torstai 2. tammikuuta 2014

Kuulumisia.

Hyvää alkanutta vuotta rakkaat lukijani. Joulukuussa flunssa takia alkanut tauko venahtikin sitten tänne uuden vuoden puolelle, mutta nyt täällä ollaan taas! Joulukiireet ottivat pahasti vallan kun flunssa alkoi helpottaa. Sitten Mimu tuli elämänsä ensimmäiseen flunssaan ja mun vanhemmat olivat melkein viikon meillä ja ja ja....kiirettä piti.

Aloitellaan tämä uusi vuosi tälleen kertaamalla joulukuulumiset kera suurehkon määrän joulukuvia. Tämä joulu poikkesi aikaisemmista 37:stä joulustani niin, etten viettänyt aattoa vanhempieni kanssa. He muuttivat aiemmin syksyllä toiselle puolelle Suomea, tarkemmin sanottuna Lappiin joten vietimme yhteisen joulun hieman ennakkoon meillä täällä Etelä-Suomessa.

Normaaliin bloggaustahtiin yritän ja pyrin pääsemään ensi viikolla. Kauheasti olisi valokuvattavaa, kirjoitettavaa ja kauan lupaamani arvontakin on tulossa. Yhdestä lukijasta on kiinni ja 300 paukkuu rikki. En tosin sitä jää odottamaan, vaan järkkään arvonnan teidän iloksi heti kun pääsen kiinni takaisin normaaliin bloggausrytmiin. Luvassa on iso arvontapalkinto, sisältäen mm. hajuvesiä.

Mutta jos nyt niitä kuvia :)

Etukäteisjoulu mun vanhempien kanssa. Mimu tykkäsi kun mamma ja ukki olivat melkein viikon meillä.


Käytiin moikkaamassa mun mammaa eli Mimun isomammaa vanhainkodissa. Näillä tytöillä on ikäeroa 90 vuotta. Isomamma on aina ihan haltioissaan Mimusta. Nämä kuvat ovat mielestäni hyvin liikuttavat :') Näistä jää Mimulle ihanat muistot isomammasta. (Huomatkaa muuten, että vaikka mammani on jo noinkin iäkäs, hänellä on kynnet lakattu :) Meidän suvun naiset ovat aina pitäneet huolta ulkonäöstään ja huoliteltu pitää olla, vaikka ikää olisikin vähän enemmänkin ;))

Aattona olimme Isännän vanhempien luona ja näin jännittävät tunnelmat oli siellä. Joulupukilla oli onneksi tuttu ääni joka oli kovin samanlainen kuin ukilla..... :D Mutta neiti oli reipas eikä itkenyt yhtään! Vakavaksi tosin veti, mutta muuten hän oli ihan cool.

Isännän siskontytöt ovat Mimua jonkin verran vanhempia ja on ihana katsoa miten he tykkäävät paijata pientä serkkuaan :) Tässä ihana tonttutrio!

Ja meidän rakas pieni tonttumme :) 


Tapaninpäivänä tyttömme täytti 6 kk (hei apua, justhan mä olin synnärillä ja nyt tää tirppa on jo puolivuotias!) Sen kunniaksi otimme käyttöön syöttötuolin! Se oli jännää ja kaikkein kivointa oli kun sai heilutella jalkoja :D Annamme yhden aterian päivässä tuossa syöttötuolissa, jotta neiti tottuu siihen. Muuten emme häntä siinä istuta koska hän ei vielä osaa istua.


Nam nam. Hyvää sosetta äippä laittanu :)

Nää olis niinku nää mun rakkaat :)

Hymytyttö!

En varmaan olekaan täällä blogin puolella kertonut tästä hauskasta ja aika erikoisestakin jutusta. Meillä roikkuu eteisen peilissä Brunon kuva. Silloin kun Mimu oppi hymyilemään, hän alkoi hymyillä joka kerta eteisessä kun kuljimme tuon peilin ohi. Joskus tuli jopa ihan kikatusta ääneenkin! Ihmettelimme Isännän kanssa, että mitä tuo tyttö nauraa, kunnes tajusimme, että Brunon kuvaa! Testasimme oikein erikseen onko asia todella näin ja näinhän se oli. Samantien kun Mimu näki Brunon kuvan, leveä hymy levisi kasvoille ja iloista kikatusta perään. Jotenkin tästä tuli hyvä olla. Brunohan sairastui vakavemmin sen jälkeen kun tulin raskaaksi ja poistui koirien taivaaseen viime tammikuussa. Uskomme vahvasti siihen, että Brunolla oli iso rooli siinä, että tulimme lopulta neljän vuoden yrittämisen jälkeen raskaaksi. Se ihana pieni tuhisija poisti meiltä jonkin stressitekijän ja tuotti meille hyvää mieltä, niin että saimme tämän ihanan tytön alulle. 
Näin ollen haluamme nyt uskoa, että Bruno on suojelemassa Mimun elämää tuolta pilven reunalta ja Mimu tietää sen. Siksi hymy on niin herkässä neidillä kun hän näkee suojelusenkelinsä kuvan :) Näillä kahdella kaveruksella on jokin yhteys. Näin me ainakin uskomme :)

14 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin ja erinomaista alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! Ja hyvää alkanutta vuotta myös sulle! :)

   Poista
 2. Olipas kiva kuulla teidän kuulumisia! Miona on kasvanut jo ihan hurjasti! :)
  Aivan ihania nuo yhteiskuvat isomummon kanssa <3 Ja hymyilyt Brunolle, voi mun sydän sulaa <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mukava kuulla, että oli kiva kuulla! :) Juu, hän on jo iso tyttö, ei ollenkaan se pieni vauva :)

   Poista
 3. Ihana toi "hymytyttö" kuva :D Ja ihan näyttäis olevan isomamman tyttö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä sellainen hyvän mielen kuva :)

   Juu, isomamma on ihan myyty Mimulle :) <3

   Poista
 4. Ihanasti kirjoitettu Brunosta ja Mimusta. :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään ajatella että eläimillä on iso rooli elämän tärkeissä tapahtumissa. Ja että poistuttuaankin käyvät unissa meitä moikkaamassa ja kurkkaamassa mitä kuuluu. Ehkä Bruno kurkkii Mimunkin unia ja on siksi niin tuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, ihana! <3 Noin se varmaankin onpi :)

   Poista
 6. Hallo!

  Hyvää alkanutta vuotta!
  Kiva kun postasit tauon jälkeen :)

  En tiedä olenko koskaan sanonut, mutta käyn monta kertaa päivässä täällä ihan vain sen takia että tuo sinun blogilista on niin loistava! Käyn sen avulla läpi kaikki lemppariblogit kun ne niin kätevästi ovat tuossa samassa listassa. Eli kiitos listasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin muru! :)

   Ihan totta! No kiva kuulla! :) Ja oleppa hyvä :D

   Poista
 7. Teidän mamma on ihana <3 <3

  Mä uskon myös ihan täysin tuohon Brunon ja Mimun yhteyteen, ja siihen, miten hän uskalsi poistua koirien taivaaseen, kun tiesi, että teidän asiat järjestyy. Nyt hän varmaan katselee teitä luun muotoisen pilven reunalta ja tuhisee hymyssä suin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 <3 ihana kommentti Salla <3 <3 kiitos muru!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)