopettanut korvisten käytön kokonaan! Miksköhän? Ja ah, kaukosäätimet! Molemmilla mammoilla on kaulassa kaulakorut joihin on ihan parasta tarttua ja pikkaisen kiskaista. Se naurattaa aina kovin.

Ollaan puhuttu Isännän kanssa, että todennäköisesti meidän neiti skippaa kävelyvaiheen kokonaan ja lähtee suorilta juoksemaan. Niin vinhasti nämä pienet jalat käy nyt jo.

Kaikenmoisia ilmeitä ja ääniä on myös opittu, laitetaan nenää nippuraan ja tuhistaan, nauretaan naama leveänä, pöristään, hoetaan mamamamamamamaa tai äijäjäjäääää. Tai sitten huudetaan kirkkaasti EIIIII. Myös sormilla on kivaa päristää suuta. Ja silloin se vasta kivaa onkin kun äiti/isi syöttää ja suu on täynnä puuroa/sosetta!

Mimu lähettää terkkuja ja märkiä pusuja kaikille lukijoille :)

Loppuun vielä video jossa neiti esittelee ilmerepertuaariaan :D


4 kommenttia:

 1. Ihana pieni ja ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Anteeks nyt kauheesti, mut mää hajosin täysin tolle raitapyllykuvan yläpuolella olevalle kuvalle. :D Oon ihan just menossa nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D älä turhaan pyydä anteeksi, itseäkin naurattaa tuo meidän neidin ilme tuossa kuvassa :D Hänellä kutiaa ikenet ja välillä nuo ilmeet on tuota vanha-mummo-ilman-hampaita -tyyppisiä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)