perjantai 18. lokakuuta 2013

Tropiikin kosteutta.

Kerroin tuossa aiemmin, että olen aloittanut hiusteni vaalentamisprojektin. Noh, se projekti on aina sellainen, että hiukset kärsivät väkisinkin joten avuksi on otettava järeät hoitonaamiot ja muut vippaskonstit.

Sattui siis sopivasti tähän projektiini nähden, että sain ihanalta yhteistyökumppaniltani Cosmeryalta testattavaksi tämän:

Arganikare Day Therapy Tropical Deep Recovery Mask. Tämä on hoitonaamio ylirasittuneille hiuksille ja se palauttaa hiusten luonnollista elinvoimaa. Tuote sisältää eco-cert arganöljyä sekä UV-suojan.

Huh, tämä on todellista nannaa hiuksilleni! Tuotteessa on ihanan makea, trooppisten hedelmien ja vaniljan tuoksu. Se on koostumukseltaan läpikuultavan ruskeaa, mutta kuitenkin hyvin kermaista ja paksua. Hölväsin tätä ensimmäisellä kokeilukerralla aivan liikaa jonka seurauksena hiukseni olivat seuraavana päivänä tyvestä melko kiiltävät....Mutta seuraavalla kerralla laitoin tuotetta paljon vähemmän ja samaa efektiä ei tullut. Eli less is more, tässä tapauksessa.

Hiukseni ovat pehmeät, joustavat, kiiltävät ja hyväntuoksuiset. Latvat eivät harota ja hiuksia tekisi mieli räplätä koko ajan, kun ne tuntuvat niin kivan pehmeiltä :)

Suosittelen tätä tosiaan rakennevaurioisille, kuiville, värjätyille ja muutenkin jotenkin kovia kokeneille hiuksille. Jos omaat rasvoittuvat, mutta suht terveet hiukset, tämä ei ole sinun hoitoaineesi. Itse rakastuin tähän ja aion käyttää tätä tässä blondaus urakassani hiusteni pelastajana.

Tämän hinta Cosmeryassa on 14,50 €, mutta koska lukijani saavat -15 % koodilla NONNU15, hinnaksi jää 12,30 €.

Oliko tämä sinulle tuttu tuote entuudestaan?


Tuote saatu blogiyhteistyön kautta.

4 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu, mutta tuoksukuvailusi perusteella tätä voisi ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Voi että, tekisi varmasti hyvää vaalennetuille korppuhiuksille. Viimeksi kampaajalla halusin taas vähän vaaleampaa lookia, eli raitoja laitettiin tuplasti -> väri on tosi kiva! hiusten kunto ei. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan täsmätuote meille blondeille :) suosittelen lämpimästi, hiukset kiittävät :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)