torstai 21. helmikuuta 2013

Myöhäisherännäinen.

On just niin mun tuuria, että herään hankkimaan jotain sellaista jonka valmistus on lopetettu.

Pakko antaa oma hehkutuspostaus Avonin Naturals-sarjan vartalovoille. Näitä voipurkkeja oli myynnissä joulun aikaan kolmessa eri tuoksussa. Kuvassa yksi niistä, Milk & Honey. Viimeksi tilausta tehdessäni, klikkasin konsulteille tarkoitetusta Outlet-osiosta mukaani tämän voiteen, koska hinta oli vaan 1,50 €.

Nyt harmittaa ihan mielisairaan paljon miksi en klikannut koriini toistakin. Tai jopa kolmatta.

Sana voi on ehkä hieman harhaanjohtava, koska kyseessä on ilmava mousse. Vartalomousse. Enkuksihan tämä tuote on whip. Whippiä tulee kun vaahdottaa jotain ja saa aikaan jotain kuohkeaa. Joku voisi käyttää sanaa vaahto, mutta on tämä nyt sentään astetta paksumpaa kuin vaahto eli tämä on mousse.

Tuoksu on todella kiva. Yleensä kavahdan tälläisiä maito-tuoksuja. En tiedä miksi, jotenkin tulee sellainen mielikuva, että iho alkaa haisemaan lämpimälle maidolle tai tiskirätille jolla on pyyhitty maitoa eikä sitä ole huuhdeltu sen jälkeen....Joo okei YÄK! Mutta tämä ei ole lainkaan sellainen tuoksu, kaukana siitä. Saattaisin väittää, että tämä tuoksuu enemmän ehkä hunajalle, mutta ei suoranaisesti ihan sillekään? Huomatkaa muuten taas, miten taitava mä olen tässä tuoksujen kuvailussa! :D

Enihau, tämä voide on loistava! F*cking fabulous, I would say! Ja tätä ei siis enää saa Avonin valikoimista! Argh! Nyt harmittaa kyllä kuin lasta jonka ainoa lelu on patterin välissä. Toivon, että tämä tulisi taas ensi jouluna myyntiin (eli ei kovin kauan tarvii enää odotella, 10 kk vaan....). Ja jos näin iloisesti tapahtuu, ostan näitä laatikollisen jemmaan. Mun iho meinaan tykkäsi tämän koostumuksesta aivan hulluna. Tämä imeytyy kuin unelma ja jättää ihon ihan huippupehmeäksi. Sanotaan Avonin tuotteista yleisesti mitä vaan, niin näitä vartalojuttuja se firma kyllä ainakin osaa tehdä!


8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan tältä http://www.kiehls.com/Creme-de-Corps-Soy-Milk---Honey-Whipped-Body-Butter/915,default,pd.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hemmetti. Nyt pitää sitten varmaan ostaa tuotakin! :D

   Poista
  2. Laita Kiehl'sille mailia ja pyydä pari näytettä. Tai sitten mä voin käydä ompussa kysymässä ja postata ne sulle. Koska on kuitenkin iso ja melko arvokas pönttö kyseessä niin ehkä haluat ensin testata sen :)

   Poista
  3. Ai niin kun Ompussa on tuo liike! Jos vaan hei kuljet siellä päin ja viitsit tälläisen ihanan palveluksen tehdä, niin ilman muuta! :) <3 Kiitos muru!

   Poista
  4. Niin, kun perkele menivät lopettamaan LUSHin vuokrasopparin :(

   Poista
  5. No se oli kyllä ihan paska veto! :/

   Poista
 2. Muutkin Naturals sarjan tuotteet ovat ihan sairaan hyviä! Etenkin käsirasvat koukuttavat.. Siis hyvässä mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä olen täällä montaa niistä kehunut kans :) Ihania tuoksuja!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)