tiistai 1. tammikuuta 2013

Loppuvuotta kuvina.

Pikamoit kaikille! Ajattelin jakaa muutaman kuvan meidän jouluisesta kodista ja pari kuvaa uuden vuoden aatosta. Eli kaikki joulunvihaajat ja uuden vuoden vieton vastustajat voivat lopettaa lukemisen tähän :D Normaaliin postausrytmiin palataan tosiaan ensi viikolla loppiaisen jälkeen. Olen tällä hetkellä aivan kauheassa flunssassa joten veto on hieman pois eikä ajatus kulje sen suuremmin joten teen tosiaan tälläisen pikapostausten kuvien muodossa.

Joulu ja uusi vuosi meni meidän perheessä erittäin rauhallisesti. Saatiin iso kasa lahjoja (joista tarkemmin tuonnempana). Uutena vuotena käytiin ampumassa pari rakettia ja loppuilta vietettiin leffojen parissa kotosalla.

Palataan asiaan ensi viikolla! :) Ja nyt niitä kuvia!

 Amaryllis (joka on nyt jo kuollut...hyvä minä, onnistun aina tappamaan kaikki kukat..)

 Meidän kuusessa asui pöllö. (Jolla oli tuollainen karsastava katse)


 Ja tällänen glitterkottarainen.


 Hajusintti. (nyt myös jo edesmennyt)


 Tässä kuvassa on tosiaan uuden vuoden raketti, mutta äkkiseltään voisi luulla, että olen onnistunut kuvaamaan jotain maan ulkopuolista elämää! Humanoidi keskellä peltoa!

Hyvää uutta vuotta! :)


2 kommenttia:

 1. Jännittävää uutta vuotta teillekkin <3
  Ja toi pöllö on ihana,onko Avonin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hani! :) Juu, Avonin pöllöhän se :) Olin yllättynyt siitä miten iso se oli! Kuvastossa näytti aika pieneltä pöllöltä, mutta todellisuudessa on melkein nyrkin kokoinen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)