tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ihana Cuccio.

Voiko joku tuote olla oikeasti näin ihana? Vastaus: Kyllä voi! Jotkut ihmiset jotka hifistelevät ruoan kanssa ja lähestulkoon vertaavat kulinaristia elämyksiään uskonnolliseen hurmokseen, minä koen kosmetiikan kanssa juurikin tälläisiä samankaltaisia hetkiä.

Jotkut tuotteet ovat vaan niin hyviä, että tekis mieli itkeä. Liikutuksesta siis.

Sain yhteistyökumppaniltani verkkokauppa Cosmerysta testattavaksi Cuccio-sarjan vartalovoiteen. Olen suuri vartalotuotteiden ystävä ja siksi testaan aina erittäin mielelläni merkkejä jotka eivät ole niin tuttuja. Ja tällä tavoinhan niitä helmiä sitten löytyy.

Cuccio on hyvin laadukas ja ylellinen sarja jota käytetään ympäri maailman etenkin kylpylöissä ja hoitoloissa. Sarja ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta eläinkoevapaa merkki kuitenkin on. Sarjan on perustanut yhdysvaltalainen Anthony Cuccio vuonna 1981.

Sain testiin guava & mangosteen -vartalovoin joka on nimestään huolimatta emulsiomaista eikä niinkään voita. Pumppupullosta jälleen iso plussa. Voide itsessään on aivan mieletöntä! Se imeytyy nopeasti, jättää iholle todella hyvän hedelmäisen tuoksun ja iho on kuin silkkiä. Mulla on ollut tässä raskauden viimeisessä kolmanneksessa todella paljon ongelmia jalkojen ja käsien ihon kanssa, iho kutiaa, punoittaa, hilseilee ja vaikka olen kokeillut monet voiteet, ongelma on vaan pysynyt tiukasti samana. Kunnes sain tämän. Iho on kuin vauvan peppu! Aivan uskomaton tuote!

INCIä kiinnostuneille.Voide on aavistuksen läpikuultavaa, mutta siltikin hyvin täyteläistä. Guava & Mangostaani-voide maksaa Cosmeryassa 17,80 €, tarkkasilmäisimmät ovat varmasti huomanneet sivupalkissani olevan lukijaedun jonka Cosmerya tarjoaa, -15 % alennusta koodilla NONNU15 kaikille lukijoilleni. Alennus tulee myös jo alennuksessa oleviin tuotteisiin. Eli tämän voiteen hinnaksi jää 15,13 € alennuksen jälkeen :)

Suosittelen tätä kaikille kuivaihoisille ja toki myös kaikille niille, jotka vain yksinkertaisesti haluaa hyvän, laadukkaan, ylellisen vartalovoiteen.


Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

2 kommenttia:

  1. "Raskauden viimeisellä kolmanneksella.." KÄÄK! Mihin tämä aika menee?? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, sanoppa se! Laskettuun aikaan on enää 2 kk! HUI! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)