maanantai 25. marraskuuta 2013

Tuoksu uutuuksia!

Sain blogini kautta testattavakseni pari uutukaistuoksua joista kertoilen tänään teille. Kummatkin ovat jo tuttuja tavallaan jo entuudestaan koska kummastakin on markkinoilla jo yhdet,  jopa kahdetkin eri versiot. Kuvassa oleva Especially Escada Elixir on Especially-sarjan uusin jäsen.

Tuoksu on todella intensiivinen, se pursuaa purppuranvärisiä ruusuja, vaniljaa, hedelmiä, luumuja, patsulia ja ambraa. Especially-sarjasta on olemassa Delicate Notes joka on kepeä ja raikas. Tämä Elixir on Delicate Notesin räväkkä isosisko joka uhkuu naisellista voimaa ja sensuaalisuutta.

Tämä on täydellinen iltatuoksu. Hyvin voimakas ja intensiivinen, niin uljas että voisin sanoa tätä aavistuksen jopa maskuliiniseksi. Mielestäni tämä sopii aikuisemmalle naiselle, naiselle joka seisoo jalat tiukasti maassa, tietää mitä tahtoo ja on itsevarma.

Itselläni on ollut sarjan ensimmäinen tuoksu, Especially Escada jonka etäinen sukulainen tämä on. Voimakkuudessaan tämä on ihan omaa luokkaansa ja sarjan ruusupohja tulee tässä tuoksussa kaikkein hurjimmin esiin.

Pullo on tyylikäs, kuin pieni design lasiteos. Tuoksu on pysyvästi Escadan tuoksuvalikoimassa ja se on lanseerattu markkinoille elokuussa 2013. Saatavilla on kahta pullokokoa:
EdP 30 ml suositushinta 59,50 €
EdP 50 ml suositushinta 81 €

Fragrantica kuvailee tuoksua näin:
This mysterious rose scent begins with pear, ambrette seed and grapefruit. The heart includes Turkish rose absolut, ylang-ylang, accords of prune and fresh plums, laid on the base of patchouli, white musk, dry amber, cashmere and Madagascar vanilla.

Toinen saamistani tuoksuista on Juicy Couturen Viva la Juicy Noir. Minulla on Viva la Juicy jonka voitin muutama vuosi sitten Kicksin arvonnassa ja tämä on sen tuoksun astetta syntisempi sisar. Kun taas Especially Escada Elixir tulee pysyvään valikoimaan, tämä tuoksu on Limited Edition.

Tästä välittyy Juicy Couturen filosofia: Couture kuuluu jokaiseen päivään. Tuoksu henkii täydellisyyttä, se on tarkoitettu naiselle joka on juhlien keskipiste, rohkea, sensuelli, vastustamaton, sanalla sanoen -unohtamaton.

Noir -versio on viekoitteleva, siinä korostuvat metsämarjat, mandariini, makeat mansikat. Sydäntuoksussa tulevat esiin kuusama ja gardenia sekä arabianjasmiini. Pohjalla hurmaavat karamelli, meripihka, vanilja , santelipuu ja makeat aromit.

Pullo on kaunis mustine rusetteineen. Se viestittää tämän olevan myös todellinen iltatuoksu, joka antaa lupauksen siitä mitä kaikkea jännittävää voikaan yöaikaan tapahtua.

Tämä tuoksu sopii mielestäni myös nuoremmalle naiselle. Mahtava iltatuoksu joka on varmasti monen ikäisen naisen mieleen. Itse sain täällä kotona todella hyvää palautetta tästä, Isäntä rankkasi tämän saman tien yhdeksi parhaimmista tuoksuistani :)

Tuoksusta on myynnissä niin ikään kahta pullokokoa:
EdP 30 ml suositushinta 50 €
EdP 50 ml suositushinta 67 €

Saatavilla Kicks-myymälöistä sekä Stockmanneilta.

Fragrantica sanoo tuoksusta näin:
Top notes of the composition await us with a juicy union of berries and mandarin, announcing the floral blend of honeysuckle, gardenia and jasmine in the heart of the fragrance. The base closes with amber, caramel, vanilla and sandalwood.


Onko jompikumpi tai kummatkin tuttuja lukijoilleni? :)

Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta.

10 kommenttia:

 1. Mmmmmm...Elixir kuulostaa kyllä houkuttelevalta, täytyy käydä nuuhkimassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, aavistelen, että varmasti tykkäät! :)

   Poista
 2. Escadan Elixir. ♥ Juicy Couturen tuoksuja en ole itse koskaan käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JC:n tuoksut ovat ihania! Käyppä nuuhkimassa joskus :)

   Poista
 3. Itsellä on molemmat näistä toivelistalla (: Suosin ihan kaikissa tuoksuissa intense-versioita joten nämä kaksi suorastaan huutavat minua kaupassa :D Tuota Juicyä täytyy kyllä vakavasti alkaa harkita, kun se tosiaan on se Limited Edition...

  VastaaPoista
 4. Noir on ihana, täydellinen, juuri sellainen kuin tuoksun haluan olevan. Makea ja vähän syntinen. Mun on saatava se! <3

  VastaaPoista
 5. Tuo Viva la Juicy Noir on ihana!!! Tavallaan haluisin sen, mutta en viitsis kuitenkaan ostaa, kun mulla on kuitenkin se normi Viva la Juicy ja sitten Dieselin Loverdose EdP, tuo on vähän niinku niiden sekoitus. :D Molemmat on vaan niin järjettömän ihania. <3

  VastaaPoista
 6. Menin testailemaan tuota Escadan tuoksua joskus Sokoksella, jossa tuoksua esiteltiinkin. Totesin esittelijällekin suoraan, että ajattelin tuoksun olevan ihan surkea mutta iholla se parani heti. :D
  Noiria himoittelin kovasti yhdessä vaiheessa, mutten muista miksen ostanut sitä vaan jonkin toisen tuoksun. Olikohan Noir liian samanlainen jonkun aiemman tuoksuni kanssa? Muuten en JC:n tuoksuista ole pitänyt, mutta Noir oli positiivinen yllätys.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)