tiistai 8. tammikuuta 2013

Ripsariyllättäjä.

Rakastan yllättyä positiivisesti. Näin iloisesti tapahtui kun sain blogini kautta tämän testiin:


Yves Rocher Ultra Volume mascaran. En ole koskaan pitänyt YR:n ripsareita kovinkaan suuressa arvossa, niissä on aina ollut huono harja, ne ovat varisseet pitkin poskia ja/tai ne ovat olleet liian märkiä koostumukseltaan.

Siksi olinkin luonnollisesti hyvinkin skeptinen kun sain tämän kyseisen ripsarin testattavaksi. Olin aivan viittä vaille, että lahjoitan tämän eteenpäin ja pestaan jonkun tutun arvioimaan tämän puolestani, mutta sitten luin Virven jutun tästä ja päätin kuitenkin antaa tälle mahdollisuuden.

Harja on lyhyt ja ehkä vähän kömpelö minun makuuni, koska olen tottunut sutimaan ripsarin paljon pidemmällä ja sirommalla harjalla. Mutta muutaman käyttökerran jälkeen tähänkin lyhyeen töpöön tottui. Harja on muotoiltu hieman tiimalasin malliseksi ja harjaksia on todella tiuhassa.

Inhoan ylikaiken ylimärkiä koostumuksia, koska ripseni eivät vaan pysy kauniisti kaarevina sellaisen koostumuksen kanssa. Tässä oli ilokseni juuri oikeanlainen jämähtävä koostumus joka piti taivutukset paikoillaan.

Tässä yksi kerros ripsaria.


Tässä kaksi kerrosta. Ripsaria voi kerrostaa useammankin kerroksen ilman, että se alkaa klimppaantua ruman näköisesti. Tämä kestää myös ripsissä yllätävän hyvin varisematta ja olenpa nukkunut päikkäritkin tämä ripsiväri ripsissäni. Herätessä silmien ympärystät eivät olleet pahemmin mustuneet :)

YR on parantanut tuotteidensa laatua viime aikoina melko lailla hurjasti ja tämä ripsari on yksi todiste uudesta laadusta. Ja mielestäni hyvä osoitus jälleen kerran ettei pidä omien ennakkoluulojen vaikuttaa. Kun antaa mahdollisuuden, voi yllättyä positiivisesti.

Ripsarin hinta on 12,90 €, mutta harmikseni huomasin, että ripsarin kohdalla lukee limited edition. Tätä pitää ilmeisesti tilata nyt sitten varastoon? Aika kurjaa jos tämä ei olekaan vakkarivalikoimissa. Höh.


Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

6 kommenttia:

 1. Olen tässä viimeiseen puolen vuoden aikana pohtinut tosi paljon ripsareita. Olen jo löytänyt itselleni sen yhden ja oikean joka toimii niin hyvin etten keksi mitään mitä ripsari voisi tehdä paremmin. Mutta koska olen utelias ja luen hurjasti kosmeblogeja tulee aina välillä houkutus kokeilla jotain muuta. Kuitenkin aina palaan luottoripsarin pariin. Tässä käyttäytymisessänihän ei ole mitään järkeä mutta en kyllä taida muutenkaan olla järkevä. Pitäisi varmaan ryhtyä yksiavioiseksi ripsarin suhteen.

  Mun mielestä on tosi kiva lukea sellaisia postauksia joissa bloggaaja on yllättynyt positiivisesti jostain huonoksi ennakoimastaan tuotteesta. Ennakkoluulot on hanurista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän tuo sama homma, että käytän aina vaan sitä yhtä ja samaa jonka olen hyväksi havainnut. On tosi ilahduttavaa löytää näitä muitakin merkkejä joilta löytyy hyviä ripsareita. Hyvä ripsari kun on niin hankalaa löytää. Mun ripset eivät todellakaan kelpuuta mitä vain.

   Poista
 2. Virven jutun perusteella käsittääkseni vain se pakkaus on limited edition. Sama ripsari on valikoimissa muutenkin.

  Kiitoksia käännytystyöstä, eteenpäin ois lähtenyt jollette olisi kehottanut kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se olis kyllä hyvä, jos pakkaus olis vaan limited edition :)

   Oleppa hyvä! :D

   Poista
 3. Toi on kyllä yllättävän hyvä ripsari ja tuli kyllä tuuheutta ja pituutta :). Koko pelkkää plussaa matkustamista ja muuta kuljettelua ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen to that! :) Vois sanoa, että vuoden yllättäjä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)