maanantai 18. marraskuuta 2013

Klassikko. Lähes legenda.

Jotkut tuotteet vaan muodostuvat klassikoiksi. Omalla kohdallani tämä on yksi sellainen tuote:

Dermosilin Kasvopesu. Tiemme kohtasivat ensi kerran tämän tuotteen kanssa jo pitkälti yli 10 vuotta sitten. Muistan, että elettiin aikaa jolloin Dermon valikoima oli kovin suppea ja lähinnä sieltä tuli tilattua keittiösaippuaa ja kylmävoidetta. Kunnes kerran tajusin tilata myös tätä.

Kyllähän se oli rakkautta ensikäytöstä lähtien. Tämä kyseinen tuote on seikkaillut elämässäni vaihtelevalla menestyksellä, välillä on ollut aikoja kun olin melkein unohtanut tämän kunnes taas jonkun Dermotilauksen yhteydessä muistin vanhan ystävän klikata ostoskoriin mukaan :)

Kasvopesu on tarkoitettu sekaiholle/rasvoittuvalle iholle ja kuivalle iholle en tätä suosittele missään nimessä. Tämä imaisee ihosta tehokkaasti kaiken ylimääräisen p*skan pois ja jättää lopputuloksen joka suorastaan natisee. Kaikki ei tälläisestä tunteesta pidä, mutta itse pidän. Pidän siitä, että iho tuntuu superpuhtaalta.

Itselläni tämä on käytössä aamuputsarina jossa tämä toimii tautisen hyvin. Tuote on hyvin riittoisaa, se tuoksuu miedolle ja se vaahtoaa hyvin. Ja hinta, no, sekin on vielä kaiken tämän muun hyvän lisäksi edullinen.  Pumppupullo on kokoa 250 ml ja hinta 4,90 €.

Tää on vaan niin parasta.

Tykkääks joku muukin? :)

12 kommenttia:

 1. Minä olen kans käytellyt Dermosilin Kasvopesua since.. no ensimmäisten meikkailujen, eli ainakin sen 10 vuotta :) Nyt on rinnalle tullut vähän hellävaraisempi MaryCohrin vaahtoputsari, mutta Dermosil on kyllä hintansa väärti ja pysyy tehokkaana kesäpuhdistajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Kasvopesu on kyllä vähän tujakkaa tavaraa tosiaan talveen/kylmään aikaan, kesäputsarina se on kyllä ehdoton! :)

   Poista
 2. Mun on pitänyt testata tuota jo pieni ikuisuus! Ehkä nyt seuraavaan tilaukseen voisin muistaa laittaa tuon,voisi hyvin sopia mun iholle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Luulen, että varmasti tykkäät :)

   Poista
 3. Pitää laittaa tuote korvan taakse, kun teen seuraavan kerran Dermosilille tilauksen. ;)

  VastaaPoista
 4. Jahas! Tää tuote kuulostaa siltä etät mun pitääkin kokeilla tätä joskus :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuote! Pitääkin tilata taas joskus. Kiitos, kun muistutit tämän olemassaolosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä hyvä hintalaatu! :) Oleppa hyvä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)