perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pimu.

Oltiin maanantaina Isännän kanssa 4D ultrassa. Mitään suurempaa syytä meillä ei ollut siihen mennä vaan haluttiin kokea sekin juttu ihan yhtenä raskauteen liittyvistä elämyksistä. Oltiin monelta kuultu miten hienoa on nähdä lapsen piirteet ensimmäistä kertaa ja muutenkin kuinka liikuttava kokemus se kaiken kaikkiaan voi olla. Soraääniä tuli myös, jotkut olivat sitä mieltä ettei siihen kannate mennä, rahan- ja ajanhukkaa vain moinen touhu.

Mutta me mentiin kuitenkin, koska halusimme vielä saada varmistuksen, että todellakin kaikki on hyvin ja tottakai myös siihen, onko vauvamme sitä sukupuolta mitä meille oltiin aiemmin arvailtu rakenneultrassa.

Valitsimme paikaksi Varsinais-Suomen Lääkäripalvelut joka sijaitsee Kaarinassa, Turun kupeessa. Ultran suoritti ihanistakin ihanin lääkäri Jussi Savonlahti joka oli erittäin sympaattinen, asiantunteva ja mukava.

Saimme kuulla, että vauvamme on erittäin hyvin kehittynyt, kasvukäyrä on normaali, sydän on terve, virtsarakko toimii, munuaiset ovat terveet, luusto on kehittynyt oikein ja hänellä ei ole huulihalkiota. Lääkäri mittasi vauvamme reisiluut jotka ovat kuulemma poikkeuksellisen pitkät :D (hah, tässä kohtaa Isäntä naurahti, että ei ole tainnut vaavi periä äitinsä "pitkänhuiskeita jalkoja" :D Äiti kun on vaan 165 cm lyhyt pitkä)

Ultrasta tuli mukaan kuvien lisäksi dvd-taltiointi jota olen liikuttuneena katsellut jo muutamaankin kertaan. Ei siinä voi olla kyynelehtimättä kun näkee miten toinen hieroo pikkiriikkisillä käsillään ummessa oleviaan silmiään ja välillä pieni peukku eksyy suuhun :' )

Tässä hän nyt sitten on:


Ja hän on tyttö Kun tämä kuva tuli ruudulle, sanoin heti, että hänellä on täysin isänsä nenu! Uskomatonta mihin nykytekniikka pystyy! Laskettuun aikaan on vielä 3,5 kk ja nyt jo pääsimme näkemään vilauksen pienestä ihmeestämme, on se vaan aika käsittämätön asia!

Kyllä taas tämän myötä tämä vauva-asia tuli astetta konkreettisemmaksi. Masussani tosiaan asuu uusi elämä jonka minä ja Isäntä olemme yhdessä saaneet aikaan. Puhuimme juuri eilen, että hän on suurin saavutuksemme

Vähän meinasin, etten olis mitään mahakuvia kauheasti julkisesti näyttänyt, mutta koska masuni on kasvanut aika nätillä tavalla enkä ole levinnyt kauttaaltaan, päätin, että voin yhden mahakuvan julkaista täällä blogissakin :)

Tadaa. Meidän neidin yksiö, kuvanotto hetkellä rv 25+0.Hyvin rakas pieni ihminen. Me odotamme sinua saapuvaksi :)


8 kommenttia:

 1. Ihana pimu <3 On kyllä uskomatonta mihin kaikkeen sitä nykyisin pystytään, varmaan ihan huikea tunne kun pikkuisen näkee jo ennakkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos! <3 Kyllä tuntuu jotenkin aivan uskomattomalta, että nykyään pystytään näkemään ja selvittämään jo monta asiaa ennen kuin toinen on syntynytkään! Kuinkahan paljon tuo tekniikka voi tuosta vielä kehittyä :)

   Poista
 2. Voi tätä nykytekniikkaa, voin kuvitella millaiset fiilikset teillä on ollut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) jeps! Kyllä siinä aika lailla liikuttui! <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)