perjantai 30. elokuuta 2013

Glamöröösit ruusut.

Jatketaan tänään taas luomarijutuilla. Tilasin jokin aika sitten Avonilta luomarinelikon joka kuuluu ns. parempaan meikkisarjaan nimeltä Luxe. (Mun mielestä pakkaukset ovat yliampuvia ja liian kultaisia, mutta kaipa se on sitten merkki luksuksesta...)

 

Valitsin paletin jonka nimi on Glamorous Roses. Paletin sävyt ovat taupea, savunharmaanruskeaa, lilaa, viininpunaista ja helmiäistä hentoa roosaa. Pakkauksessa on isohko peili joka on plussaa.
Luomareiden koostumus on ihan ok, ehkä aavistuksen varisevainen, mutta yllättävän hyvä kuitenkin. Pysyvyys hyvä (UDPP:n kanssa loistava).


Terveisiä mukavuusalueeltani :) Käytin paletin sävyistä taupea, savunharmaanruskeaa, lilaa (joka jostain syystä näyttää näissä kuvissa ihan oranssiin taittavalta ruskealta....? wtf?)  ja hentoa roosaa.


Tässä meikissä kävin viime lauantaina Turun messuilla :) Oli pitkästä aikaa kivat messut, tällä kertaa löytyi jopa jotain ostettavaakin! Tyttärelle lähinnä, mutta kuitenkin :)


Lilla spöket Laban-body ja -sukat, sekä Tummen-sukat (kuka muistaa nämä hahmot Pikku Kakkosesta?) Ja tulevia vuosia varten retro kerhokassi :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)