keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Huippulöytö.

Rakastan kirpputoreja. Mielestäni parasta vapaapäivän viettoa on kierrellä kirppiksiä ja tehdä hyviä löytöjä. Viime aikoina kirppislöytöni ovat olleet lähinnä kivoja vaatteita ja leluja tyttärelle, mutta onpa joukkoon osunut äidillekin muutama kiva juttu.

Tässä yksi niistä.

Marimekon Magneettilaukku. Hintaa kirppiksellä 10 €. Sillä hintaa tämä lähti kiljuen mukaan!

Rakastan käsilaukkuja jotka saa olan yli. Joskus muinoin suosin laukkuja joita piti kantaa kahvasta, mutta ajan myötä sellaiset laukut ovat jääneet epäkäytännöllisyytensä vuoksi kaapin perälle lojumaan. Ja nyt kun on lapsi, tälläinen käsilaukku on ihan ykkönen, koska kannettavaa piisaa muutenkin kun lähdetään tytön kanssa vaikka vain kauppaan.

Laukussa on kaksi vetoketjulla suojattua välikköä. Laukku on tilava, se tuntuu mukavalta käytössä ja on eleettömän tyylikäs. Klassikko.

Laukku on nähnyt elämää ja kangas on kulunut joistain kohdin, mutta mielestäni se kuuluu asiaan. En ostanut uutta laukkua vaan käytetyn. Mielestäni laukku on kuitenkin hyvässä kunnossa ja käytän sitä ylpeänä. Tein hyvän löydön, hyvällä hintaa. (Laukun ovh on 99 €)

Muita kirppisfaneja? Onko tullut tehtyä hyviä löytöjä?

12 kommenttia:

 1. Voi mikä löytö,tuo on todellinen aarre! Kirppikset on ihan parhaita <3

  VastaaPoista
 2. Mä kävin kirppareilla tosi paljon kun asuin vielä Raumalla ja tein monia hyviä löytöjä, mutta Helsinkiin muutettua en jotenkin päässyt kirpparikulttuuriin enää käsiksi. Valtterissakaan en saanut aikaiseksi koskaan käydä.

  Mulla on ollut muutamakin Marimekon olkalaukku ja mun mielestä ne alkaa näyttää paremmilta kun kangas on jo hiukan kulunt ja pehmentynyt. Sellainen hiukan "lörpsähtänyt" look sopii tuohon Marimekon käyttämään kankaaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onko pk-seudulla hyviä kirppiksiä edes kovin montaa? Hietsu joo ja Ullanlinnassa päin on joku kirppis mistä saa kuulemma ökyjuttuja halvalla. Täällä Turun seudulla on nykyisin ihan sikana kirppiksiä, kaikki ei tosin ole hyviä, mutta muutama todella hyvä joissa tulee eniten käytyäkin :)

   Mä olen ihan samaa mieltä, tuon kankaan kuuluu olla tuollainen kulunut :)

   Poista
  2. Kyllähän täällä kirppiksiä on, mutta tasosta en kyllä osaa sanoa mitään. Pitäisi oikeasti tutustua joskus ihan kunnolla.

   Poista
  3. Se Valtteri oli hyvä, mutta sen toiminta vissiin loppui? Hei sitten kun tutustut mitä hyviä kirppiksiä siellä teillä päin on, niin vinkkaa mulle sitten ne :) Me kuitenkin käydään Hesassa päin muutaman kerran vuodessa kun Mimun yhdet kummit asuvat siellä ja samaan reissuun vois ympätä hyvin kirppiskierroksen joskus :)

   Poista
 3. Käyn joskus kirppiksellä, lähinnä kirjoja ja lasitavaraa tarttuu mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasitavaraa mäkin ostan, jos tulee hyvällä hinnalla vastaan :)

   Poista
 4. Hieno löytö. :) Itse löysin tämänhetkisen käsilaukkuni Huuto.netistä, kivijalkakirppareilla en ole ehtinyt vierailla vähään aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huutiksesta ja Tori.fistä löytää kans usein hyviä juttuja :)

   Poista
 5. Kirppareilla on kiva käydä, harmi vaan ettei täältä kirppareilta tahdo oikein löytyä mitään. Yritän välillä käydä muuallakin kirppareilla jos on mahdollisuus. Esimerkiksi Oulussa käydessä tulee käytyä toisinaan kirppareilla. Jyväskylässä on myös monta kivaa kirpparia :).

  Mun lempparilaukku on ehkä Espiritin punainen laukku (mies sanoo sitä kerholaukuksi kun se on vähän samantyylinen kuin lapsilla oli joskus päiväkodissa mukana :D) jonka löysin joskus parilla eurolla täältä yhdeltä kirpparilta. Kyllä täältäkin joskus tekee löytöjä, mutta aika paljon tuntuu olevan vain kaikenlaista ryönää tai ei mitään. Tai sitten on ihan liian kalliilla kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvään hintaan olet löytänyt Espritin laukun! :) Tuollaisista löydöistä tulee aina hyvä mieli :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)