tiistai 12. helmikuuta 2013

Vähän turhankin nude.

Innostuin tässä taannoin Martinan postauksesta missä hän kirjoitteli H&M:ltä ostamistaan luomaripaleteista.

Nyt vihdoin pääsin Henkkamaukalla käymään ja siellähän näitä paletteja oli muutamaakin erilaista. Koska olen tälläinen ruskean ystävä, tottamooses valitsin tämän paletin. Kuten huomata saattaa, nyt ollaan kyllä niin nuden perussävyjen äärellä, että voihan hyvää päivää!

Olen joskus 100 vuotta sitten käyttänyt jotain H&M:n palettia ja siitä muistikuvana mulla oli, ettei nämä henkkamaukan luomarit nyt ihan paskoja ole? Hinta ja laatu kohtaavat aikast mukavasti. Tämän hinta oli 4,95 €.


Vaikka olenkin ehkä eniten kotonani ruskean sävyissä nyt pitää kyllä sanoa, että nämä sävyt ovat turhankin luonnollisia! Kyllä silmämeikin nyt pitäisi sentään edes hieman näkyä? Ja uskokaa tai älkää, mutta tähän meikkiin on käytetty aivan joka ikistä paletin sävyä! Ja kun minä meikkaan, käytän sivellintä ihan reippaasti luomarinapissa, enkä vaan hipaise.


Luomarin koostumus on ihan ok, ei kauheasti rapissut, mutta tuo pigmentti on aivan surkea :( Vai ovatko sävyt sitten todellakin näin vaaleita?


Ja salaman kanssa kuvatessa loputkin värit hukkuvat johonkin! 

Jätin sitten koko meikin todella luonnolliseksi, koska nämä luomarin sävyt olivat näinkin hentoja. Huuliahan olisi voinut tietty korostaa kun silmämeikki oli näin kevyt, mutta mentiin nyt tälleen. Naureskelin ittekseni, että Laura Birn oli varmaan käyttänyt tätä palettia meikatessaan Jussi-gaalaan, koska hänellä ei näyttänyt olevan silmämeikkiä ollenkaan :D Just kidding!

Tämän perusteella en nyt ihan palavasti palettiin ihastunut, kaipaan ehkä kuitenkin enemmän väriä ja näkyvyyttä. Olen ihonväriltäni niin kalpea, että näin valjut sävyt eivät juuri minulla edes näy :D Isännän sisko rakastaa ruskean eri sävyjä ja hänellä säilyy kesällä otettu rusketus aina seuraavaan kesään asti kauniina, hyvän ihonvärinsä ansiosta :) (kateellisena tässä haaveilen samanmoisesta pigmentistä...) Joten kotiutan tämän paletin hänelle :)

18 kommenttia:

 1. Oliko pohjustajaa alla? Se kun yleensä auttaa vaisumpiakin sävyjä. Noh, ilmeisesti tämä on täydellinen No make up-meikkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, UDPP:tä oli alla, niinkuin aina :) En tiedä kuinka näkymättömät nää värit olis olleet ilman sitä o.O

   Poista
  2. Haa, toi olis ollut niin paras otsikko tähän postaukseen! :D

   Poista
 2. Toi Nude - paletti on kyllä pikkasen liian nude :/ Mäkin petyin siihen. Pink Nudes on jo vähän parempi (antavampi) ja Smoky - harmaat on hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Niinkuin Flicka tuossa ylempänä totesi, tämä sopii No make up-meikkiin loistavasti :D

   Poista
 3. Hei kiitos tästä arviosta! Oon miettinyt tuollaisen ostoa mutta taaaidanpa jättää väliin.. Sitä smoky-palettia voisi silti ajatella.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! :) Joo, ei tätä kantsii kyllä ostaa, vaikka halpa onkin :/ Tai jos haluaa oikein tälläisiä kevyitä ja huomaamattomia värejä, niin sitten tämä on oikein passeli :)

   Poista
 4. Henkkulin luomiväreissä joko on rouheet pigmentit tai sit mikroskooppiset,tämän olen omien ostosteni kohdalla todennut.Ja ne paremmat tainneet osua yksittäisnappeihin.
  Toihan ois ihan loistava myös "aloittelevalle" nuorelle neidille.
  Halpoja tosiaan ovat,joskus postimyynnin alesta ostanu sitte vielä miikka50 % niin ei hirveästi oo köyhä köyhtyny =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuntuu olevan vähän niinkuin joko tai tuon pigmentin kanssa :D

   Poista
 5. Tuo paletti näyttää niin ihanan sävyiseltä, tosi harmi ettei se ole laadukas. :/

  VastaaPoista
 6. Taitaa jäädä multakin sitten kuitenkin ostamatta, eli kiitos varoituksesta :) Saisikohan tuosta vähän enemmän pigmenttiä irti MUS:n Hight Tech Lighterin kanssa? Mä olen nyt aivan ihastunut siihen UDPP:n kaverina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :) Jaa-a, en tiedä saako tähän pigmenttiä lisää millään! :D Jotenkin on kyllä niin hentoset värit. Mutta toisaalta tämän kanssa ei ole pelkoa, että näyttäisi jotenkin ylimeikatulta :D

   Poista
 7. Birn olisi kyllä voinut edes vähän laittaa silmämeikkiä. :D Kuvissa näyttää siltä, että meikkaus on jäänyt ihan kesken. Voisin olettaa, että tarkoituksena oli "näyttävät huulet ja neutraalit silmät". Eiii nyt ihan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olis! Mun mielestä hän näytti ihan Tilda Swintonilta, enkä tiedä onko se ollenkaan mikään imarteleva asia :D

   Poista
 8. Sääli, etteivät napit ole pigmenttisiä, koska sävyt ovat kauniit. Saahan tuolla tehtyä ''suihkunraikkaan'' meikin sentään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Juu, tuollaisen hyvin hyvin hyvin luonnollisen meikin sillä saa aikaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)