tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus.

Meillä meni juhannus varmaan rauhallisimmin kuin ikinä. Koska laskettu aikamme on niin lähellä, emme uskaltaneet lähteä paljon kotikulmia kauemmaksi. Aattona käväisimme vanhempieni luona kastelemassa pihakukat ja pesimme samalla automme. Loppuilta kului kotosalla parvekkeella grillaten ja kotisohvalla elokuvaa katsoen (Django Unchained, oli ihan jees vaikka aikamoista väkivallalla ilottelua olikin).

Nyt eletään jänniä aikoja ja päiviä. Kohta pitäisi alkaa tapahtumaan ja todennäköisesti seuraavan kerran kun kirjoittelen tänne, olen jo äiti :) Jotenkin ei oikein vielä osaa kunnolla sisäistää sitä tosiasiaa, että elämä on todellakin nyt muuttumassa kun pieni ihminen tulee sanelemaan tästä lähtien päiviemme (ja öidemme) marssijärjestyksen. Toivomme kovin, että vauvamme on rauhallista sorttia ja että kaikki lähtisi sujumaan hyvin. Vähän hirvittää, että osaanko hoitaa niin pientä ihmistä oikein kun oikeasti ole esim. vaihtanut vaippaa yhdellekään vauvalle! Mutta kaipa tälläiset taidot tulevat jostain sisäänrakennetusta äiti-ominaisuudesta kuin itsestään? :)

Blogissa alkaa nyt siis hiljaisuus loppuviikoksi, mutta jos vielä tässä ehdin, ajoittelen ensi viikolle tänne tavaraa :)

Muistakaahan viime torstaina alkanut superarvonta! :)

Nyt loppuun muutama kuva juhannuksesta, mukavaa loppuviikkoa kaikille :) Joku Petri Nygårdin näköinen jamppa pesi meidän autoa...eiku olisko se ollutkin meidän Isäntä? :)


 Ja tää tässä ois niinku viimeisillään raskaana :)

 Juhannusaaton kreisibailausta parhaimmillaan! Grilli kuumaksi partsilla! :)


 Minun annokseni. Hyvä ruoka, parempi mieli.

Isännän annos :D ihan parasta kesässä on kesäruoka, namskis!


5 kommenttia:

 1. Ei muuta ko kelpoisaa ponnistusta <3

  VastaaPoista
 2. Huh, ihana kuulla että siellä on kaikki hyvin, meinasin minäkin jo huolestua =) Täällä pidetään kovasti peukkuja loppukoitosta ajatellen!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä viimeisiin hetkiin ja kenties oletkin jo tähän mennessä saattanut jakautua :)!

  VastaaPoista
 4. Mukainen ihan jännittää teidän puolesta! :) Äläkä pelkää, vaihdettuasi ekat sadat vaipat olet taatusti ihan pro ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)