maanantai 15. huhtikuuta 2013

Uusi lempparimeikki.

Kirjoittelin viime viikolla blogitapahtumasta ostamistani meikeistä ja tänään esittelen teille ensimmäisen version jonka tein kyseisillä tuotteilla.

Käytin meikissäni näitä yllä olevia tuotteita eli Bronze Luminizer-aurinkoopuuteria poskipunana, luomarinelikkoa sävy nro 07 ja huulipuna sävy nro 24. Meikkipohjana mulla on Estee Lauderin Double Wear-meikkivoide sekä TBS:n meikkivoidepuuteri.Itse tykästyin tähän meikkiin siinä määrin, että voisin sanoa tämän olevan uusi lempparini. MUF:n meikit ovat älyttömän laadukkaita ja niitä on ilo käyttää niiden suuren pigmenttimäärän ansiosta.


Luomivärinelikossa on ihanat ruskean ja taupen sävyt jotka istuvat silmieni värin kanssa hyvin yhteen. Olen niin täysin kotonani tämän sävyisessä meikissä! Luomivärin koostumus on silkkinen, se ei varise eikä murene ja pigmenttiä piisaa. Pohjustuksena mulla on silmämeikissä UDPP (mikäs muukaan :))


Silmämeikki kuvattuna salaman kanssa.

Poskipunana ja varjostuksena käytin Bronze Luminizeria joka on aivan mieletön. Tiedä oikein mitä ylisanoja siitä viljelisi tähän, jotta se saisi sen arvon joka sille kuuluu. Se antaa kauniin sävyn, taittaa valoa uskomattomalla tavalla ja on myös pigmenttisyydessään runsas.

Pitää sanoa, että olen MUF-fani! Ihania ja laadukkaita meikkejä joilla on ilo meikata.

4 kommenttia:

  1. Kerro toki myös miten toimii MUF ilman UDPP:tä... Vaikka onkin parasta praimeria mitä voi olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein swatchit ilman UDPP:tä aikaisempaan postaukseen näistä meikeistä ja siinä ainakin värit toimivat hyvin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)