torstai 2. toukokuuta 2013

Aina ei mene ihan putkeen.

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta joka iski tavallaan vähän tyhjästä ja yllättäen bloggaajalle itsellekin. Vaikka en ihan liikaa yksityiselämästäni täällä avaudu, voin nyt sen verran kertoa, että miksi olen ollut hiljaa ja olenkin vielä varmaan ainakin tämän viikon.

Suurin syy on ehkä tämä. Hei vaan leppä ja pähkinäpuut, heititte sitten siitepölynne suoraan mun hengitysteihin ja raskaana ollessa oireet kertaantuu vain noin sadalla. Huh, kevät on aikamoista allergiakärvistelyä mulle muutenkin, mutta nyt tuntuu, että tehdään enkat. En näin tukossa ole ollut varmaan ikinä. Mitään meikkikuvia on turha tällä hetkellä tehdä kun silmät ovat turvonneet, ne valuvat, kutiavat ja ovat väritykseltään kauniin kirkkaan punaiset. Nenä on jo niistetty rikki ja muutenkin olo on varsin hehkeä. Kaikki allergiasta kärsivät varmasti tietävät miten paljon voi myös väsyttää silloin kun oireet ovat pahimmillaan joten mitään suurta jaksamista kirjoittamiseen ei tosiaan ole, vaikka halua olisikin.

Tämä on vasta siitepölykauden alku, pahin viholliseni koivu on vielä alkamatta ja sitä tässä odotellessa....en ole muutamaan vuoteen tarvinnut astmapiippuakaan ja nyt sekin komeilee tuossa arsenaalissa mukana. Oh joy.


 Niistämisen maailmanennätys.

Toinen jarruttava tekijä on pieni mutka joka tuli tässä loppuraskaudessa matkani varrelle. Asia säikytti minut aivan perin pohjin, mutta käytyäni äitiyspolilla ja saatuani lääkityksen, mieleni rauhoittui hieman. En ala sen suuremmin kertomaan mistä on kyse, mutta sanon että kuulun niihin harvoihin joille tämä odotusaikana tulee. Nyt olemme vauvan kanssa tiukemmassa seurannassa, mikä on pelkästään vain hyvä asia ja todennäköisesti tyttömme näkee päivänvalon odotettua aiemmin. Kaikki riippuu siitä miten lääkkeet tehoaa minuun. Jos tehot ei riitä, synnytys käynnistetään.

Tämä on tottakai painanut minun mieltäni ja blogiin keskittyminen on ollut siksi vähän heikkoa. Toivon rakkailta lukijoiltani ymmärrystä ja kärsivällisyyttä, palaan kyllä mestoille heti kun vointini on parempi, sekä fyysisesti että myös henkisesti.

Kaikesta siitepölyistä ja muusta ikävästä huolimatta, kaunista loppuviikkoa kaikille! :) Ja extratsempit niille kohtalotovereille jotka kärsivät näitä yhtä jäätäviä allergiaoireita kuin minäkin! Pidetään nenäliinateollisuus yhdessä pystyssä!

11 kommenttia:

 1. Kyllä sua nyt koetellaan!
  Voimahalauksia ja jaksamista ♥

  Itse niiskutan sitten keskikesällä kun pujo aloittaa kukintansa...

  VastaaPoista
 2. Jaksamisia sinne kohtalotoverille-itse kärsin alkuviikon allergian aiheuttamasta silmätulehduksesta-sitä en toivoisi kellekkään kun siihen ei tunnu mikään lääke tehoavan. Eli voimia!

  VastaaPoista
 3. Ihan hirmuisesti vointeja sinne! Pidät nyt vaan itsestäsi mahdollisimman hyvää huolta ♥

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus!! Mutta hirmuisesti jaksamista ja tsemppiä halausten kera! Loppuraskauteen toivon vain pelkästään kaikkea hyvää, peukut on pystyssä, että kaikki sujuu mainiosti!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä! Allegiaoireisiin voin samaistua, yyh. Raskauden suhteen sanon, että onneksi meillä on maailman paras raskaudenajanseuranta, sinä ja vauva olette hyvässä tarkkailussa ja hoidossa. On hirveä tunne kun joutuu jännittämään vauvan puolesta, se huoli on tosi ikävä seuralainen. Eli paljon lämpimiä ajatuksia sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Voi sinua, tsemppiä ja parempaa vointia toivottelen!

  VastaaPoista
 7. Voihan tyhmät siitepölyt! :/ Täällä kohtalotoveri kauhulla odottelee siitepölyn saapumista keskisempään Suomeen. Mä oon tosin viime vuodet pärjännyt aika hyvin uudella lääkkeellä (Astecon) joka mulla on allergialääkkeiden ja astmalääkkeiden lisänä, toimii! Isosti jaksuja sinne! <3

  VastaaPoista
 8. Tiedän tunteen; ihan tukkoinen olo ja silmät vuotaa. Lääkkeet väsyttää ja tässä sitten pitäisi nauttia Suomen suvesta... Tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)