tiistai 26. helmikuuta 2013

Talvirieha.

Veljeni perhe kävi viikonloppuna vanhempiemme luona. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa veljeni kohta 3-vuotiasta tyttöä :) Hän on valloittanut tädin sydämen aivan kokonaan :)

 Pikkuneiti ilmoitti ensimmäiseksi minut nähdessään, että minä menen ukin kanssa lumihommiin!


 Veljeni karttaa kameraa, mutta onneksi hänen tyttärensä ei tee samoin :) Tämmöistä pientä päivänsädettä on aina ilo kuvata!

 Ukin pikku apulainen!

 Ja myös isin! 
 Lumitöiden jälkeen ukki pyöritti tyttöjä wakeboard-tyyppisellä liukurilla ympäri pihaa! Hyvin meidän faija  jaksoi vaikka äidin kanssa pelättiin, että kohta se saa sydärin kaikesta juoksemisesta! :D

 Ja hauskaa on!


 Oho! Hupsista! :D Pienet tytöt meni mukkelismakkelis! :D

 Kun ukki lopulta väsyi, meidän Isäntä jatkoi :) 

Mukava talvirieha! :)

2 kommenttia:

 1. Ihana hyvänmielen -postaus! :) Lasten ilo ja riemu on aina sellaista, joka saa hymyn huulille. :) Itse teen lähipäivinä omista kullanmuruistani postauksen, jahka saan kaikki ristiäiskuvat itselleni sukulaisten kameroista.

  Eikös olekin huikeaa miten lapset kasvaa nopeasti? Sitä hetkessä huomaa, että vauvasta on tullut taapero, sitten se onkin jo leikki-ikäinen ja apua, kohta meneekin kouluun. Siitä yksi pieni hetki ja vietellään jo rippijuhlia jne. Itse ei vanhene, mutta lapset ottaa sinut kiinni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitti Minna! <3 Ihanaa, tee ihmeessä! Kiva päästä näkemään kuvia teidän söpöläisistä :)

   No sanos muuta! Justhan mun mielestä tuo mun veljentyttö syntyi ja nyt on jo tuollainen taapero :) Oli muuten ihana kun hän kyseli minulta viikonloppuna, että "onko sulla vauva masussa?" ja sitten hän silitti mun mahaa :')

   Poista

Kiitos kommentistasi :)