tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kesämeloni ja kultainen kimallus.

Harrastin jälleen otsikoiden aateliaa, kuten varmaan huomasitte? :D

Tänään vuorossa toinen MUF-tuotteilla tehty meikki eli Make Up Factoryn laadukkaat meikit pääsevät jälleen ääneen.


Tässä meikissä käytin luomivärinä voidemaista Luxury Glitter Creamiä ja huulimeikin virkaa toimitti aivan ihana kesän 2013 kausiväri Summer Melon 12, joka on runsaspigmenttinen superkiiltävä huulivoide. Meikkipohjana kuvissa Skinfoodin BB-voide ja TBS-meikkivoidepuuteri, poskipunana MUF Bronze Luminizer.


Meikki on raikas ja tyttömäinen, hyvin klassinenkin siinä mielessä, että pääpaino on huulimeikin värikkyydessä. Voidemainen glitterluomari hohkaa kauniisti kultaa ja laitoin sen alle Grimasin perusvaalean sävyn tasoittamaan luomen pintaa.


Salaman kanssa. Glitter Creamiä voi käyttää luomivärin päällä, sellaisenaan tai sitten luomivärin alla ikään kuin antamassa lisätehoja värin syvyyteen. Kerrostamalla tuotetta saa aikaan intensiivisemmän kimalluksen, mutta hillitysti laitettuna kimallus menee arkimeikissäkin. Itse tosiaan käytin tässä meikissä tätä Glitter Creamiä luomivärin päällä.

Rakastuin myös tähän meikkiin, menee pirtsakkana päivämeikkinä tai sitten kesäiltojen riennoissa humppameikkinäkin :) Huulivoiteen sävy korostuu varmasti todella kauniisti sitten kun iho on hieman päivettynyt! Kaunis ja herkullinen melonin sävy ja erittäin miellyttävä koostumus. I like it a lot! :)


1 kommentti:

  1. Tuo meikki kyllä näyttää sulla ihanan raikkaalta ja freesiltä, etenkin huulipuna on tosi namu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)