keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Hjälper torr hud.

HTH (=Hjäper Torr Hud) on Nivean tapaan ikuisesti olemassa ollut vartalotuotemerkki joka on nyt laajentanut muutamalla uudella voiteella valikoimaansa.

Vitamin E omega 3/6 ja vitamin C apricot ovat sarjan uutukaiset. Törmäsin näihin ihan peruskauppareissulla Prismassa (missä aina kohnaan kemppariosaston, just in case..) En ole varmaan koskaan itse käyttänyt HTH:n voiteita, mutta muistan kun olin lapsi, äitini käytti näitä paljonkin. Perus HTH-voiteen tuoksu tuo siis minulle lapsuuden mieleen :)

Jostain syystä nämä olivat Prismassa vain 1,95 € kpl, joten otin heti miten kaksi eri tuoksua kokeiluun. Ja koska mulla on niin vähän vartalovoiteita...(eiku oota..taitaa niitä olla vielä muutama tuolla varastossa.)

Vitamin E omega 3/6 on erittäin hoitava voide kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Tuotteessa on hieman samantyyppinen tuoksu kuin Elisabeth Ardenin Green Tea-hajuvedessä. Ihanan raikas ja täyteläinen voide ja muutaman käyttökerran jälkeen iho näytti ja tuntui niin paljon paremmalta.

Vitamin C apricot on edellisen tapaan hyvin kosteuttava ja ihoa hellivä. Voide lupaa antaa iholle uutta energiaa ja hohtoa sekä vahvistusta. Tämä tuoksuu todella herkullisen hedelmäiselle. Näiden kahden koostumuksessa ei suuria eroja ole, molemmat toimivat loistavina kosteuttajina.

Kummatkin kuuluvat HTH:n Nourishing-sarjaan jonka tuotteet eivät sisällä parabeeneja eivätkä väriaineita. Ne sisältävät luonnollisia kosteuttajia, karbamidia, maitohappoa ja betaiinia ja tuoksut eivät sisällä allergeeneja. Pullokoko on 200 ml.

Ovatko nämä tuttuja voiteita?

9 kommenttia:

 1. Ei ole itselle tuttuja, mutta hinta-laatu -suhde näyttää olevan kohdillaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatu on todellakin kohdallaan :) markettiluksusta, etten sanoisi :)

   Poista
 2. Ohoh, olinkin unohtanut koko sarjan. Tuo Green Tean tuoksuinen kuulostaa erittäin kiinnostavalta, kas kun tuo klassikkotuoksu on edelleen suosikkejani. Kiitos taas hyvästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Green tea on ihana! Suosittelen :) Oleppa hyvä, kiva että voin antaa hyviä vinkkejä :) Filosofiani kosmen suhteen on, että jos tuote on hyvä, sitä ilosanomaa on vaan pakko jakaa eteenpäin :D

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, taidanpa lisätä tuon Vitamin C apricotin ostoslistalle! :) Vaikkakin niitä vartalo- ja käsivoiteita on tässäkin taloudessa jo "muutama" ennestään... :F

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vartalovoiteita ei voi koskaan olla liikaa! :D (niinkuin kosmetiikkaa yleensäkään..) More is more! :D

   Poista
 4. Ooo, kiinnostuin! Ja sopivasti tänään menossa kaupungille... :P

  Tuo nimihomma oli muuten uusi tieto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostitko? :)

   Itseasiassa mulle kans :) en ole koskaan ajatellut, että se tulee noista sanoista :)

   Poista
  2. Ei löytyny Sokokselta näitä buu. Oli joitain muita HTH:n juttuja mutta eivät olleet yhtä kiinnostavia :P

   Ens kerralla sitten Prismasta!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)