keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Wau mitä lakkoja!

Koska kynsipostaukset eivät ole ominta alaani enkä pidä niitä edes kovinkaan mielenkiintoisina, siksi postaankin kynsilakoista aniharvoin.

Tänään kuitenkin tulee poikkeus siihen kaavaan, koska tuli ostettua kaksi aikast kivaa lakkaa! Ja tätä ilosanomaa nyt on vaan pakko huutaa eteenpäin.

Löysin joskus jo aiemmin talvella Seppälästä pari tälläistä nevahööd Golden Rose-merkkistä kynsilakkaa ja koska sävyt olivat näinkin kivat, päätin ostaa kokeiluun. Nythän näitä GR:n jellyglitterlakkoja on vilahdellut monessakin eri blogissa, joten merkki ei kaiketi enää ole niin tuntematon, ainakaan kosmebloggarien keskuudessa.

Koska kyseessä on muutaman euron maksavat kynsilakat, mitään ihmeellisen mielikuvituksellisia nimiä näillä ei ole. Vasemmalla oleva sävy on 08 ja oikealla oleva on 07.

Näissä on extraleveät sudit joilla lakkaaminen pitäisi olla kaiketi helpompaa? Oma kokemukseni on kyllä päinvastainen. Ei tuota leveää sutia ole vaikea käyttää, se on vaan hieman kömpelö ja suttua tulee enemmän, ainakin tällä lakkaajalla.
Lakka kuivuu kohtuu nopsaan, vaikka mitään mainintaa mistään speed dry-ominaisuudesta ei erikseen ole. Peittävyys on todella hyvä. Yksi kerros olisi mainiosti riittänyt, mutta vetelinpä varmuudeksi vielä toisen kerroksen ekan päälle. Pysyvyys on ihan huippua! Olen kova lutramaan käsiäni vedessä ja puuhaan pitkin päivää kaikenmoista ja lakka on kestänyt nämä arjen askareet todella kiitettävästi! Huippulaatua halvalla!

Tässä kynsilläni sävy 07, joka on niin kaunis korallinpunainen, että morjes! Lakat ovat olleet kynsissä tässä kohtaa 3 päivää ja näin hyvältä näyttää edelleen. Ei paha.

Onko joku muu löytänyt nämä kivat Golden Rose-sarjan lakat vakkarikäyttöönsä? :)

6 kommenttia:

 1. Itse ostin niitä glitterpommeja sekä tumman violetin. Eilen pääsi varpaat glitterin alle. Kuivui tosiaan mukavan nopeasti vaikka päällyslakka en laittanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kans miettinyt niitä glitterpommeja just varpaankynsilakaksi :) Niissä on kyllä makeita sävyjä :)

   Poista
 2. Ei oo näitä mutta luitkin varmaan mun postauksen toisesta Seppälästä löytyneestä merkistä, Wild & Mildista (vai miten päin se olikaan :P)? Täytyypä vilkuilla nämä Golden Rosetkin jatkossa sillä silmällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei juu luin! Mulla on kans yks sellainen Wild&Mildi :) Ihan pätevä lakka sekin!

   Poista
 3. Tuo pinkki on täydellinen kesään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)