perjantai 8. marraskuuta 2013

Posket kuin Fergiellä.

Tai ainakin jotain sinne päin, koska tälläinen tuli ostettua:

Wettiksen Fergie-sarjan aukkapuuteri sävyssä Rose Golden Goddess. Olisin halunnut Martinan kehuman Rose Champagne Glown, mutta se taitaa olla sellainen keräilyharvinaisuus ettei niitä enää paljon Seppälöissä vastaan kävele.

Joten tämän sitten ostin.

Mutta ei tämäkään rumaa tavaraa ole. Olen suuri aurinkopuuterien ystävä ja ne ajavat yleensä poskipunan virkaa allekirjoittaneella. Tämä yksilö on kaiketi ihan omiaan juuri siihen tarkoitukseen, koska jos tällä koko naaman haluaisi sutia päivettyneeksi, saisi samalla aikamoisen shimmerikuorruteen nassuunsa.

Kiiltää kivasti ja taittaa valoa. Ihana! Love it love it love it.

En vaan tajua mitä tää blogger tekee näille meikkikuville nykyisin, mutta hope you'll get the idea. Vähän on nyt hassut värit tässä, etten sanoisi...Mutta oikeesti tämä poskipuna on tosi kaunis ja lämmin oranssinruskea. Tuo kivasti aurinkoa tähän marraskuun harmauteen :)

Onks Fergie päässyt teidän meikkipusseihin mukaan?

12 kommenttia:

 1. mulla on fergie-kokoelmasta semmonen ruskeahko luomiväripaletti sekä yksi kynsilakka, vihreä 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kivoja sävyjä niissä Fergie-lakoissa! :)

   Poista
 2. Olen itsekin kummastellut värien vääntyilyä bloggerissa, oi it-maailman ihmeitä ;-)
  Fergiet vielä kokeilematta, kynsilakat kyllä innostivat.

  Mukavaa perjantaita ja terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania ne Fergie-lakat! <3 oijoi

   Kiitos samoin ihana <3

   Poista
 3. Ei oo vielä Fergietä, mennyt aivan ohi :O Tua vipa kuva on hyvä, kattoon eka että no Fergiehän se siinä mutta ei ku sinähän se olitkin .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälöissä näitä on :)

   Oijoi, kiitos ihanasta kohteliaisuudesta :D <3

   Poista
 4. Mieletön pigmentti ja hohtavuus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä hyvä pigmentti <3 :)

   Poista
 5. Tuo kuvaongelma on yleinen! Mulla ainakin kuvat on vähän väliä ihme pikselisuttua tai vaihtoehtoisesti värit on kamalan korostuneita. Tuohon kuulemma auttaa jos lisää kuvat png-tiedostoina jpeggien sijasta.

  Mua on alkanu vähän korpeamaan koko Blogger ja sen kettuilu. Joka toinen kerta kun kirjautuu on vastassa se "Et lue vielä yhtään blogia". No enpä. Kauheesti houkuttelis kokeilla WordPressia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flickriin on moni laittanut kuvansa, sitä kautta ei tule kait tälläisiä ongelmia! Kyllä on tympeetä kun värit on mitä sattuu.

   Poista
 6. Mulla oli kans kaamee kuvaongelma. Latailin meikkikuvia blogiin ja pääosassa niissä oli mustat aukot, jotka siis piti olla ihohuokosiani. Ihmettelin mikä kumma kuville tuli ja selvisi, että blogger on ottanut "automaattiparannuksen" kaikkiin kuviin. Kun kävin asetuksista tämän täpän ottamassa pois, kuvat palautuivat normaaleiksi. Eli sillä selvisi mun kuvaongelma. Josko sullakin olisi sama...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! Pitääkin lähteä tutkimaan asetukset! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)