maanantai 7. lokakuuta 2013

37 on uusi 20...eiku...miten se meni?

Olen matemaattisesti invalidi joten kun ostin Avonilta kokeiluun Naturals-sarjan uudet puhdistustuotteet, en vaan mitenkään ymmärtänyt pullon kyljessä lukevaa +20 tekstiä. Siis mähän olen +20 (17 vuotta päälle 20, sehän on todellakin jo melkoinen PLUS, eiksni+)

Naturals-sarja on yksiä ihan lemppareitani Avonin valikoimissa. Kesän kynnyksellä sarjaan tuli uusi linja Herbal joka on olevinaan jonkin sortin luonnonkosmea kuitenkaan olematta sitä aivan täysin. Linjassa on omat ihonhoitotuotteet +20, +30, +40 ja +50-vuotiaalle iholle. Luonnollisesti minä valitsin testattavaksi nämä linjan nuorimmalle iholle suunnatut tuotteet :D

Halusin testata puhdistusgeeliä sekä kasvovettä. Mielestäni tämä ikäleima näissä tuotteissa on aika turha, sillä ainakin oma, kohta siis jo neljäkymppinen ihoni on näistä tykännyt aivan hurjasti eivätkä nämä ole tuntuneet mitenkään riittämättömiltä.

Putsari on tosiaan läpinäkyvää geeliä jossa on mieto ja raikas tuoksu. Geelistä muodostuu todella pehmeä ja silkkinen vaahto ja huuhtelun jälkeen iho on pehmeä kuin vauvan poski. Kasvovesi ei yltänyt samaan suosikkiasemaan kuin putsari syystä että se on kovin alkoholinen. Ei kuitenkaan mitään Cliniquen tasoa, mutta selkeästi melko kuivattava. Tästä syystä tämä ehkä soveltuu paremmin nuoremmalle ihotyypille. Oma ihoni on kuitenkin enemmänkin sekaiho kuin kuiva joten ei tämä mitään suurempia kuivaustuhoja ole saanut aikaan. Kavahdan vain aina suuria määriä alkoholia kasvovesissä ja suosin mielummin hieman hellävaraisempia vaihtoehtoja.

Pullot ovat kooltaan 100 ml eli melko pienet, mutta puhdistusgeeli on todella riittoisaa. Olen käyttänyt kuvassa näkyvää putelia joka aamu kesäkuun puolesta välistä lähtien ja nyt vasta alkaa loppu häämöttää tällä yksilöllä.

Oikein loistavia tuotteita, suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja sulkemaan rohkeasti silmät tuolta ikäleimalta :)


2 kommenttia:

  1. Jep, 20-vuotias voi käyttää 40-vuotiaan iholle suunniteltuja tuotteita, riippuu ihan millainen iho on. +60-vuotiaille tarkoitetut voi olla jo sitten hieman liikaa... Itse olen suhtautunut aina tosi leväperäisesti noihin ikäsuosituksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tällänen melkein nelikymppinen voi käyttää parikymppisten tuotteita :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)