perjantai 6. syyskuuta 2013

Kaikkea sitä julkisesti tunnustaakin.

Mietin hetken kehtaanko kirjoittaa tästä aiheesta mitään blogiini, mutta sitten ajattelin, että whatthehell, kosmetiikkaahan tämäkin on.

Olen suihkugeelihimoissani astunut ihan uusille ulottuvuuksille, ainakin tämän tuotteen suhteen. Jos oikein tarkkaan katsotte pulloa, erotatte sieltä sanat for men. Jep. Miesten suihkusaippua. Ja ei, tämä ei ole mikään Isäntä testaa-postaus.

MINÄ olen ihastunut tähän suihkariin! Kyllä, ihan reippaasti tulen kaapista ulos tämän asian kanssa: mielestäni tämä tuoksuu aivan liian hyvältä! (ja pitää sanoa, että miesten saippuaksi tämä on yllättävän naisellinen.)

Ennenkuin vedätte pahemmin siellä aamukahvit väärään kurkkuun, kerron ettei tässä olla tämän suuremmin puuroja ja vellejä sekoitettu ja edelleen käytän ihan naisille tarkoitettuja tuotteita. Tämä yksilö on vain syrjähyppyni miesten maailmaan ja ihan siksi, että tämä tuoksuu niin helkatin hyvälle.

Koska tässä nyt alettiin tehdä tunnustuksia, voin samalla kertoa ettei tämä ihan ensimmäinen tälläinen tuotekokeilu ollut laatujaan. Olen nimittäin joskus ajellut sääreni Isännän partavaahdolla ja jopa joskus villissä nuoruudessa pessyt itseni Axella (kun oma saippua on unohtunut kotiin...)

En tiedä onko tämä ihan tavatonta, että naiset käyttävät miesten kosmetiikkaa? Muutama tuttuni käyttää miesten dödöjä, koska ne kuulemma pitävät paremmin hien hajun poissa (en tiedä onko tässä perää...?), jotkut käyttävät jopa miesten tuoksuja hajuvetenä, joten en tiedä onko tälläinen miesten suihkusaippuan käyttäminen kuitenkaan sitten niin hurjaa?

Mitä mieltä olette? Voiko nainen käyttää miesten tuotteita? Ja kuinka moni teistä tekee niin? :)

19 kommenttia:

 1. *nostaa molemmat kädet ylös* Mie aina joskus pesen itteni kans miesten saippualla kun mun mies tykkää käyttää semmosia missä on mentholia ja ne vaa on niin kivoja niin tuoksun takia kuin sen että viilentää ihoa kivasti. Ja on tullut myös Axea käytettyä niin suihkusaippuana kuin deodoranttinakin ihan pidempiä jaksoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, en ole siis todellakaan ainoa joka "miehistelee" välillä kosmetiikan suhteen :D

   Poista
 2. Voi käyttää, itse käyttäisin yhtä mieheni tuoksuista, jos hän ei sitä käyttäisi. Voisi olla pikkaisen liikaa, jos meillä olisi yhteinen hajuvesi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se vois olla kyllä vähän weird :D

   Poista
 3. Täällä hep! :D Joskus tosipaikan tullen oon pessyt itseni Axella, koska parempaakaan ei ole ollut saatavilla.. Kyllä mun mielestä hätätilanteessa saa käyttää miehille suunnattua kosmetiikkaa, jos oikeasti niin haluaa. :D

  Ja olin muuten samaa suihkaria tilaamassa kunnes tajusin tihrustaa ja huomata sen olevan miehille. :D Onneksi naisille oli kuitenkin oma pullonsa, joka on muuten melkolailla samannäköinen tuon miesputelin kanssa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut Axet ovat hyvinkin yes, meidän Isännällä on ainakin jotain Dark Temptationia joka tuoksuu vähän suklaalle :) Se on kyllä hyvä tuoksu!

   Se naisten versio, Passion, ei ole mun mielestä yhtä hyvä kuin tää Fever :D

   Poista
 4. No aivan hyvin voi käyttää!! Joskus miesten tuotteet jopa ovatkin parempia tai paremman tuoksuisia, kuin naisten. ;) Olen mäkin joskus erehtynyt käyttämään miesten suihkugeeliä, shampoota, kasvorasvaa ja joskus jopa tuoksua. Ja mulla on eräs ystävä, joka käyttää pelkästään miesten partavaahtoa jalkojen sheivaukseen. ;)

  Toisinaan mä käyn myös kauppojen tuoksuosastolla tuoksuttelemassa miesten tuoksuja ilman ostoaikeita, kun jotkut on vaan niin jumalaisen tuoksuisia!! :D

  Mun mielestä nyrkkisääntö vois olla, että niin kauan kun oma mies ei häiriinny siitä, että kainalossa röhnöttää joku toisen äijän hajuinen möhkäle, niin kaikki on sallittua. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä partavaahtoa voi aivan hyvin käyttää sheivaukseen, ensinnäkin se on halvempaa kuin naisten sheivausgeeli. Ihan samaa kamaa, mutta naisilla on vaan niissä jotain kukkaistuoksuja. Ja poishuuhdeltava tuote, joten ei jalat/kainalot jää kovin pahasti miehelle tuoksahtamaan sheivauksen jälkeen :)

   Poista
 5. Me käytetään reissuilla niitä sinisissä/vihreissä purkeissa olevia saippuoita, jotka käy niin hiuksille kuin vartalollekin ja niissä on miehinen tuoksu, vaikka muistelisin, että niissä ei ole eriteltynä sitä, kenelle ne on suunnattu.

  Niissä on sellainen axemainen tuoksu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain hyviä unisex-tuoksuja selkeesti :)

   Poista
 6. Hauska postaus :-). Vastaukseni on kyllä voi, mikä ettei. Kauan kauan sitten ihastuin niin kovasti miesten tuoksuun Kouros, että taisin sitä isän pullosta korvan taa monesti sipaista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi juu, Kouros! Meidänkin faija käytti sitä joskus! Tulee ihan 80-luku mieleen! :D Onkohan YSL:llä vielä sitä valikoimissaan?

   Poista
 7. En voisi kuvitela kyllä käyttäväni miesten tuotteita, vaikka yhden teemaviikon olenkin tehnyt, jolloin testailin miehen kosmetiikkavarastoja :) Ei siinä mitään pahaa ole, mutta olen kai niin naisellinen nainen, että tykkään vaan ruusun ja kookoksen tuoksuista :D

  VastaaPoista
 8. Ei hätää, täällä viitataan myös. Meillä on kotona melkoinen arsenaali dödöjä, kiitos ahkeran joulu-, synttäri-, ja nimpparipukin. Ennen kuin siirryin mineraalikiveen, luotin, että varastoissa on aina myös naisille suunnattuja dödöjä. Noh, tulipa sekin päivä ettei ollutkaan. Ei muuta kun "formennia"-kainaloon ja menoksi. Siitä sainkin idean tutkia ja tunnustella, että millä perusteella kosmetiikka leimataan tietylle sukupuolelle. "Tutkimus" ja fiilistely on vielä kesken, mutta jossain vaiheessa otan asian leikkimielisen vakavaan käsittelyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans harkinnut sellaista mineraalikiveä, ilmeisesti se on hyvä? :)

   Poista
  2. Kyllä se on todellakin hehkutuksensa arvoinen! Tosin vaati ainakin itselläni parin viikon käytön ennen kuin sen kaikki ominaisuudet pääsi esiin. Sehän ei siis tuki hikirauhasia kuten normaali dödö, mutta pitää kyllä hien hajun pois. Suosittelen kokeilemaan kärsivällisesti :)

   Poista
 9. Mulla oli joskus Espanjassa asuessani kämppis, joka käytti ainoastaan miesten Axe -dödöä. Perusteli sen sillä, että se on sen mielestä niin ihana tuoksu miehen päällä, että kun ei ole sitä miestä, jolla sitä käyttää, niin käyttipä sitten sitä itse... Vähän silmiäni aina pyöräyttelin, mutta toisaalta, se oli ihanan miehekäs ja hyvä tuoksu. Sellainen McDreamy -tuoksu! :D Mutta eipä tulisi itse käytettyä, varsinkaan tuosta syystä...

  VastaaPoista
 10. Mä meinaan tilata miehellekin juttuja tällä kertaa, joten hyvä tietää, että nämä tuoksuvat hyvältä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)