maanantai 2. syyskuuta 2013

Saisinko lusikan kiitos.

Alan olemaan jo varmaan tunnettu siitä, että aina kun arvostelen hyväntuoksuista kosmetiikkaa, mainitsen joka kerran miten melkein haluaisin maistaa sitä (hyvän tuoksun vuoksi siis..)

Sain joku aika sitten blogin kautta testattavaksi uusia Vitaliksia ja taas meni melkein maistamishommiksi:

Onneksi kyseessä on huulille tulevat tuotteet, joten siinä mielessä maistaminen ei ihan absurdi ajatus ole. Vitalis-perheeseen on tullut myyntiin Lip Lover-huulivoiteet, berry ja caramel.

Berry on nimensä mukaisesti marjainen, mansikkaa, vadelmaa, kirsikkaa....ties miten monta punaista herkullista marjaa tässä tuoksussa (maussa) yhdistyy.

Caramel on kuin Creme Bruleeta sipaisisi huuliin. Vaniljaa, kermakolaa, kinuskia...makeaa touhua siis. Ja ah, niin herkullista! Jos on karkkilakossa, tämä ehkä auttaa pahimpaan makeannälkään? (Tai sitten pahentaa sitä, go figure).

Berry antaa kevyen sävyn huuliin, mutta Caramel on väritön. Kummankin koostumus on huikean rasvainen, mutta sitä kautta huulia todella tehokkaasti kosteuttava. Koska inhoan huulikiiltoja, mutta tykkäisin kuitenkin että huulet saisivat joskus kiiltääkin, nämä ovat siihen asiaan olleet pelastukseni.

Hauskoja ja ihania tuotteita siis! Ovatko nämä löytäneet tiensä myös lukijoideni meikkipussiin?


Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta.

13 kommenttia:

 1. Mulla on näiden metsästys ollut siitä asti käynnissä ku eka kerran näistä kuulin. En vaan oo Oulusta löytänyt näitä mistään, vaikka aina kaupungilla käydessä ja kauppareissuilla yritän etsiä. Kauhee himo ois kokeilla ku se tavallinen Vitalis on ollut mun luottohuulirasva jo ikuisuuden ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta? :O hei jos mä löydän näitä täältä, voin lähettää sulle? En ole itseasiassa katsonutkaan näitä kaupoista kun nämä tuli blogin kautta, mutta voin toki katsoa ja laittaa sulle postiin :)

   Poista
  2. Kiitos tarjouksesta! Mää vielä vähän aikaa katselen, jos näitä alkais näkyyn, kun on vielä muuta huulirasvaa jäljellä. Jos näitä ei ala näkyyn niin voin tarttuakin tarjoukseen ja hihkaista sulle asiasta :)

   Poista
 2. Oi, nää kuulostaa just semmosilta mitä haluaisin täyttämään mun huulirasvaboksia :) mutta molempia en voi hommata eli iskee valinnanvaikeus jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pitää valita vain toinen, osta tuo berry :)

   Poista
 3. Mä olen jo hetken katsastellut näitä, juurikin tuon herkullisen tuoksun takia. Auttaisikohan karkkilakossa, vai pahentaisiko vaan tuskaa? ;)

  VastaaPoista
 4. Näitä ei vielä ole, mutta musta Paola Suhosen suunnittelema purkki kulkee aina mukanani. Ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kauniita ne Paolan suunnittelemat purkit :) ja perusvitalis on kyllä ihan parasta!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)