keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Käsittämättömän kaunis koralli.
Se mikä ei sovi yhdelle, sopii kyllä toiselle, eikös se näin vaan mene? :) Mustaa Kajalia-blogin Heidi oli saanut testiin Yves Rocherilta pari huulipunaa joista toinen oli tämä Grand Rouge sävyssä 41 Corail Etincelant. Heidi koki ettei puna istu hänelle yhtään ja antoi sille uuden kodin minun luotani.

Heidi on kirjoittanut täällä punasta enemmän ja yhdyn hänen kokemuksiinsa täysin, paitsi siltä osin, että itse koin olevani tässä sävyssä täysin kotonani :) Vaikka Yves onkin ehkä kärsinyt männä vuosina hieman kyseenalaista mainetta tuotteidensa laadusta, niin pitää antaa krediittiä kyseiselle kosmejätille laadun parannuksesta. Huulipuna nimittäin saa isot pisteet hurjan hyvästä pysyvyydestä vaikka onkin kosteuttava puna.

Aivan täydellinen väri. Hyvä ystäväni, tyttäremme kummitäti oli kylässä juuri silloin kun posti toi minulle tämän paketin ja heti tietysti tsekkasin punan ja ihastelin ääneen miten ihana se on, ystävättäreni sanoi minulle, että ihan just sun väri :)

Loppuun vielä äiti-tytärkuva :) (Äidillä on huulissa juurikin tätä ihanaa huulipunaa.) Ihana vauvamme on kasvanut hurjasti ja täyttää itseasiassa huomenna 26.9. jo 3 kk!

Isot kiitokset siis Heidille tästä punasta :) se sai luotani hyvän kodin :)

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitäis varmaan pirauttaa ranskalaiselle poikaystävälle Yvesille ja sanoa, että paas vaihtaen tän huulipunan sävyn nimeksi Nonnu :D

   Poista
 2. Kyllähän se on ihan just sun väri,ihan täydellinen sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa! :) tykkään kyllä itekin tästä tosi paljon :)

   Poista
 3. Kaunis on väri ja kauniita ovat sekä äiti että tytär.Tästä kuvasta tuli tosi iloiselle mielelle. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 4. Sävy tosiaan sopii sinulle ihan täydellisesti, sekä ulkoiseen että sisäiseen olemukseesi (sen verran kuin minä sinua "tunnen") :)

  VastaaPoista
 5. Onpas hienon sävyinen vauva! Sopii hyvin sun väritykseen! ;)

  No ei kun on tosi hyvä huulipunasävy sulle!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä aika rientää, jo 3 kk - Onnea!

  Pirtsakka väri myös punassa. Oletko muuten löytänyt erityisen hyvin huulilla pysyvää runsaspigmenttista huulipunaa? Huokaus, tuntuu etten mistään löydä korvaajaa lopetetulle Lumenen Premium Beauty -lempparilleni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimu kiittää :) <3

   Juu, itseasiassa tämä on sellainen runsaspigmenttinen joka pysyy! Toinen hyvä huulipunasarja on Viva la Divalla joita saa ostaa Kicksistä :) ne on tosi edullisia ja niissä on ihania sävyjä <3 Mä muistan, että mullakin oli joskus Lumpulta joku tosi hyvä sävy joka sitten lopetettiin :( hamstrasin niitä muutaman, mutta ne on nyttemmin jo käytetty pois.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, täytyykin käydä Kicksissä kurkkimassa . Ja heh, hetken latasi ennenkuin tajusin Lumppu = Lumene :-D

   Poista
 7. Nyt on kyllä huulipuna oikeassa osoitteessa, se on kuin sinulle tehty :).

  Yhteiskuva <3 Aika menee niiin nopeasti, vastahan sitä luettiin synnytysuutisia ja nähtiin ensimmäisiä kuvia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! On kyllä niin omin väri meikäläiselle :) tykkään ihan sikana!

   <3 no sanos muuta! Tälleen äitinäkin olen sitä mieltä, että mihin tämä aika valuu....kohta huomaan, että tuo tyttö menee kouluun, pääsee ylioppilaaksi ja muuttaa kotoa! Apua! (onneksi ei ihan vielä kuitenkaan...onneksi hän on ainakin vielä HETKEN isin ja äidin vauva :))

   Poista
 8. Sopii kyllä sulle niin miljoona kertaa paremmin kuin mun naamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D oij, kiitos! Vaikka mun mielestä se näytti hyvältä sullakin! :) mutta tiedän miltä tuntuu kun jokin meikkisävy ei vaan tunnu omalta, niin se ei vaan tunnu.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)