lauantai 12. tammikuuta 2013

Lämpimät kiitokset.

Lämpimät kiitokset aivan kaikille ihanille lukijoilleni jotka otitte osaa suureen suruumme ja myötäelitte eilen äärimmäisen surullista päiväämme.

Olette ihania ♥

Viimeisin vuorokausi on mennyt kyyneleet silmissä tämän tästä. Oli hyvin raskasta korjata pois kaikki Brunon tavarat; pedit, ruokakupit, lelut...Hänen tyynyjään poiskorjatessa tuli iso itku kun nenään tulvahti tuttuakin tutumpi turkin tuoksu.
Lahjoitamme Brunon tavarat ystäväni kautta hyväntekeväisyyteen yhdistykselle joka pelastaa hylättyjä ja kaltoinkohdeltuja koiria. Tuntuu hyvältä antaa lämpimät pedit, herkkupalat, lelut ja jäljelle jääneet ruokapapunat sellaisille koirille jotka niitä varmasti kipeästi tarvitsevat.

Ikävä tulee aaltoina. Yhdessä hetkessä kaikki voi tuntua jo helpommalta, mutta sitten tulee surun aalto joka pyyhkäisee yli kuin pahinkin tsunami. Kaikki ketkä ovat lemmikin menettäneet, tietävät varmasti tämän surun ja ikävän määrän. Tuntuu kuin perheenjäsen olisi kuollut. Ja meidän tapauksessa Brunolla oli elämässämme niin suuri merkitys, koska olemme kärsineet lapsettomuudesta, hän oli meille kuin lapsi. Siksi tämä menetys tuntuu entistä raskaammalta.

Lohdullista on kuitenkin, että nyt tiedämme ettei rakkaalla Mopsillamme ole enää kipuja ja tuskia. Meillä on hänestä hienot muistot, paljon valokuvia ja videopätkiä.
Pienessä paketissa tullut suuri persoona ei unohdu koskaan ♥ 


 Meillä on sinua iso ikävä.


14 kommenttia:

 1. Vielä kerran tätäkin kautta syvimmät osanottoni sinulle ja miehellesi. <3 Hammasta purren luin postauksiasi ja vesi silmissä kohosi haittaamaan lukemista. :(

  Postauksistasi on todella välittynyt kuinka paljon rakastitte Brunoa. Se tyhjyys mikä sydämissänne nyt vallitsee on varmasti suuri.

  Voimia ja halauksia teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3<3<3

   Täällä kotona on niin tyhjää ettei kukaan usko.

   Poista
 2. Iso halinrutistus ja voimia <3 <3

  VastaaPoista
 3. Jotenkin tuntuu ihan kohtuuttomalta nuo kaikki vastoinkäymiset, joita on matkanvarrelle tullut.
  Lemmikin menettäminen on melkein raskaampaa, kuin ihmisen menettäminen. (Karua sanoa näin.)
  Mutta lemmikit ovat vilpittömiä, aitoja. Ne eivät tee asioita loukatakseen ja ollakseen ilkeitä. Ne tulevat häntä heiluen iloisena vastaan.

  Marjo

  VastaaPoista
 4. Voi että, noista tuoksuista tuli mieleen omat kokemukset kun isämme kuoli..ne tuoksut jotka tulvahtivat hänen tavaroistaan..niitä tuoksuttelisi lopun ikäänsä! Ehkä jonain päivänä elämäänne tulee joku toinen yhtä ihana persoona kuin Bruno oli ja jos niin käy, se on varmasti Brunon teille lähettämä suojelusenkeli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nova kauniista sanoistasi <3<3<3

   Poista
 5. Osanotto vielä täältäkin :,((((((( niin surullista

  VastaaPoista
 6. Jos jossakin vaiheessa jaksat kertoa,miksi Bruno nukkui pois niin kerro.Vain aika auttaa ja suru laimenee.Jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen ajatellut tehdä jossain kohtaa, kun suru ei ole enää näin paljon läsnä kuin se on vielä nyt, isomman muistopostauksen jossa kerron mitä hänelle kävi jne. Täällä blogissani oli kuitenkin paljon Brunon faneja joita varten ajattelin tehdä tämän postauksen <3

   Poista
 7. Tiedän erittäin hyvin mille sinusta tuntuu parhaillaan. Oma koirani nukkui pois 30.12.2010, eli hieman yli kaksi vuotta sitten. Yhdeksän pitkää vuotta kuljettiin ja kuten myös Bruno, Turrekin oli aivan omanlaisensa persoona:) Tänäkään päivänä en vielä pysty katselemaan valokuvia edesmenneestä karvakasasta ilman kyyneliä. Omistan nykyään pienen kääpiöluppakorvakanin ja siitä on myös tullut niin tärkeä ja arvokas elämässäni, että itken jo pelkästä ajatuksesta, että joskus tuosta pupusestakin on taas luovuttava:( Tsemppiä sinulle ja lämpimät ajatukset Brunolle koirientaivaaseen:) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista ja lohduttavista sanoistasi <3<3<3 lemmikit jättävät niin ison tassunjäljen sydämeen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)