tiistai 15. tammikuuta 2013

Kovat lupaukset, mutta missä tulokset?

Lorkku lähetti minulle jo ajat sitten testattavaksi Vichy-sarjan uutuuksia, Idéalia Pro-seerumin sekä Idéalia päivävoiteen kuivalle iholle.


Pro-seerumi lupaa tehota kaikkiin ihon pigmenttimuutoksiin (aurinko, ikääntyminen, epäpuhtaudet) korjaavasti. Se myös lupaa rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa. Se on parabeeniton ja sopii myös herkälle iholle.

Idéalia-päivävoide taas lupaa silottaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä, antaa iholle hehkua ja parantaa ihon uusiutumista.

Voiteet sopivat kaiken ikäisille +25 vuodesta ylöspäin ja näitä myyvät hyvin varustetut apteekit.
Seerumin pakkauskoko on 30 ml ja hinta noin 40 € ja päivävoiteen pakkauskoko on 50 ml ja hinta noin 30 €.

Otin seerumin päiväkäyttöön päivävoiteen alle. Koostumus on vaaleanpunaista ja aika ohutta. Se imeytyy ihoon hyvin ja ainakaan talviaikaan ei tunnu olevan liikaa vaikka päälle laittaa vielä päivävoiteen.

Jos olisin testannut tätä sokkona, en todellakaan arvaisi, että käytän yli 40 euron arvoista tuotetta kasvoilleni. Tässä ei ole mielestäni mitään ihmeellistä. Tämä on niin perus kuin vaan voi olla. Tuoksu on kiva ja raikas, mutta sekin on tosi perus. Koostumus ei jätä ihoa mitenkään ihmeellisen uudistuneen tuntuiseksi. Ja ne lupaukset mitä kaikkea tämä tekee.....noh, en ole ainakaan huomannut mitään muutoksia parempaan. Ihoni on pysynyt ihan samanlaisena koko käytön ajan.

Jos en tietäisi mitä tämä on, arvaisin tämän olevan jokin markettituote, esim. Lorkun perustuote.
Tämän kokeilun perusteella en ostaisi tätä enkä varsinkaan tuohon hintaan.

Lähestulkoon yhtä tylyn tuomion saa tämä päivävoide joka on ollut käytössäni yövoiteena. Koostumus on todella peruskamaa, jälleen tulee mieleen jokin Lorkun markettivoide. Ihan perus ok voide, mutta ei tässäkään kohtaa hintansa arvoinen. Samanlaisia voiteita saa edullisemminkin.

Jännä miten tälläiset voiteet jotka ovat pettymyksiä kuitenkin tuntuvat kestävän tosi kauan. Ovat siis turhankin riittoisia. Olen koittanut hölvätä tätä runsaalla kädellä, että saisin tämän joskus loppumaan, mutta siltikään purkin pohja ei vielä pilkottele.

Voide imeytyy ihan kivasti ja tuoksuu samanlaiselle raikkaalle/puhtaalle kuin seerumikin, mutta mitään isoja muutoksia ihon kunnossa en ole huomannut. Kuten en seerumiakaan, en myös tätäkään ostaisi lisää. Nämä olivat niin mitään sanomattomia, että en edes tiedä mitä näistä sanoisin? Joku ehkä saattaa ihastua, mutta mua nämä eivät voittaneet puolellensa.Tuotteet saatu blogin kautta.

7 kommenttia:

 1. Mä joudun nyt tarttumaan siihen että onko TÄMÄKIN L'orealin omistama brändi? En tiennyt! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule juu on :/ se lafka omistaa kohta KAIKKI hyvät merkit. Viimeisin taitaa olla Urban Decay jonka se on ostanut.

   Poista
 2. Alan kohta itse keittää kaiken kosmetiikkani, en aina haluaisi tukea Lorkkua. (oon muuten suorittanut kosmeettisen kemian peruskurssin yläasteen valinnaiskurssina :D )

  Anyhoo, en ole nähnyt tuotteen INCIä mutta käsittääkseni pigmenttiläiskiin ja epäpuhtauksiin tarvitaan vähän järeämpiä aseita kuin hempeitä hoitolitkuja. Ja jos jotain olen oppinut kosmetiikasta niin mitä suuremmat lupaukset, sitä suuremmat pettymykset. Oikeasti toimivien tuotteiden ei kauheasti tarvitse lupailla mitään ihmetuloksia. On se vaatimattomuus niin kaunista näin suomalaisen mielestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lorkku ostaa kohta kaikki maailman brändit :/ eli toisin sanoen pilaa ne.

   Poista
 3. Sinänsä hassua, että vaikka alle kolmekymppisenä en ole niin kohderyhmää anti-ageing-tuotteissa, niin silti nämä toimivat paremmin minun nuoremmalla iholla. :D Kosteustehot ei vaan meinanneet riittää (pakkasten tultua piti siirtää kuivan ihon voide päiväkäyttöön) ja raikas tuoksu muuttui ihollani oudoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no niin! Mulle nämä eivät tehneet mitään! Olivat kyllä ihan turhat mun nassulle. Annoin sen geelivoiteen mun miehen siskolle, en tiedä mitä hän on tykännyt, pitääkin kysäistä :)

   Poista
 4. No niinpä tietenki, paljon melua tyhjästä, epäilemättä joku Lidlin voide ajaa ihan saman asian =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)