perjantai 1. marraskuuta 2013

Capital Pink.

En ole kohta nelivuotisen blogiurani aikana montaakaan kertaan kirjoittanut poskipunista. Nyt siihen tulee muutos.

Tein pikkutilauksen jokin aika sitten Pretty.fihin ja tälläinen(kin) tarttui mukaan. Beauty uk on superhalpa merkki, mutta muistelin että halvasta hinnasta huolimatta, tuotteet ovat ihan kelpo kamaa.

Tämä huikea pinkki sävy, Capital Pink, puhutteli mua. Olen jo pitkään halunnut tälläisen kunnon kylmän ja kirkkaan pinkin poskipunan ja kas, nythän sellainen löytyi. Edulliseen hintaankin vielä, 5,90 €.

Tässä on yllättävän paljon pigmenttiä ollakseen halpis. Vaarallisen paljon, etten sanoisi. Aika varovaisesti tätä saa sutia poskiin ettei lopputulos ole jotain tälläistä.


Oi että, tykkään. Ihana poskipuna! Ei aina niitä iänikuisia ruskeita sävyjä vaan oikeasti jotain muuta ja erilaista. Perussunnuntain kirpparille menomeikki näytti tältä :) Vähän ripsaria, värillistä huulirasvaa ja kauniin värinen poskipuna. Siinä se. Yksinkertaisesti raikas ja kiva.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Totta! Yllättävän laadukas näinkin edulliseksi tuotteeksi :)

   Poista
 2. Aikaa räväkkä pinkki, mutta poskilla nätti. Hyvä pointti myös se ruskehtavien liiallinen käyttäminen...pitäisiköhän minunkin uskaltautua pois mukavuusalueelta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää silleen kevyellä kädellä laittaa :D

   Uskaltaudu rohkeasti! :) Ja ainahan voi palata tuttuun ja turvalliseen jos jokin kokeilu uuden sävyn kanssa menee pieleen :)

   Poista
 3. Moi rakas ystäväni! <3 Arvaa mitä, haastoin sinut! :) Täällä: http://psrakastankirjoja.blogspot.fi/2013/11/vuosi-kuvina-haaste-ja-lokakuun-luetut.html

  Mimulle iso pusu! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)