keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Ei näin halpa voi olla hyvää. Vai voiko sittenkin?

Luomivärit ovat heikkouteni kun puhutaan värikosmetiikasta. En edes jaksa vastata niille ihmisille enää mitään jotka ihmettelevät ääneen minulle, että "eikös sulla ole luomivärejä jo tarpeeksi?" No ehkä on, mutta minkäs teet kun niitä vaan haluaa ostaa lisää. Kuuluu taudin kuvaan (kosmetiikkapsykoosiin siis).

Ihanainen blogiystäväni Martina kirjoitteli joulukuussa hyvin värikkäästä luomiväripaletista, joka jäi kaivelemaan mieltäni, mutta jostain syystä en raaskinnut silloin sijoittaa 10 euroa kyseiseen palettiin. En tiedä mikä järjen ääni vaiko vain ihan vanha kunnon piheys silloin otti vallan, mutta sinne jäi Tarjoustalon hyllyyn se ihanuus.

Käväisin viime viikolla Tarjoustalossa ja kah, nyt nämä paletit olivat hintaan 5 euroa! Eihän tätä nyt enää voinut jättää hyllyyn makaamaan vaan tottahan se piti hetimiten napata ostoskärryyn mukaan! Yleensähän tälläiset halpistakin halvimmat paletit ovat mitä ovat, mutta liekö tämä La Femme-sarja jokin poikkeus kun näissä tuntuu pigmenttiä ihan piisaavan ja oikeasti tuo metallinen kiilto + shimmer ei ole vain luomarinapin pinnalla vaan jatkuu myös pinnan alla.

Koska värit ovat hyvin hyvin metallisia, niiden kuvaaminen swatcheina osoittautui hieman haasteelliseksi hommaksi. Tässä värit swatchattuina samassa järjestyksessä kuin paletissakin. Alla Avonin luomaripohjustaja. Kuten näkyy värit ovat voimakkaita ja tasaisia. Toki pientä murenemista oli havaittavissa kun nappailin swatchit napeista, mutta annettakoon se anteeksi tässä kohtaa.


Koska olin kuullut Martinalta, että tuo paletti toimii, nappasin vielä samasta sarjasta kaksi kaunista poskipunaa messiin. Nämä maksoivat 2 euroa kappale, joten hinta ei ainakaan ollut pilaamassa näitä ostosbileitäni.

Ja kuten näkyy näissäkin piisaa kivasti pigmenttiä. Ei huono kahden euron puniksi! Tykkään eritoten tuosta alempana olevasta persikkaisesta sävystä.

Googlettelin piruuttani tätä halpismerkkiä ja sain tietää, että La Femme on jenkkimerkki ja aika vanhakin vielä! Se on perustettu vuonna 1957 ja ainakin heidän omien sanojensa mukaan satsaavat laatuun hintojen pysyessä edullisina.

Eihän näitä nyt mihinkään MACin tuotteisiin voi verrata, mutta on mukavaa huomata, että kevyemmällekin kukkarolle on tarjolla jotain näin toimivaa ja hyvää. Ja vaikka hynät ei olisikaan tiukalla, tälläisiä halpiksia on kiva ostaa muuten vaan ja huomata, että oho, näähän toimiikin ihan ok!

Huomenna vuorossa kuvia siitä minkälaisen meikin sain näillä tehtyä :)


10 kommenttia:

 1. Mä olen myös tarjoustalossa katsellut näit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos löytyy tällä samalla hintaa, kannattaa ostaa pois :)

   Poista
 2. No mutta siinähän oli joku kohtalo pelissä, ettet ostanut tuota palettia kympillä..! :) Nyt sait vielä edullisemmin. Mä oon kans katsellut noita punia, yhden meinasinkin ostaa mutta jäi. Jos löytäisin sen sävyn (ehkä tuo kylmempi noista?) vielä ja se olisi 2e niin vois ostaa pois :) Meillä päin muuten tuo luomiväripaletti on paikallisessa Tokmannissa edelleen 10e :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :D

   Aika outoa, että saman firman myymälöissä nää on ihan eri hintaisia? :/ Kävin Turussa eilen kahdessa eri TT:ssa ja toisessa nää oli tosiaan sen 5 euroa ja toisessa paikassa normihinta 13,90! Että tälleen :D

   Poista
 3. Multa löytyy myös yks La Femme luomiväripaletti ja poskipuna. Luomiväreissä huomasin, että pinnan sävy on aavistuksen eri kuin lopun napin, vaikka väri kauttaaltaa olikin pigmenttinen ja metallinen. Mutta ihan ok kuitenkin ku maksoin siitä paletista muistaakseni 1,50€ Poskipuna on ihan älyttömän pigmenttinen, melkein liikaakin, ja siinä on tosi voimakas parfyyminen tuoksu. Kuitenkin ihan käyttökelposia meikkejä ja poskipunasta en varmaan maksanut ku euron :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nää luomaritkin tuoksuu aika tömäkälle, silleen outoa kun yleensä tälläset tuotteet eivät oikein miltään tuoksu :D

   Hintaansa nähden nää on tosi kivoja :)

   Poista
 4. Näyttääpäs ihanan metallisille :) Kivat sävyt! Onko Avonilla nykyään luomivärinpohjustustuote??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut jo jonkin aikaa :) pitäiskö mun tehdä siitä postaus? :) Olen miettinyt, että tekisin mutta sitten taas olen päätynyt siihen, että tuskin se kiinnostaa ketään :D

   Poista
  2. Avonin pohjustaja kiinnostaa täälläkin. Vaikka niitä pohjustajia tällä hetkellä löytyykin joka menoon omasta takaa... :D

   Poista
 5. Minulla on itsellä aikas monta La Femme luomiväripalettia.Kuvat niistä löytyvät blogistani http://bigmegamixx.blogspot.fi/2013/06/la-femme-palettini.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)