keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Keijutuoksu.

Viikonloppureissullani Helsinkiin oli pistäydyttävä myös Lushilla. Se vähän niinkuin kuuluu jo perinteisiini. Odottelen edelleen kovin ja elättelen toiveita, että Turkuunkin tulisi oma Lush joskus.

Ostin vielä parit viime hetken joululahjat sieltä ja itselleni tottakai maailman ihanimman tuoksuista suihkusaippuaa:

Snow Fairy. Tästä ei paljon enää suihkusaippuan tuoksu parane. Lush myy tätä pinkkiä herkkua ainoastaan joulun aikaan jonka jälkeen se poistuu myynnistä taas vuodeksi. Koska Lushin tuotteet ovat kohtuullisen arvokkaita, en raaskinnut ostaa kuin yhden putelin tätä, yritän selvitä tällä ensi jouluun asti.

Sain ensimmäisen Snow Fairyni joskus viitisen vuotta sitten tuliaisina Englannista ja muistelen, että sen pullon kyljessä luki, että se soveltuu myös hiustenpesuun? Taisinpa tosiaan silloin testata tätä shampoonakin! Tässä pullossa ei lukenut mitään hiustenpesusta, onko joku uskaltautunut pesemään tällä myös hiukset? Muistan, että tämä ihana tuoksu säilyi hiuksissa tosi pitkään :)

Ostin tämän keskikokoisen pullon, 250 gr ja sen hinta oli noin 17 euroa.

Onko lukijoissani muita Snow Fairy -faneja? (Kissis, tiedän että sä oot! :D)

20 kommenttia:

 1. Mun tyttärellä on tätä, mutta mä olen tainnut sitä enemmän käyttää kuin hän (Monster High -suihkugeeli ajaa tämän edelle hänen mielestään). :D Ihana on!

  VastaaPoista
 2. Minä varmaan oisin jos tietäisin miltä tuo tuoksuu! En ikinä älyä kaupungilla ollessa käydä tuoksuttelemassa. Äääääää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riprap äkkiä Lushille nuuhkutteleen tätä! :D

   Poista
  2. Otan sanojani ihan varovaisesti takaisin, kun tosiaan tuolla Nekun tontilla oli puhetta jostain yhteyksistä penisilliinin hajuun.. :D

   Poista
  3. Mitääääää? :D Penisiilinin haju? Wooot? Siis tämä Snow Fairykö? :D

   Poista
 3. uskaltaiskohan käydä nuuhkaisemassa tuota... Siinä on se vaara, että kannan sen kotiin. Suihkugeelejä on muutama litra varastossa ja tarkoitus on käytellä niitä pois ennen uusien hankkimista ja vähän suolainen on tuo hinta. Toisaalta moni on hehkutellut tuota blogeissaan. Lushiin meno ei vaadi kuin muutaman harha-askeleen työmatkan varrella ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kallishan tämä on, mutta sen arvoinen :) Käy ihmeessä nuuhkuttamassa!

   Poista
 4. Kun en oikeasti todellakaan tarvitsisi suihkugeeliä mutta jos kävisin pyytämässä näytteen Lushilta vaikka tänään töiden jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen vahvasti tekemään näin :) <3

   Poista
 5. Minäkään en todellakaan tarttis suihkugeelejä, mutta niin vaan tämä tuli tilattua pari viikkoa sitten, tosin pienessä 100 g pullossa (kun tilaa vaan noita pieniä pulloja, niin silloinhan niitä saa kevyesti tilata sen, köh, viis, vai miten se meni...? :D ). Tuo on ihan hyvä tuoksu, tuntuu nenääni ehkä vähän yli-imelältä, mutta en ole testannut sitä vielä suihkussa asti. Mutta tiiätkö mikä on mielestäni vielä ihanamman tuoksuista?! Se glögin tuoksuinen Glögg-suihkugeeli!! Sitä ei taida tänä vuonna saada Suomesta (viime vuonna sai), mutta tein tilaukseni tuolta Briteistä, sieltä löytyi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole koskaan ollut sitä Glöggiä, eikä sitä nyt tosiaan ollut tarjolla laisinkaan Lushin liikkeessä :( Oisin ostanut sitä kans.

   Poista
 6. Ei,en ole kokeillut enkä tuskin kokeile.
  Mulla olisi olo että pesen itseäni hattaraisella astianpesuaineella.
  Se vain on nyt mielleyhtymä joka tästä tulee..
  Onneksi on jotain mistä en innostu,minulla on toivoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D voin kertoa, että tällä ei ole kyllä mitään tekoa astianpesuaineen kanssa :D

   Poista
 7. Tilasin tätä brittien nettikaupasta ja postikuluineenkin tuli huimasti halvemmaksi kuin Suomen hinnoissa... Tällä 250g putelilla on siellä hintaa 6,25 puntaa eli noin kymmenen euron hujakoilla. Tilasin toki myös muutakin, ja kavereiden kanssa tehty kimppatilaus jätti postikulujakin vain noin viisi euroa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että seuraavaksi voisi tosiaan tilata Englannista näitä Lusheja. Suomen hinnat ovat valitettavan korkeat :(

   Poista

Kiitos kommentistasi :)