keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Päättymätön viettely.

Huh, miten hengästyttävän lemmekäs otsikko. Syy siihen löytyy tästä:

Infinite Seduction (suom. Päättymätön Viettely) on eräs uusimmista Avon-tuoksuista. Viimeksi tilausta tehdessäni, huomasin tämän olevan tarjouksella (12,95 €, kelpo hinta hajuvedestä, don't you think) ja ostaa napsautin tämän vaikka mulla ei ollut tämän tuoksusta suurempaa hajua (hehe, näppärää sanaleikittelyä). Avonin kuvastossa olevat tuoksukuvailut ovat aina luokkaa kermaisen persikkaisen metsäinen tuoksu jossa häivähdys syntisen pehmeää nahkaa kuorrutettuna vaaleanpunaisten vaahtokarkkien makeudella, vuoristopuron solinan raikkautta ja niittykedon kevätkukkasten nektariinia....Just just, niin siis miltä tää oikeasti tuoksuu?

Pullohan on ihan tollanen peruskiva, vähän löytyy korumaista korkkia ja liukuvärjättyä pullon pintaa. Virallinen tuoksuarvio sanoo tämän tuoksuvan nahalle, vaniljalle, gardenialle ja mustalle pippurille. Tuosta päätellen tuoksua voisi kuvitella hyvinkin maskuliiniseksi, mutta mielestäni tämä on todella naisellinen. Mä olen maailman huonoin kaivamaan tuoksuista esiin eri noteja, en esimerkiksi erota tässä mitään nahkaan viittavaa? Mielestäni tämä tuoksuu pehmeälle ja makealle. Kiva arkituoksu jota sietää suihkia reilummallakin kädellä koska hinta ei päätä huimaa ja tuoksu itsessään ei voimakkuudessaan muistuta Wunderbaumia.

Avonilla on huikea määrä tuoksuja ja olen lämmennyt vain todella harvalle ennen tätä (City Rush ja Little Red Dress). Tälläkin tuoksulla on aiemmin ilmestynyt sisartuoksu Infinite Moment, jota olen tuoksutellut ja mielestäni näillä kahdella ei todellakaan ole mitään läheistä sukulaisuussuhdetta keskenään. 

Kuten tapoihin kuuluu, annoin myös Isännän tuoksutella tätä ja näin ollen hän sai myös antaa tälle tuomionsa:

-Aika seksikäs. Makeahko. Aika mausteinen, mutta silleen hyvällä tavalla, kyl sä tiät (juu tottakai rakkaani tiedän) Tää on vähän samantapainen tuoksu kuin joku joka sulla on jo? 

Mun mielestä mulla ei ole yhtään tämän tuoksuista tuoksua entuudestaan, mutta Isännän tuomion mukaan on :D Hyvän arvion tämä siis sai häneltäkin. Jos siis tulee mahis tätä jossain tuoksutella ja vaikka ostaakin, niin suosittelen. Edullinen ja kiva tuoksu :)

4 kommenttia:

 1. Pullo on kyllä kiva ja muutenkin mielenkiinto heräsi. Mutta ku mulla on tuoksuja jo aivan liikaa... =D

  VastaaPoista
 2. Pullossa on aika kiva design ja tuoksukin on varmasti ihana! Sääli, että seuraava avon tilaukseni lähtee vasta kesällä. Mutta sittenhän valikoimissa on varmasti ihania uusia kesätuoksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ihmeessä seuraava tilauksesi lähtee vasta silloin? :(

   Poista

Kiitos kommentistasi :)