maanantai 4. marraskuuta 2013

Herkkuja iholle. PLUS jotain exrtakivaa lukijoilleni!

Mä olen aina suosinut päivittäiskosmetiikkaa. Siis tuotteita joita saa ihan mistä tahansa isommasta (ja miksei pienemmästäkin) ruokakaupasta. Monet markettimerkit ovat laadultaan erinomaisia ja peittoavat kalliimmatkin tuotteet. Kuten esim. sininen peltipurkki Nivea josta kirjoittelin viime viikolla.

Sain jokin aika sitten blogini kautta testattavaksi ison kasan juuri marketissa myytäviä merkkejä. Tänään kertoilen niistä hieman teille.

LdB on minulle jo tuttu lapsuudesta. Äitni ja enoni vaimo käyttivät merkin Bronze-voidetta ja tästä merkistä tulee mieleeni aina sen voiteen tuoksu. Nykyään LdB :ltä löytyy vaikka mitä tuotetta ja niistä uusimpina nämä Give me Strength ja Fun and Fabulous- tuotteet.

Vihreät voimaa antavat tuotteet tuoksuvat makeilta sitruunoilta ja mintulta ja vaaleanpunaiset upeudet mansikoilta ja kaakaolta. Vihreissä on mukana mangovoita ja vaaleanpunaisissa kaakaovoita.

Kumpaakin tuoksuun kuuluu sekä vartalovoide että suihkugeeli. Pullokoko on 250 ml. Jos näistä pitäisi valita (ihan vaan tuoksun perusteella), ostaisin vihreää toistamiseen lisää. Todella pehmeä ja makea sitruunan tuoksu jota voisi nuuhkutella iholta vaikka kuinka kauan.

Laadullisesti nämä eivät toisistaan juurikaan poikkea. Suihkugeelit vaahtovat hyvin ja vartalovoiteen jäljiltä iho on kuin silkkiä. Näiden hinta pyörii (kaupasta riippuen) noin alle 4 eurossa kappale.

Nyt lukijoillani kävi tuuri.

Nimittäin vähän ennen kuin sain nämä tuotteet testattavakseni, olin ostanut itse nuo vihreät tuotteet :D Joten ajattelin ilahduttaa lukijoitani pienellä arvonnalla! Arvon pois vihreät tuplakappaleet!

Arvonta alkaa tänään 4.11.2013 ja päättyy tasan viikon kuluttua 11.11.2013 klo 24. Tällä aika välillä tulleet osallistumiset pääsevät arvontaan mukaan!

1) olethan blogini lukija, kiitos. Eli löydyt Google-raadista tai blogilistalta tai bloglovinista. Omien kirjanmerkkien kauttakin voit toki olla lukijani. Kerro mitä kautta luet blogiani.

2) jätä yhteystietosi eli email osoite. Jos et sitä julkisesti halua antaa, heitä se blogini s-postiin, mutta muista mainita että olet tehnyt niin.

3) kerro suosikkituotteesi päivittäiskosmetiikan alueelta! :)

4) palkinto lähtee vain Suomeen.

Good luck ladies! :)


Tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi.

33 kommenttia:

 1. Oi mukana, ja suosikiksi on näin viileammillä keleillä noussut se nivean sininen peltipänikkä rasva, cremekö se nyt viralliselta nimeltään on , kesäaikaan se on mulle liian tuhtia, mut näin viileämmillä ilmoilla se on oiken hyvää.
  ruuruli@gmail.com

  VastaaPoista
 2. hakusanarakkaus(at)gmail.com

  Suosikkituotteeni päivittäiskosmetiikan alueelta on pakko olla Lumenen BB Cream. Valitettavasti en voi käyttää sitä kuin kesällä, koska vaalein sävy on niin tumma. Ihanaa tavaraa jokatapauksessa.

  VastaaPoista
 3. jihuu!!! luen nimellä hepexxx taaai sitten HANI jos tämä ei ole halunnut päivittää sitä nimeä :D kuitenkin jo seuraillut sua kaaauan:) sposti heidi-1092@hotmail.com

  mun päivittäiskosmetiikkalemppari on niinkin hassu kuin kynsilakanpoistoaine! Mieluiten Mirame tai X-tra ja tota Mirameahan löytyy varmasti jokaisesta kaupasta :D kun näitä kynsiä tulee aika usein lakattua ;)

  VastaaPoista
 4. Oooh, mukana arvonnassa, luen blogiasi raadin kautta (ja bloglovinista)! Mun päivittäiskosmetiikan lempparit ovat rexonan roll-onit ja L'Orealin päivävoide.

  VastaaPoista
 5. Äh, email unohtui: elisankorut@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mulla on niin paljon lemppareita päivittäiskosmetiikan puolelta, mutta jos vain yksi pitää valita niin ehkä rainbown silmänympärysvoide. Sitä tulen ehdottomasti ostamaan lisää. Se on halpaa ja sopivan kevyttä:)

  divarive@gmail.com

  Luen blogiasi bloggerin kautta:)

  VastaaPoista
 7. Jejj! Luottotuotteeni on ehdottomasti Lumenen silmämeikinpoistovesi vedenkestävälle silmämeikille. :) Luen blogiasi joko nimellä Miss Aria tai Taru. Oon vähän pihalla näissä ku aina ku kirjaudun tohon siinä lukee Miss Aria, mut sen jälkeen siinä on Taru, niin en tiiä kumpi sulla näkyy...

  hopeapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Uuu kivaa, oon vilkuillut näitä uusia puteleita ;)

  Seuraan Google raadin kautta.
  Suosikkituote/vakkarituote on Pirkan meikinpoistoliinat!
  cadiis @ wippies.fi

  VastaaPoista
 9. Luen GFC:n kautta nimellä Shiny :)
  shinynailartblogi@gmail.com

  Pirkkakynsilakanpoistoaine on kätevä, kun siihen ei ole lisätty ylim. öljyä tai muuta. Käy leimailuun + muuhun putsailuun, johon ei tarvii niitä öljyjä :)

  VastaaPoista
 10. 1) Blogger
  2) avonpirita@gmail.com
  3) Nivean creme, kiitos sinun <3
  4) Ok :D

  VastaaPoista
 11. Luen Bloggerin kautta. Suosikkeja on moooonta, mutta vastaan sen ikuisuussuosikin, Lumenen Matta Meikkipuuterin. :)

  mari_s_02@yahoo.com

  VastaaPoista
 12. Bloggerin kautta luen nimellä Emmi ja sposti on anna-emilia93@hotmail.com. Luottotuotteeni päivittäiskosmetiikasta on Lumenen silmämeikinpoistoaine jota olen käyttänyt jo monta vuotta ja monta putelia :)

  VastaaPoista
 13. Osallistun. Luen blogiasi ainakin Bloggerin kautta (ehkä blogilistankin.. chekc... kyllä vain)
  Päivittäiskosmetiikasta lemppareita X-tran kynsilakanpoistoaine (aivan huippua tavaraa) ja "uutena ihastuksena" paljon hehkutettu Nivean creme.

  Syysterkuin,
  leben
  meikki_monsteri@luukku piste com

  VastaaPoista
 14. Bloggerin kautta luen nimellä Essi :) Suosikkituotetta en oikein osaa sanoa, koska en oo hirveesti käytelly mitään :D Joku käsirasva kuitenki ainakin näin syksyllä :)

  e.ssiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Luen blogiasi bloggerin kautta, mutta luulen kyllä että oon julkisesti lukijana nimellä Mira K (?) Ehdoton luottotuote on makeupforeverin lift concealer ja huulirasva jaaa naamanpesuaine jaaaa, hirveen vaikea valita yhtä :D

  Mirjuska01@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Luen Bloggerin kautta. Päivittäiskosmetiikassa on useitakin lemppareita, mutta ehkä ne, jota ilman en pärjäisi ovat Rexonan Maximum Protection ja Lumenen silmämeikinpohjustaja. :)

  meikinloppu@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Pitkäaikainen seuraajasi olen bloglovinin kautta. Aina kun ilmoitus pamahtaa emailiin,että olet päivittänyt blogia,niin heti luen :)
  Rainbown sensitive putsari on ollut ainakin oikein kelpo ja saman sarjan kuorinta myös
  anuroininen at hotmail dot com

  VastaaPoista
 18. Luen Bloggerin kautta, ja lempituotteeni on Pirkan huulirasva. Pesee ja linkoaa kalliimmat kollegansa 6-0. morgaise@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Bloggerin kautta luen (Henna73) ja suosikkituotteeni on double extension -mascara

  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 20. Bloggerin kautta lukijana nimellä `melliihh , parasta on hdottomasti se naisten Axe, tykkään tuoksusta ja helppo aina kävellä kauppaan ostamaan sama 150ml spray, 3 purkki menossa.. :) Ja Neutrogena pink grapefruit facewash on luottotuote myös!

  VastaaPoista
 21. Luen blogiasi (erittäin säännöllisesti!) bloggerin kautta.
  Päivittäiskosmetiikassa on paljonkin suosikkeja, mutta nostan nyt esille vaikkapa Lumene c-vitamiinivoiteen.
  h.k.m@netti.fi

  VastaaPoista
 22. 1. Luen blogiasi bloggerin kautta nimellä Rosy
  2.roosa.syvaoja1@gmail.com
  3.suosikkituotteeni on nyt Suomeen lähiaikoina rantautuneet simply -tuotteet!

  VastaaPoista
 23. Luen blogiasi bloggerin kautta! Ehdoton kosmetiikka suosikki on Vichyn idealia-päivävoide <3

  salla.liisa@wippies.fi

  VastaaPoista
 24. Bloggerin kautta luen .
  livinglikeahell@gmail.com
  Suosikkini on Thebodyshopin vartalovoit

  VastaaPoista
 25. En ole blogilistalla tai muualla, mutta luen blogiasi ihan suoraan blogspotista omista kirjanmerkeistä :) Suosikkituotteeni päivittäiskosmetiikassa on Pirkka silmämeikinpoistoaine, parasta mitä olen kokeillut ja peittoaa kaikki kalliimmat kokeilemani. parkkinen.katja@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. luen nimettömänä. osallistun: anu.aatolainen@netti.fi

  VastaaPoista
 27. Luen blogia bloggerin kautta (eli liittynyt tuolta ''liity lukijaksi'' kodasta)
  Suosikki päivittäiskosmetiikka tuotteeni on maybelinen bb-voide :3
  sposti on katjaasdgirl@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Luen bloggerin kautta. Pirkalla on monta loistavaa halpistuotetta, tuo yllä mainittu silmämeikinpoistoaine ainakin on ihan parasta.
  Osallistun arvontaan myös..
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 29. Luen bloggerin kautta. Suosikkituotteeni taitaa olla labellon huulirasva sekä doven käsivoide. Nuo ovat ehdottomasti eniten käytössä joka ikinen päivä :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Olen lukijanasi bloggerin kautta. Suosikkituotteitani ovat yleisestikin ottaen markettituotteet, erityisesti Lumenen mustaherukkatuotteet ihonhoitoon.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 31. Bloglovinin kautta luen :) Lempparini on ihan perusvoide nivealta, myös eräs Oriflamen jalkavoiteista on päätynyt joka päiväisiin suosikkeihin!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Garnierin bb-voide :)
  89tmsk@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Heippa.
  Seuraan blogia bloggerin kautta. Mutta luen sitä kyllä kirjanmerkkejeni kautta :)
  Nivea Q10 energizing day cream on tällä hetkellä suosituin päivävoiteeni. Se todellakin toimii!

  heiniputkonen@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)