maanantai 30. syyskuuta 2013

Punaa kynästä.

Kynämäiset huulimeikit ovat nyt in. Tai ainakin siitä päätellen, että niitä tuntuu olevan vähän joka sarjalla valikoimissaan.


Sain Avonilta heidän uutukaisensa, ultra colour lip crayonin sävyssä risque rose joka on tuollainen hieman kultaan taittava lämmin pinkki.

Minulla on vastaavat huulipunakynät (onko tämä oikea termi tälle tuotteelle...?) Lumenelta ja ne ovat kovin kosteuttavan oloisia, siksi yllätyin tämän kohdalla kun kynä ei liukunutkaan huulilla ihan yhtä näppärästi kuin Lumpun vastaavat. Koostumus on astetta kuivempaa, mutta sen myötä myös puna pysyy huulilla astetta pidempään. Talvella tämän käyttö saattaa olla hieman vähäisempää jos pakkanen pääsee puraisemaan huulia vähän rajummin.


Sävy on mielestäni kaunis ja hempeä rosa joka sopii erilaisten silmämeikkien kaveriksi. Huomatkaa arvon lukijani, että minulla on LILA silmämeikki (jossa on vähän ruskeaa mukana....tottakai) :D

Olen ihan tykästynyt näihin kynäpuniin, näppäriä siitä ettei erillistä rajausta välttämättä tarvita.
Ovatko nämä löytäneet tiensä jo teidän meikkipusseihin?

7 kommenttia:

 1. Nätti sävy :) Mulla on huulipunakynät Cliniquelta (joka oikeastaan on huulirasva) ja Narsilta. Narsin kynässä on ihan killerihyvä koostumus, mieletön pigmentti mutta kuitenkin pehmeän kosteuttava. Suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! :) Pitääkin kokeilla joskus! Olen pitkään jo haaveillut koklaavani jotain Narsin meikkejä, mutta se on edelleen to do-listalla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykkään kans! :) mukavan pehmeä roosa!

   Poista
 3. Kynät olisivat kivoja ja kiinnostavia mutta epäilen että koostumus mieltymyksiini liian hoitava eli rasvainen. Nätti väri ja hyvin mätsää silmämeikkiin, Nice!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Avonin kynä on aika kuiva, mutta ne kaksi Lumpun kynää jotka mulla on, on aika sellaisia rasvaisia. Tarttis muuten tehdä niistäkin postaus....

   Kiitti ihana <3 :)

   Poista
 4. Näissä on kyllä yllättävän kuiva koostumus, monien muiden merkkien huulikyniin verrattuna! Mutta pigmenttiä tuntuu olevan kiitettävästi :)
  http://ninskuncosmo.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)